ne yapmam ne düşünmem lazım=(

uzakta olmak onu bayaga yıpratmış sanırım...ama nie böyle demiş bilmiyorum..gerçekten istese seni böyle düşünmezdi bence bi yolunu bulurdu ..

evet biraz önce konuştuk hemde baya konuştuk..içini döktü bana sebebini oldukca acık söyledi ve birlikte tekrar başlamamaya karar verdik..onu hala çok seviyorum ama anlattıklarına bende katıldım..çözüm göremedim bende severek bitirdik

Madem sizinle hep beraber olmak istiyor ve aranızdaki uzaklık sizi çok zorluyorsa? O hâlde, neden sizinle evlenmiyor? Neden imkansızmış? Bane bahane gibi geldi ama tabi işin içinde olmadığım için, bilemeyeceğim..:sm_confused: Hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim tez zamanda geçer aşk acınız..

Herkes bir deilki hayatim, ben sadece senede bir kez gorebiliorum sevgilimi.. Ama ben onu ozlemeyi bile seviorum.. Cok uzak bana ama ben hicbsyi eksik yasamiorum.. Belkide sevgilisi yaninda olan bircok kisilerden bile dha mutluyuz... Uzaklik bnce bahane... Seven insan sonsuza dek kaybetmeyi goze alamazki

katılıyorum.bende aynı senin gibiydim.ama sıkıldım ve ayrıldım :(

senden ayrı şehirlerdeyiz diye ayrılıyor.
siz ayrılmışsınız,ama kamera açıyorsunuz msnde.
ve sana aşık olduğunu söylüyor senin bende seni seviyorum demen çok yanlış.hemen seni seviyorum dememen gerekirdi ama demişsin artık.
ben olsaydım benden mesafe yüzünden ayrılan birisini affetmezdim.bu hatayı bi kere yapmıştım.bu konuda tecrübem var aynı senin duruma geldiğim olmuştu ama pişman oldum mesafe bahane böyle bir konu açmıştım ordada söylemiştim

ama sana kalmış birşey ben anladığım kadarıyla fikrimi söyledim ve hayırlısı neyse o olsun

benimkide ankarada okuyor bende sivasta herşey süperdi 6 buçuk aydır ama insan sewdiğini yanında istiyo o da yapamadı gözden ırak olan gönüldende ırak oluyo

bu gençlik sevginin dokunmak görmekten daha farklı birşey olduğunu ne zaman anlayacak merak ediyorum şakkıdı

senağlamasenağlamasenağlama nasıl katılıyorum sanaaa benim sevgilimde aynı sehirdeyiz ama şartlarmız cok uygun değ,l buluşmuyozz dokunmuyorum diye resmen 5 yıllık aşkı mahvettı artık ayrılmayı düşünüyorumm vee cok üzgünümmm

acikca soylemis evliligi dusunmuyor,seni oyalarim diyor..ne zaman senin istedigin gibi dusunurse o zaman gelsin..sen boyle yaparsan durumu kabullendigini dusunecek..

bu gençlik sevginin dokunmak görmekten daha farklı birşey olduğunu ne zaman anlayacak merak ediyorum şakkıdı

kusura bakmayın cok uzun zamandır pc den uzak kaldım konunun akıbetini bildiremedim..sevgili navb tam da senın bunu yazdıgın gün görüştük bizde=) benim bi cabam olmadı hatta gorusmeyı kabul ettm ama hiç aklımda devam etmek gibi birsey yoktu ama ikna etti beni işte :kedi: umarım yanılmıyorumdur ama sanırım bizde anladık..en azından simdilik öyle gözüküyor..1aydan fazladır hersey yolunda...bakalım hayırlısı işte

Back
X