dünden beri canım çok sıkkın kızlar mafoldumben 6 aylık bir ilişkim var uzaktayız biz bu 6 ay boyunca her hafta geliyor ama. 1 ay önce (geceleri hap yatmadan önce msj atar yatıyorum diye) msj attı yine 11 gibi bende tamam dedim.12 gibi bi msn ye girdim bi baktım msn de sen uyumadın mı yazdım kardeşiyim diye cevap geldi abim uyuyor uyandırayım mı dedi. yok dedim. bilgisayarı açtım açıldı dedi tamam dedim bende.ama meşgule ayarlamış içime kurt düştü orda işte benim sonra ben face giriyorum orda açık msn de kapalı şüphelendim.başka bi adresten onu ekledim. o da kabul etti.bende kapalı görünürken orda açık yani beni engellemiş belki kardeşi engellemiştir haberi yoktur diye düşündüm saflık benimkisi senağlama.ama o ara hep normal davranıyordu ;msjlarda, tel de . geçen yine engelledi bu sefer anladım onun kardeşi olmadığını kendisi olduğunu.sordum bu sefer beni mi engelledin diye yok iyice paronayok oldun dedi bana mafoldumben tam kpss dönemi sınava hazırlanıyorum ayrılamayı çok düşündüm ama etkileneceği biliyorum cesaret edemiyorum :çok üzgünüm:
niye engelledi amacı ne kimle konuşuyor anlamıyorum evlenecem diye ikna etti beni kaç aydır yalanları oyunları hiç bitmedi ne yapmalıyım sizce:çok üzgünüm:
niye engelledi amacı ne kimle konuşuyor anlamıyorum evlenecem diye ikna etti beni kaç aydır yalanları oyunları hiç bitmedi ne yapmalıyım sizce:çok üzgünüm: