ailem bişey yapiyor derken oratada ne bir sohbet ne bir ilgi yani isten evime dinlenmeye geliyrm geldigimde kapiyi acip koltuga oturuyor ne bir sohbet ne bir ilgi ve kardesm abim ablamda yok evde yapayanlz hissedyrm kendimi gelmek istemez oldm oyle diyim umarim anlatabilmisimdr
ailen sana ne yapıyor anlamadım . sohbet etmiyorlar mı olay bu mu ?ayrıca çok kötü yazmışsın okuyamadım doğru düzgün ..
benim de annem ve babamla aramızda çok yaş farkı var bir sorun olmmuyor ama aşırı korumacı olabiliyorlar ...
diyolok..tan sonrasını okumadım biraz daha düzenli yazsan.?
Peki sen gidip sohbet etmeyi biseyler sormayi denedin mi mesela eve gelirken bjseyler alip cay hazirlayip beraber dizi izleyeblrsnz yda o gun iste neler yaptn anlatabilirsin eger bnu yapiyorsan ve konusmaya halleri yok hep susuyorlarsa yanliz hissetmekte haklisin bunuda arkdslarinda bulabilirsin arkdslarinla vakit gecir mesela aile. Oyleyse yapicak bisey yok sen elinden geleni yaptiysan tabi
sen nerelisin?.........
bu yazım şekliyle türk olman mümkün değil de ondan sordum....neden sordun. ?
özetle benle hic ilgilenmiyorlar ben elimden geleni yapiyorum yok artik dencek durumdayiz hicbir ilgi alaka sohnet evde hayat yok sanki bunun yüzunden erkek arkadsima sariyorum nasil dolduysa icim artik hergun huzursuzluktan onada bunu hissetryrm onada bu kadar detayli anlatamiyorum patlamak üzereyim
yanliş anlasildi sanirim ben eve geldigimde annemle babamla soh et etmek onlar vakt gecirmek isterim size garip geliyor belki ama inanin hicbir sey yok hadi bunu yapalim diyorum oda yok brn mutlu huzurlu donuyorum gelip laf sokma igneleme odama gidiyorum hergun abartisz boyle hergun bi huzursuzluk icindeyken haliyle onada yansiyoryahu koca kızsın ne yapıcak bu insanlar sana .. erkek arkadaşına sarmanın nedenini bile kendine değil ailende arıyorsun . ona bakarsan benimkilerde beni çok sıktı sıkıyor bende bunalıyorum ama kimseye bunu yansıtmadım ..
Karakterlerinde varsa bu çok konuşmamak,sohbeti sevmemek değiştiremezsin.
Ama sırf sana karşıysa aslında hoş sohbet insanlarsa belki de sen uzak duruyorsundur onlardan.Bi kahve yap yanlarına git otur konuşmaya dertlerini anlatmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?