Ne yapmam lazim

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Kizlar yaklasik bi hafta once kuzumu anne sutunden ayirdim.ama cok degisti huyu.gece gunduz agliyo hatta aglarken krizlere giriyo.biberona baslamak istemiyor hele devam sutuymus inek sutuymus mamaymis asla kabul etmiyor.bakin saat gecenin dordu ne yerine yatirabiliyorum ne karnini biseylerle doyurabiliyorum.sabaha kadar ayagimda sallanmak istiyor.gece ayri gunduz ayri eziyet ediyor.ne yapayim bi akil verin.ayaklarim uyustu artik.gunduzde gece uyumadigimizdan tansiyonum dusuyor artik.bi el atin konuma.

Hemen her turlu gidayi denedim begendiremiyorum.karni ac olunca ne uyuyor ne bisey sabaha kadar bagiriyor.ne versem bilemedim.simdiye kadar anne sutunden baska sivi icmeyen cocuk sadece su istiyo benden.icim rahat etmiyo.bi suyla olurnu mideyi usutecek.ne vereyimki ya offff:(

Hemen her turlu gidayi denedim begendiremiyorum.karni ac olunca ne uyuyor ne bisey sabaha kadar bagiriyor.ne versem bilemedim.simdiye kadar anne sutunden baska sivi icmeyen cocuk sadece su istiyo benden.icim rahat etmiyo.bi suyla olurnu mideyi usutecek.ne vereyimki ya offff:KK43:
Kaç aylık bebeğin doktoruna sor bence. Eninde sonunda pes edip en azından verdiğin sütü içer diye düşünüyorum

20aylik hemen hemen.yogurt eksi geldi sevmedi oldu olasi.ne taze yogurdu ne market yogurdunu sevdiremedim.zaten ek gidayada gec gecmisti.10aylik gibi ozamanda israrla yemek istememisti.ac kalinca yemeye baslarmi acaba cok ustune dusmesemmiki

Akşam uyumadan bebe bisküvisi denesen sütle.yada yoğurdu meyve ile tatlandırıp versen.muhtemelen gece acıkıyor.agzinin tadına göre biseyler bulmak lazım.gunduz yemek yiyor mu

Gece beslenmesini kesmeden memeyi kestiniz? Açlığından neden endişelisiniz bu kadar?

20aylik hemen hemen.yogurt eksi geldi sevmedi oldu olasi.ne taze yogurdu ne market yogurdunu sevdiremedim.zaten ek gidayada gec gecmisti.10aylik gibi ozamanda israrla yemek istememisti.ac kalinca yemeye baslarmi acaba cok ustune dusmesemmiki

20 aylık çocuğa biberon mu vermek istiyosun ? Kaşıkla besle sen onu hatta önüne koy döke saça kendi denesin yemeyi
Ne yiyo 1 haftadır suyla mı duruyo ?

Yemediği şeyleri az bi şekerle denerseniz yiyebilir. Yoğurdu mayalarken 1 kesme şeker atın içmediği çorbayada

Mama vermeyin zaten yemek yiycek kıvamda çocuğunuz

Ya aslında 6 aylıkken ek gıdaya başlanması taraftarıyım çocuk agız tadı bilmediği için ne bulsa yiyor memeyi kesincede böyle problemler yaşamıyor. Allah kolaylık versin.

Ya aslında 6 aylıkken ek gıdaya başlanması taraftarıyım çocuk agız tadı bilmediği için ne bulsa yiyor memeyi kesincede böyle problemler yaşamıyor. Allah kolaylık versin.
Evet bu benim ilkbcocugum degil.ikinci cocugum.iyi kotu tecrubem var. ilkinde cocugumu 6.ayda ek gidaya gecirttim sutten kesince gerek kasikla yedirdim geceleride biberonla devam sutu verdim.fakat bu cocugum gerek ek gidaya gecme gerek sutten ayirmada problem yasiyorum.anne sutunu unuyamiyor sut ve sut mamullerini yemiyor tiksiniyor sanki

20 aylık çocuğa biberon mu vermek istiyosun ? Kaşıkla besle sen onu hatta önüne koy döke saça kendi denesin yemeyi
Ne yiyo 1 haftadır suyla mı duruyo ?

Yemediği şeyleri az bi şekerle denerseniz yiyebilir. Yoğurdu mayalarken 1 kesme şeker atın içmediği çorbayada

Mama vermeyin zaten yemek yiycek kıvamda çocuğunuz
Evet 20aylik neredeyse iki yasinda.geceleri uyku arasinda sut icebilmesi ve uykusunun dagilmamasi icin bunu istiyorum nesi kotuki anlamadim.arada yumurta haslayip yediriyorum onunda sarisini sevmiyo.cani isterse yemek suyuna ekmegi bandiri yediriyorum.corba.vs.yogurdu sekerrleyip vermisligim coktur yememe konusunda israrci.

Akşam uyumadan bebe bisküvisi denesen sütle.yada yoğurdu meyve ile tatlandırıp versen.muhtemelen gece acıkıyor.agzinin tadına göre biseyler bulmak lazım.gunduz yemek yiyor mu
Buskuviyi suyla ezip yedirirsem yiyor sutle yahut taze yogurda ezersem yemiyor.meyveyi sade seviyor.yogurda karistirmami istemiyor:(

Gece beslenmesini kesmeden memeyi kestiniz? Açlığından neden endişelisiniz bu kadar?
Yemek istemiyorda oyle.ben bi cok seyi denedim.yemek istemiyor hala anne sutu istiyor.fikir almak isteyisimin nesi kotu pardon?ne demek niye endiselisin?annesi ben oldugum icin olabilirmi?canim burnumda zaten.sanki bazilariniz bi konu olsa bi acigini yakalasakta elestiri bombardimanina tutsak gibilerden hazir bekliyonuz.canim arkadasim varsa bi fikrin benim konuma iyi gelecek yaz yok yoksa hesap sorma.yorum yapmis olmak icin yazma.rica ediyorum.

Evet bu benim ilkbcocugum degil.ikinci cocugum.iyi kotu tecrubem var. ilkinde cocugumu 6.ayda ek gidaya gecirttim sutten kesince gerek kasikla yedirdim geceleride biberonla devam sutu verdim.fakat bu cocugum gerek ek gidaya gecme gerek sutten ayirmada problem yasiyorum.anne sutunu unuyamiyor sut ve sut mamullerini yemiyor tiksiniyor sanki
Ya tabi illaki çocuktan çocuga da degişebiliyor böyle şeyler. Kimi çocuk nazlım büyürken kimisi huysuzluk çıkarabiliyor. Bir uzmana danışın derim

Back
X