ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yardımm kızlar

cukurova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
9
0
86
Adana
dünden beri canım çok sıkkın kızlar mafoldumben 6 aylık bir ilişkim var uzaktayız biz bu 6 ay boyunca her hafta geliyor ama. 1 ay önce (geceleri hap yatmadan önce msj atar yatıyorum diye) msj attı yine 11 gibi bende tamam dedim.12 gibi bi msn ye girdim bi baktım msn de sen uyumadın mı yazdım kardeşiyim diye cevap geldi abim uyuyor uyandırayım mı dedi. yok dedim. bilgisayarı açtım açıldı dedi tamam dedim bende.ama meşgule ayarlamış içime kurt düştü orda işte benim sonra ben face giriyorum orda açık msn de kapalı şüphelendim.başka bi adresten onu ekledim. o da kabul etti.bende kapalı görünürken orda açık yani beni engellemiş belki kardeşi engellemiştir haberi yoktur diye düşündüm saflık benimkisi senağlama.ama o ara hep normal davranıyordu ;msjlarda, tel de . geçen yine engelledi bu sefer anladım onun kardeşi olmadığını kendisi olduğunu.sordum bu sefer beni mi engelledin diye yok iyice paronayok oldun dedi bana mafoldumben tam kpss dönemi sınava hazırlanıyorum ayrılamayı çok düşündüm ama etkileneceği biliyorum cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:
niye engelledi amacı ne kimle konuşuyor anlamıyorum evlenecem diye ikna etti beni kaç aydır yalanları oyunları hiç bitmedi ne yapmalıyım sizce:çok üzgünüm:

böyle yalana dolana hiç gelemem
6 aylık ilişkiden böyle haltlar karıştıran ilerde ne yapmaz
ki sende güvenmiyosun
zaten çok olmamış ilişkiniz başlayalı
kafanın rahat olmasını istiyosan bence ayrılmalısın
sınavım var falan bahane diil canım çünkü böyle daha çok aklın onda kalıyo bu çalışmanı da engeller

böyle bi adamdan hala beklentin ne ki?
ve böyle adamı üzmücegini düşünürek sınavını düşünürek ayrılmamakla kendine haksızlık ettiginin farkındamısın?
kardeşim benim msneme gircek benim haberim olmucak güldürme beni ya
bu arkadaş kendini cok senarist görmüş-tatlicadiarzu-
yediği haltlar ortada yapcan şeyde belli.
biraz kararlı olmak ve şu yaptıklarından yola cıkarak kendini düşünmen gelecegini düşünerek verebilirsin kararını...

e yalan soyledigi besbelli bununda farkindasin
ama bunu kanitlamak icin bence ona bi oyun oyna : yeni bi msn adresi yap, onu ekle, baska bir kiz olarak tanit kendini, avatarina bi kiz resmi koy, tanismak istedigini felan soyle sevgilin varmi felan diye sor ve konusmalari kaydet
bakalim ne cvplar verecek yerimseniben

meşgule ayarlamış derken, msn otomatik açılabilir meşgul durumuyla da açılabilir diyodum.
face girince orda da açık demişsin. pc şifresini mi hatırlıyo demeden de geçemiyorum bi yandan. bende de facebook a tıklayınca sayfama gidiyo otomatik..
başka adresten ekleyince belki kardeşi kendi msnsine biri ekledi sanmıştır dicem...
iyimser düşününce böyle...

ama senin engellenme durumun var. madem msn yanlışlıkla açıldı, kapatsın o zaman neden engelliyo kardeşi seni. birde sevgilinin facebook unda işi ne. bi yandan da bu var...

sevgilindi o bence
böyle bi insana nasıl güvenebilirsin artık
seni uyutup arkandan iş çeviriyo......................

herşeyi geçtim kaç aydır oyunları yalanları bitmiyor demişsin daha ne işin var bu adamla
defet gitsin

yapacağın şey belli canım yol yakınken ayrılmak....
yoksa ilerde dahada büyük sorunlarla karşılaşırsın...

çok haklısın 6 ayda bunları yapıyorsa, ilerde bu heyecanlar bitince neler yapmaz.. ilişki uzadıkça ayrılman daha da zor olur, sana oyun oynayan adama daha fazla vaktini harcama. sonradan hep üzüleceğine şimdi bir kaç ay üzül

ayrıldım bu saat itibariyle onun hakkı 3 tü 3. engelemesinde ayrılacaktım yine engelledi msn çağırıyor msn de yok diğer eklediğim adreste açık halbuki msj attım nerdesin diye msj attı lavaboya gidecem çevrimdışım o yüzden diyesenağlama yalan söylüyorsun dedim artık dayanamadım bir sürü şey saydım döktüm ayrıldım yani hemen face ilişkisi yok yazmış çocuk gibisenağlama

hayırlısı olsun.. biliyorum çok zor bir durum ama güvenemediğin biriyle sürdürmek daha zordur inan.. umarım çabuk atlatırsın.

doğru neler yapmaz o yüzden ayrıldım derslere aklımı veremiyorum düşünmekten uyuyamıyorum uyasam bile dinlenmiş kalkamıyorum sağlığımdan olacam yakında hissediyordum artık umarım herşey daha güzel olur verdiğim karar hayırlı bir karar olur...

bebeim ona bize sölediklernn aynısını anlat.engellediğini kabul ettr ve nedenini öğren.eğer verecek mantklı açıklaması yoksa senn de daha fazla onun yalanlarıyla oyalnmann alemi yok.ama kesnlkle onu bi dinle belki gerçktn mantklı açıklaması vardr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…