• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam lazim?

Bence siz de biraz kendinize yönelin eve gittiğinizde sohbet olmuyosa çekin kendinizi odanıza kitap okuyun mesela çok iyi gelir.

canım çok haklısın. insan eve geldıgınde güleryuz beklıyor gercekten. ne bileyim işte "günün nasıl geçti" dese bile yeterli oluyor bazen =) insanlar arasında diyalog çok önemlidir. özellikle de aile bireyleri arasında. sürekli tv izlemek, pc basından kalkmamak maalesef ki sohbeti bitiriyor. arada bi tv yi kapatın cayınızı cekırdegınızı alıp aılece guzel guzel sohbet etmenızı tavsıye ederım.
cunku genel olarak artık her aılede manzaralar aynı olmaya basladı.. anne baba tv basında, cocuklar pc basında... muhabbet yok.. kmse kımsenın gununun nasl gectgnı nasıl oldgnu halını hatrını bıle sormaz oldu.. vay halimize diyorumm :(
ama huzurrrrrrrrrrr diyorumm.. en önemli şey =):16:

canım çok haklısın. insan eve geldıgınde güleryuz beklıyor gercekten. ne bileyim işte "günün nasıl geçti" dese bile yeterli oluyor bazen =) insanlar arasında diyalog çok önemlidir. özellikle de aile bireyleri arasında. sürekli tv izlemek, pc basından kalkmamak maalesef ki sohbeti bitiriyor. arada bi tv yi kapatın cayınızı cekırdegınızı alıp aılece guzel guzel sohbet etmenızı tavsıye ederım.
cunku genel olarak artık her aılede manzaralar aynı olmaya basladı.. anne baba tv basında, cocuklar pc basında... muhabbet yok.. kmse kımsenın gununun nasl gectgnı nasıl oldgnu halını hatrını bıle sormaz oldu.. vay halimize diyorumm :(
ama huzurrrrrrrrrrr diyorumm.. en önemli şey =):16:

beni anlayan birinin olmasina cok mutlu oldum :) aynen oyle yapicak bisey yok ama bazen o kadar yogunlasiyoki bu duygu dunde bunlardan birini yasadim ve buraya yazmak istedim inan msjin beni birinin anlamasi bile rahatlatmaya yetti buna bile ihtiycaim varmis cok teskkr ederim:)

Annenle baban kendi aralarında sohbet ederler mi ?

Evde herkes ne yapıyor akşamları ?
evet ediyorlar ama benle sanki yabanci biriymisim gibiler iyi bisi sordugumda bile cikisarak yanit verirler bende tartsmamak icin odamda olurum hep yada bazen sorun olmasn diye ben susrm onlar laf sokar bende ne yapicagmi sasrdm innanin ztn sadece sohbet etmemek kdr basit olsa bu kdr icim dolup buraya yazmam

Kelimeleri kısaltmasanız da daha anlaşılır bir yazı olsa keşke. Anne, babanızın karakteri öyle demek ki, bu saatten sonra değiştiremezsiniz fazla. Sohbet konusu bulmaya çalışın. Açın birlikte bir dizi izleyin mesela. Arkadaşlarınız vardır illa ki, onlarla konuşun, planlar yapın. Erkek arkadaşınıza da yüklenmeyin bence, sonuçta yanınızda olacak kişi o.

haklisiniz tesekkur ederimm:)

Lütfen tüm kelimeleri açık şekilde yazın ve noktalama işaretlerini kullanın. O kadar karışık olmuş ki hangi kelime hangi cümleye ait çözmekte zorluk çektim.
Sorununuza gelince; Herkesin anne ve babasıyla kusursuz ilişkisinin olması mümkün değil. Burada ailesiyle problemli olduğunu söyleyen o kadar insan var ki. Hiç probleminin olmadığını söyleyen insanlar parmakla sayılabilecek kadar azdır emin olun. Benim de ailem her şeyim. En değerlilerim onlar ama benim de annem ve babamla zıt düştüğüm konular sürekli oluyor. Yani dert etmeyin bunu. Ne güzel 3 yıllık bir ilişkiniz varmış Sevgilinize de günleri zehir etmektense, onunla mutlu olmaya bakın.

bu sorunlara rağmen asla bir saygisizligm olmadı bugüne kadar olamazdı ne de olsa anne babadr buraya sorununu yazdım sadece onlarda gormedigim eksik yani .ne güzel soylemistin benimde ailemle zıt düştüğüm konular oluyor diye keşke zor düşecek bile bi konumuz olsa

beni anlayan birinin olmasina cok mutlu oldum :) aynen oyle yapicak bisey yok ama bazen o kadar yogunlasiyoki bu duygu dunde bunlardan birini yasadim ve buraya yazmak istedim inan msjin beni birinin anlamasi bile rahatlatmaya yetti buna bile ihtiycaim varmis cok teskkr ederim:)

Rica ederim canım =)) bizim genelde her aksam evımızde misafr olur cay cekırdek mısır kısır muhabbet derken güzel geçer akşamlarımız..fakat bazen eve gelırım annem kapıyı beş karış suratla açar. ya süpürge tutmuştur bnm saçlarım çok çıkmıştr :D ya da makyaj masamı toplamıştır sinirleri altüst olmuştur :D ufacık şeyler için suratını asar söylenırde söylenır..snir olurum.. her ailede olağan şeyler işte..
ama nineler hep der ya kocan aksam eve gelınce kapıyı guler yuzle aç halini hatrını sor diye.. bu cidden cok önemli yaa.. böyle hergun 5 karıs suratla biri kapıyı acsa bana halımı hatrımı sormasa.. bir zaman sonra insanın ayakları geri geri gtmeye başlar. eve giresi gelmez insanın.. gülümsemek tatlı dil bu kadar zor seyler olmamasına ragmen cogu kez beceremıyorz işte..

Back
X