yaşım 23 :)Üniversite yıllarım dediğinize göre yaşınız küçük değil. Ablanızla yıllarca yaşayıp şimdi yalnızlık çekmeniz normal. Alışmak zorundasınız. Anneniz de haklı bir bakıma. Ne ablanı ne anneni zor durumda bırakmamak adına alışmaya çalış.
yakın arkadaşım yokArkadaşın yok mu?
Küçük değilsiniz:) Hayatta her zaman yalnız kalacaksınız. Buna en erken ne zaman başlarsanız sizin için daha kolay olur ilerisi. Arkadaş edinmeye bakın. Aileden sonra en yakını insanın arkadaşıdır.yaşım 23 :)
Tam alışma yaşı işte :) Bir kedi al ama özellikle kedi diyorum bak nasıl iyi gelecek.yaşım 23 :)
ben zaten canım iki sene ayaklarımın üstünde durmuş bir insanım tek başıma bir evde kalmakla derdim yok ama yanlızlığı seven biri değilim herkeside evime sokmam toplamam kısa süreli okey ama uzun süre bir evde tek kalmayı sana tavsiye etmem özendiğin kadar iyi birşey değil bunun yapabilmekle ilgisi yokNiye annenin ablanın hayatlarını sana göre değiştirmesini istiyorsun ki? Buna hakkın yok. 23 yaşında kocaman insansın. Ablan evlenmiş gitmiş kadının huzurunu bozma. Annen de aynı şekilde evini kocasını bırakıp 23 yaşındaki bi insana bakmak zorunda değil.
Ben 22 yaşında üni okuyorum başka şehirde yurtta kalıyorum param olsa yapacağım ilk şey tek başıma eve çıkmak. Ayakların üzerinde durmayı kendine bakabilmeyi öğren. Önce bunu kabullen devamı gelir. Çareyi kendinde ara.
Uzun süreli dediğin üni bitene kadar değil mi? Ben de evde kaldım 3 kişi kalıyorduk sonra mezun oldu arkadaşlarım, yurda çıktım. Yalnız kalmak istemiyorsan yurda çıkabilirsin. Mezun olunca da ailenin yanına gidersinben zaten canım iki sene ayaklarımın üstünde durmuş bir insanım tek başıma bir evde kalmakla derdim yok ama yanlızlığı seven biri değilim herkeside evime sokmam toplamam kısa süreli okey ama uzun süre bir evde tek kalmayı sana tavsiye etmem özendiğin kadar iyi birşey değil bunun yapabilmekle ilgisi yok
Evet iki sene yanlız yasadim okulum bitti suan ailemleyim alısma süreci geciriorum iste birde anne ve babam yaslilar 10 da yatiyorlar temizlik vs yapiyorum yardim ediyorum ne yapiyimUzun süreli dediğin üni bitene kadar değil mi? Ben de evde kaldım 3 kişi kalıyorduk sonra mezun oldu arkadaşlarım, yurda çıktım. Yalnız kalmak istemiyorsan yurda çıkabilirsin. Mezun olunca da ailenin yanına gidersin
güçlü olmalısınız.Merhaba arkadaslar ben üniversite yıllarımı tamamen ablamla geçirmiş biriyim ve bu zamanla annemle olan ilişkilerimi bozdu ablam ne derse yapmaya başladım çünkü üniversitede birbirimize çok destek olmuştuk daha çok o bana ve gün geldi ablam evlenmeye karar verdi erkek arkadaşıyla evlendi ve şehirden ayrıldı ben tek başıma yaşamaya başladım başlarda zor geldi ama idare ettim bu durum iki yıl sürdü piskolojim çok bozuldu annemde kendi hayatını yaşamak ve babamı yanlız bırakmamak için yanıma gelmedi çok az geliyordu gelsede çok yıprandım annem anlayışssız babam rahatsız anne sıfatını ablam üstlendi fakat şimdi oda evlendiği için yine beni yanlız bırakmak istemiyor elinden geldiğince bölünmeye çalışıyor ama ben çok üzülüyorum bu duruma şuandada piskolojim çok bozuk yanlız kalmaya hazır değilim ama anneme durumu ablamla olan kısmını anlatınca yani anne birazda birlikte olalım deyince ben hayatımı sana endexleyemem diyor kendime özgüvenim hiç yok denecek kadar az size ne yapmam lazım öneri ve tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?