• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki? Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Daha öncede yazmıştım arkadaşlar ne olur kızmayın bana. Ama sizlerden başka akıl danışacak kimsem yok. Ben birinden hoşlanıyordum ve ona ilgimi gösteriyordum. İşlerine yardım ediyordum. Ona bazen iltifatlar, bazen mesajlar atıyordum. Sadece teşekkür ederim diyor başka da cevap yazmıyordu. Kendi zaten arayıp sormazdı. Onun benden hoşlanmadığına karar vermiştik ve bana ona ilgi göstermeyi bırakmamı tavsiye etmiştiniz. Ben de öyle yaptım, 1 hafta boyunca o yokmuş gibi davrandım. Beni görmedi bile. 1 hafta sonunda karşılaştık. İlk önce uzun uzun baktı gözüme. Sanki cevap vermemi bekler gibi. Sonra geldi sen nerdesin görmüyorum seni dedi. Ben de hiç birşey olmamış gibi cevap verdim. O gün sürekli bana bakarken yakaladım onu. Ve keyfi çok yerindeydi sanki. Bana seslendi, yanına çağırdı. Çok nazik davrandı. Kafamı yine karıştırdı yani. Ben ne yapıcam şimdi inanın bilmiyorum. Kızlar bir fikir verin bana lütfen.

Siz ilgilenmeye başlayın yine kaçar bu tipler, alıştırmışsınız boşluğa düşmüş bellik.. Hiç takmayıntve umursamayın duygularınızı ve sinirlerinizi yıpratmayın.

Anladım. Demekki hoşlanmayınca hoşlanmıyormuş. Bundan bunu anlamış oldum :(

Sizden hoşlanmiyor. Boş umitlere kapilmayin. İlgisizliyinizi gorunce şaşirmiş sadece. Erkekler alişkindir hep ilgi gormeye ...

Adam nasılsın falan demiş..bbir de yanına çağırmış. O bakışları da biz bilmiyoruz siz her şeye yormuş olabilirsiniz. Çünkü adam akıl karıştıracak bişey de yapmamış.

Back
X