ne yapmam lazim?

eslemms

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
27
0
16
İstanbul
meraba arkdaslarrrrr kimsrye anlatamiyrm icimdeki skntiyiiii herkezin yorumlarini dertlerini gordukce bende yazmak istedimmm ben evde sorunlar yasiyorum annm babamla hicbir diyolok yok annem bbabam sakin insanlar yas farkida vr baya aramizda o yuzdrn surekli evde oturup dnlenirler eve geldgmde ne sohbet nr bisi yanls bisi yaptysam surekli laf sokma osten geldigmde surekli suratla karsilama ya eve gelmek istmiyrm diyeblrm. ama annem babam hcbisi diyemiyrm ..asil sorun surekli evde huzursuz oldgm icn bnu erkek arkdsmada yantyrm 3 senelk bi iliskim vr ve son bir aydr ne kdr yiprandysam onada huzursuz davraniyrm herseye takintili oldm her ne dedigi seyde bi huzursuzlk cikaryrm yaptgm sey yanls karsmdakini brnden sogtyrm ama evde hcbir huzur hcbir yapick bisi yok surekli ona sariyorum isin acikcasi nolur benm gbi bnlari yasayan biri varsa ve bu seyin altindan nasil cikiosa yardmci olsnnn

ailen sana ne yapıyor anlamadım . sohbet etmiyorlar mı olay bu mu ?ayrıca çok kötü yazmışsın okuyamadım doğru düzgün ..
benim de annem ve babamla aramızda çok yaş farkı var bir sorun olmmuyor ama aşırı korumacı olabiliyorlar ...

ailem bişey yapiyor derken oratada ne bir sohbet ne bir ilgi yani isten evime dinlenmeye geliyrm geldigimde kapiyi acip koltuga oturuyor ne bir sohbet ne bir ilgi ve kardesm abim ablamda yok evde yapayanlz hissedyrm kendimi gelmek istemez oldm oyle diyim umarim anlatabilmisimdr

diyolok..tan sonrasını okumadım biraz daha düzenli yazsan.?

Son düzenleme:

Peki sen gidip sohbet etmeyi biseyler sormayi denedin mi mesela eve gelirken bjseyler alip cay hazirlayip beraber dizi izleyeblrsnz yda o gun iste neler yaptn anlatabilirsin eger bnu yapiyorsan ve konusmaya halleri yok hep susuyorlarsa yanliz hissetmekte haklisin bunuda arkdslarinda bulabilirsin arkdslarinla vakit gecir mesela aile. Oyleyse yapicak bisey yok sen elinden geleni yaptiysan tabi

diyolok..tan sonrasını okumadım biraz daha düzenli yazsan.?

özetle benle hic ilgilenmiyorlar ben elimden geleni yapiyorum yok artik dencek durumdayiz hicbir ilgi alaka sohnet evde hayat yok sanki bunun yüzunden erkek arkadsima sariyorum nasil dolduysa icim artik hergun huzursuzluktan onada bunu hissetryrm onada bu kadar detayli anlatamiyorum patlamak üzereyim

normalde cok neseli muhabbetci insanimdir emin ol fazlasini denedim ama yillardir nasil bunaldiysam smdi icimde ne bir nese var ne bir huzur

yahu koca kızsın ne yapıcak bu insanlar sana .. erkek arkadaşına sarmanın nedenini bile kendinde değil ailende arıyorsun . ona bakarsan benimkilerde beni çok sıktı sıkıyor bende bunalıyorum ama kimseye bunu yansıtmadım ..

Yazim seklinizle ilgili arkadaslar her seyi soylemis zaten, tekrar uzerinde durmayacagim...
Eger onlar sizden uzaksa siz biraz adim atin, yok hala olmuyorsa arkadaslarinizla bu eksikliginizi giderin...
Siz de farkindasiniz zaten, bosuna sevgilinize sarmayin, hicbir sey degismiyor cunku...
Bazen olani oldugu gibi kabul etmek lazim...

Karakterlerinde varsa bu çok konuşmamak,sohbeti sevmemek değiştiremezsin.
Ama sırf sana karşıysa aslında hoş sohbet insanlarsa belki de sen uzak duruyorsundur onlardan.Bi kahve yap yanlarına git otur konuşmaya dertlerini anlatmaya çalış.

yanliş anlasildi sanirim ben eve geldigimde annemle babamla soh et etmek onlar vakt gecirmek isterim size garip geliyor belki ama inanin hicbir sey yok hadi bunu yapalim diyorum oda yok brn mutlu huzurlu donuyorum gelip laf sokma igneleme odama gidiyorum hergun abartisz boyle hergun bi huzursuzluk icindeyken haliyle onada yansiyor

baska birine daha farklilar en azinda. sorup ilgilenirler benle ise tam tersi burda anlattgmfan yanlis anliyosunuzdur belki herhangi bir saygisizligm asla olamaz anne babadr .. herseyi yaptim emin ol bgn kahve icmeye cikartym dedim aksam gelirken pasta biseyler veya lisverise gtgmde onlara birer sey aldim ama yapicak hicbisey yok suan saygim her zmn sonsuz aksini idda edemem ama bana bu uzakliklari neden bilmiyroum konustgumfa birsey yok diyorlar ya aksam yemegnde ben eve geldigimdr tek bir tabak vr masada onlar babamla ikisi yemis olr

Annenle baban kendi aralarında sohbet ederler mi ?

Evde herkes ne yapıyor akşamları ?

Kelimeleri kısaltmasanız da daha anlaşılır bir yazı olsa keşke. Anne, babanızın karakteri öyle demek ki, bu saatten sonra değiştiremezsiniz fazla. Sohbet konusu bulmaya çalışın. Açın birlikte bir dizi izleyin mesela. Arkadaşlarınız vardır illa ki, onlarla konuşun, planlar yapın. Erkek arkadaşınıza da yüklenmeyin bence, sonuçta yanınızda olacak kişi o.

Öncelikle klaviyede harf kitligimi var bu sekilde yaziyosun.

Sorununa gelince , Annen ve Baban yas fsrki varsa arada elbette arkadaslik kuramiyosunuz .
Ama sana laf sokmalari felan normal bir davranis degil....
Bu sorununu erkek arkadasinla paylasarak hafiflete bilirsin
Birde onunla sorun edip arani bozarsin.
tamamen huzursuz olursun ... en azindan onunla arani iyi tjt dertlesek biri olur .

Lütfen tüm kelimeleri açık şekilde yazın ve noktalama işaretlerini kullanın. O kadar karışık olmuş ki hangi kelime hangi cümleye ait çözmekte zorluk çektim.
Sorununuza gelince; Herkesin anne ve babasıyla kusursuz ilişkisinin olması mümkün değil. Burada ailesiyle problemli olduğunu söyleyen o kadar insan var ki. Hiç probleminin olmadığını söyleyen insanlar parmakla sayılabilecek kadar azdır emin olun. Benim de ailem her şeyim. En değerlilerim onlar ama benim de annem ve babamla zıt düştüğüm konular sürekli oluyor. Yani dert etmeyin bunu. Ne güzel 3 yıllık bir ilişkiniz varmış Sevgilinize de günleri zehir etmektense, onunla mutlu olmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…