Ne yapmaya çalışıyor çözemedim.

canım oyun arkadaşım canım kardeşim :29::29::29: yaşadıkların hiç kolay değil çok üzüntüler sorunlar atlatmışsın ama koskoca 3 senelik emeğini ziyan eden erkek arkadaşının malesef karakteri bile oturmamış ki :25::5::5::5: iyi günde kötü günde birliktelik sadece evliliklerde olmaz ki :19::19::19: desteğini göremediğin o şahıstan uzak dur :45: kıymetini bilen her zaman güzel gönlüyle sana sevgisini belli eden daha iyi birisi mutlaka karşına çıkar :69: dua edicem senin için :34::16:

Yumu, mesleğiniz var mı ? O adamdan size hayır gelmeyeceğini biliyorsunuz sizde.
Sizin yerinizde olsam mutlaka hattımı değiştiririm.Bana ulaşmasına asla izin vermem.

Zor zamanınızda yanınızda olmamış, hala ailesine bağımlı kendini yetiştimemiş bir insan o.
Ayrıca sizin ona anlattığınız derlere çözüm bulacağına yargılamış.
Zaten erkeklere asla aile meselelerin anlatılmamasından yanayım, sonucu genelde ya böyle oluyor ya da evlenince bunu kullanmaya başlıyorlar.

İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

canım oyun arkadaşım canım kardeşim :29::29::29: yaşadıkların hiç kolay değil çok üzüntüler sorunlar atlatmışsın ama koskoca 3 senelik emeğini ziyan eden erkek arkadaşının malesef karakteri bile oturmamış ki :25::5::5::5: iyi günde kötü günde birliktelik sadece evliliklerde olmaz ki :19::19::19: desteğini göremediğin o şahıstan uzak dur :45: kıymetini bilen her zaman güzel gönlüyle sana sevgisini belli eden daha iyi birisi mutlaka karşına çıkar :69: dua edicem senin için :34::16:

:) çok tatlısın sen,:16: çok teşekkür ederim allah razı olsun :)

askerlik psikolojisi şimdi o orda yanlız senden medet umuyor ama unutma oda seni yanlız bıraktıç kapris yaptı yok ailesi beğenmedi yok arkadaşları. şimdi ne aklına mesaj çekmiş . ya dengesiz ergenlik döneminde sende onu yanlız bırak tatlım ondan bi numara çıkmaz.

Sevse senin acınla ağlar gülüşünle mutlu olurdu :38:

Barışsan ne mi olacak ? En ufak bi tökezlemende yine aynı sonuç maalesef seni yalnız bırakacak :50:

Kesinlikle muhattap olmamalısın.. :34:

Yumu, mesleğiniz var mı ? O adamdan size hayır gelmeyeceğini biliyorsunuz sizde.
Sizin yerinizde olsam mutlaka hattımı değiştiririm.Bana ulaşmasına asla izin vermem.

Zor zamanınızda yanınızda olmamış, hala ailesine bağımlı kendini yetiştimemiş bir insan o.
Ayrıca sizin ona anlattığınız derlere çözüm bulacağına yargılamış.
Zaten erkeklere asla aile meselelerin anlatılmamasından yanayım, sonucu genelde ya böyle oluyor ya da evlenince bunu kullanmaya başlıyorlar.

İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

yorum için teşekkür ederim, ben üniversite son sınıftayım uluslararası ilişkiler okuyorum açıktan, şuandada kasiyerlik fln yapıorum cafede çalışıyorum

askerlik psikolojisi şimdi o orda yanlız senden medet umuyor ama unutma oda seni yanlız bıraktıç kapris yaptı yok ailesi beğenmedi yok arkadaşları. şimdi ne aklına mesaj çekmiş . ya dengesiz ergenlik döneminde sende onu yanlız bırak tatlım ondan bi numara çıkmaz.

yorum için teşekkür ederim, dinlicem sizleri

Hiç düşünme bile zaten ailenle bir sürü sıkıntı yaşamışsın, bir yandan okuyup, bir yandan çalışıyorsun, hayata tutunmak için çabalarken sana çelme takacak birine ihtiyacın yok bence. Değiştir numaranı ne hali varsa görsün.

Rabbim feraha çıkarsın seni, umarım hayatında her şey yoluna girer. Ben de boşanmış bir çiftin çocuğuyum, bilirim ...

Hiç düşünme bile zaten ailenle bir sürü sıkıntı yaşamışsın, bir yandan okuyup, bir yandan çalışıyorsun, hayata tutunmak için çabalarken sana çelme takacak birine ihtiyacın yok bence. Değiştir numaranı ne hali varsa görsün.

Rabbim feraha çıkarsın seni, umarım hayatında her şey yoluna girer. Ben de boşanmış bir çiftin çocuğuyum, bilirim ...

çok teşekkür ederim yorumunuz için, allah razı olsun hepinizden kafam o kadar karışıktıki hemen sizlere yazmak geldi aklıma bi fikir akıl alıyım dedim, anladımki tüm kızlar aynı şeyi söylüyor kesinlikle bidaha muhattap olmamam gerek, bazen gerçekten insanın mantığıyla hareket etmesi gerekiyomuş cidden bunu şimdi daha iyi anladım çok sağolun

kesinlikle kafanızı karıştırmasına, sizi tekrardan üzmesine izin vermeyin... mesajlarına cevap verirseniz ister istemez uzayacak ve siz daha çok üzülecek ve belki duygularınıza yenilip hata yapacaksınız. bir daha mesaj atmamasını, hatta mesajlarını okumadan sildiğinizi söyleyin derim, mümkünse yapması zor ama cidden okumayın bile... Rabbim iyilerle karşılaştırsın...

Bence de hiiiç cevap verme canım.
Seni en zor zamanında bırakıp gitmiş bir adam, sana sadece "asker psikolojisi" ile yani yine aynı bencillik ile geldi.
Senin için gelmedi, kendi için geldi. Kendini kötü hissettiği için.​

kesinlikle orda çok sıkılmıştır ve kimseyi bulamamistir diye sana mesaj atıyordur arkadaşlara katılıyorum ama ben olsaydım mesajlarina cevap verirdim ve onsuz ne kadar mutlu olduğumu yeni sevgilim olduğunu anlatmaya çalışırdım yani kısacasi ondan öcümü alırdım

kesinlikle orda çok sıkılmıştır ve kimseyi bulamamistir diye sana mesaj atıyordur arkadaşlara katılıyorum ama ben olsaydım mesajlarina cevap verirdim ve onsuz ne kadar mutlu olduğumu yeni sevgilim olduğunu anlatmaya çalışırdım yani kısacasi ondan öcümü alırdım

sakın cevap verme ona arkadaşlarında dediği gibi o askerde birini arıyo izine geldiğinde takılacak sakın beni arama senle işim olmaz de yalvarır bahaneler söyle sakın bitti de zamanında düşünecekti daha neleri çıkar karşına o kadar laftan sonra yalayıp yutma o lafları unut gitsin ve hayatına devam et herkeze de güvenme

bana demiştiki, ben askerden geldiğimde evlenmiş yuva kurmuş ol:19:bende facebookta ilişki durumu yaptım bi arkadaşımla, bende tam bunu düşünüyorum aslında intikam almak canını yakmak, açıyım evlendim veya nişanlıyım diyim diorum çokmu abartı kaçar bilemiorum ama eminimki o şuan nasılsa bana döner beni bekler diye düşünüo, ben ona acı çektirmek istiyorum

bu ne yapmaya çalışıyor çözemedim çok kötüyüm lütfen bi akıl verin :(

eminimki o şuan nasılsa bana döner beni bekler diye düşünüo, ben ona acı çektirmek istiyorum .

Sizin öncelikli halletmeniz gereken sorunlarınız var. Ailevi durumunuzun travmasını bertaraf etmeniz, iş güç sahibi olana kadar ayakta kalmanız gerekiyor. Okuyormuşsunuz, en sağlıklısı kendinize iyi bir hayat kurana kadar ne zor zamanlarınızda sizi daha da yıpratan bu çocuğa ne de bir başkasına şans vermelisiniz. Gönül meselelerinin azaltmasına müsade edecek kadar yüksek moraliniz yoktur eminim...

Ona acı çektirmek iyi bir fikir değil... Daha evvel başka konulara da yazdım. Size bir şekilde zarar vermiş, acı çektirmiş birine kendini kötü hissettiremezsiniz. Yapacaklarınızın onu üzmesi için size değer veriyor olması lazım, değer veriyor olsaydı da zaten zor olan hayatınızı daha da zorlaştırmazdı. İnanın onunla alakalı yapacağınız en basit intikam planı bile hem zaman kaybı olur hem de onun umursamazlığına binaen szin canınızı sıkar, hiç gerek yok...

Siz onun ne mal olduğunu anlamışsınız ama olur ya aklınızı çelmeye çalışırsa şunu hiç unutmayın: Bir erkek sizi terk ederken belli sebepler öne sürüyorsa ve bu sebepler ortadan kalkmadan size ulaşıyorsa muhakkak ilgiye acıkmıştır, tekrar gitmek üzere dönüyordur. Ailesinin sizi istemeyeceğini söylemiş, anne aynı baba aynı, madem bunu dert ediyor, bu sorun hala devam ederken sizinle ileriye dönük bir şey düşünüyor olamaz. Klasik "Terk ettiğim kızın hatrını sorsam yeter, anında yanımda biter, gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta" zihniyetindeki erkek modeli...

Back
X