ne yapmaya çalışıyor kızlar ??

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
erkek arkadasımın cok sorunları oldugu ıcın bır ay gıbı bı sure gorusmeme kararı aldık ama gecen gun godugumde benm uyelıgım olan bı yerde acıp kendı arkadslarının bazılarını arkadasım olarak sılmıs.bı erkek aradasına onu bole sormam ondan kıskanıp bole bısı yapmasına neden olabılırmı kızlar sızce

erkek arkadasımın cok sorunları oldugu ıcın bır ay gıbı bı sure gorusmeme kararı aldık ama gecen gun godugumde benm uyelıgım olan bı yerde acıp kendı arkadslarının bazılarını arkadasım olarak sılmıs.bı erkek aradasına onu bole sormam ondan kıskanıp bole bısı yapmasına neden olabılırmı kızlar sızce

yani onun arkadaşları sende ekliydi onlarımı silmiş.eğer doğru anladıysam kıskanmıştır tabiki

genelleme yapmak mantıklı olmaz belki ama bir kaç tecrübeden söylüyorum zaman istiyolarsa eğer görüşmemek için sizi kendinden soğutmak istiyo olabilir bitirmek öyle daha kolay olacaktır.. ve eğer tüm ortak arkadaşlarını silmişse şimdiden başlamış hazırlık yapmaya ayrılmak için...:20:
bunlar sadece varsayım umarım sadece kıskandığı için size kızıp yapmıştır.. :54:

genelleme yapmak mantıklı olmaz belki ama bir kaç tecrübeden söylüyorum zaman istiyolarsa eğer görüşmemek için sizi kendinden soğutmak istiyo olabilir bitirmek öyle daha kolay olacaktır.. ve eğer tüm ortak arkadaşlarını silmişse şimdiden başlamış hazırlık yapmaya ayrılmak için...:20:
bunlar sadece varsayım umarım sadece kıskandığı için size kızıp yapmıştır.. :54:

zaman ıstemesı sadce kendını bıraz toplamak oldugu ıcın ama cnı sıkıın cunku baya sorunları oldugu ıcın.tum ortak olanlar degıl arada duranlarda war oyuzden anlayamadım pek zaten.

Beni yanlış anlama seni üzmek istemiyorum.

Zaman istemek sadece bahane ne yazık ki.

İnsan ne sorunu olursa olsun o sorunu sevdiklerinden destek alarak atlatmak ister.

Eğer ki insanlardan kaçmak gibi bir huyu ve ya sizinle alakalı bir sorun yoksa.

Şimdi ortak arkadaşlarınızı silmeye başlamasına bende tam anlam veremedim.

Ama kendisi ayrılınca diğer hemcinsleri sana bulaşmasın diye yapmış olabilir.

Bunu yapması da kafasının ne derece karışık olduğunu gösterir.

Tavsiyem şifreni değiştir.

Senin hayatına karışma hakkı verme.

Ve üzerine düşme dediğim gibi kafası karışıksa onu sıkman onu olumsuz etkileyecektir.

Beni yanlış anlama seni üzmek istemiyorum.

Zaman istemek sadece bahane ne yazık ki.

İnsan ne sorunu olursa olsun o sorunu sevdiklerinden destek alarak atlatmak ister.

Eğer ki insanlardan kaçmak gibi bir huyu ve ya sizinle alakalı bir sorun yoksa.

Şimdi ortak arkadaşlarınızı silmeye başlamasına bende tam anlam veremedim.

Ama kendisi ayrılınca diğer hemcinsleri sana bulaşmasın diye yapmış olabilir.

Bunu yapması da kafasının ne derece karışık olduğunu gösterir.

Tavsiyem şifreni değiştir.

Senin hayatına karışma hakkı verme.

Ve üzerine düşme dediğim gibi kafası karışıksa onu sıkman onu olumsuz etkileyecektir.

yok sadce benle alakalı değil bole oldugunda yalnız kalmak ıstıo kımsele gorusmek ıstemıyo yanı.benle ılgılı olsa dırek ıstemıo olurdu ama ole degıl.basta msj attıgım erkek daha bız cıkmaya baslamadan onceden cıkmak ıstedıgını falan solemıstı bana bu durumuda bılıo belkı ondan yapmıstr gıbıme gelıo ama anlam weremedım yınede.cok kısakanc bırısı cunku bellı etmesede pek

yok sadce benle alakalı değil bole oldugunda yalnız kalmak ıstıo kımsele gorusmek ıstemıyo yanı.benle ılgılı olsa dırek ıstemıo olurdu ama ole degıl.basta msj attıgım erkek daha bız cıkmaya baslamadan onceden cıkmak ıstedıgını falan solemıstı bana bu durumuda bılıo belkı ondan yapmıstr gıbıme gelıo ama anlam weremedım yınede.cok kısakanc bırısı cunku bellı etmesede pek

Belki ben tarafsız bakamıyorum bilmiyorum ama sen kimse ya da herkes değilsin.

Anlayış göstermen çok güzel bir şey.

Ama 1 aylık süreç çok saçma.

İnsan sevdiğini bazen iki dakika göremese ve ya sesini duyamasa delirecek gibi oluyor.

Tamam çok önemli bir karar verecektir. Buna istinaden inzivaya çekilip düşünmesi gerekiyordur anlarım.

Lakin böyle zor süreçlerde seni saf dışı bırakmasını anlayamam.

Belli ki sana bir kızgınlığı var.

O kadar sorunun üzerine eklendiyse bir de o kızgınlık bundan ötürü yapıyor olabilir.

Belki ben tarafsız bakamıyorum bilmiyorum ama sen kimse ya da herkes değilsin.

Anlayış göstermen çok güzel bir şey.

Ama 1 aylık süreç çok saçma.

İnsan sevdiğini bazen iki dakika göremese ve ya sesini duyamasa delirecek gibi oluyor.

Tamam çok önemli bir karar verecektir. Buna istinaden inzivaya çekilip düşünmesi gerekiyordur anlarım.

Lakin böyle zor süreçlerde seni saf dışı bırakmasını anlayamam.

Belli ki sana bir kızgınlığı var.

O kadar sorunun üzerine eklendiyse bir de o kızgınlık bundan ötürü yapıyor olabilir.

ewt bıraz kızgınlıkta war bana karsı cok ustune dustugum ıcın onun.

ewt bıraz kızgınlıkta war bana karsı cok ustune dustugum ıcın onun.

O zaman kendini çek geri.

Fazla sıkmamaya bak.

O arayana kadar da arama.

Niye aramıyorsun derse de kendisinin istediğini söylersin.

Bu süreçte kendini kapatma.

Çık dolaş ve mutlu ol.

Mutlu oldugunun haberi giderse kulagına sinir olacaktır.

O zaman arayacaktır.

O zaman kendini çek geri.

Fazla sıkmamaya bak.

O arayana kadar da arama.

Niye aramıyorsun derse de kendisinin istediğini söylersin.

Bu süreçte kendini kapatma.

Çık dolaş ve mutlu ol.

Mutlu oldugunun haberi giderse kulagına sinir olacaktır.

O zaman arayacaktır.

yok aramam zaten artk zor olsada aramamam gerek zaten.tesekkuler yorumların ıcın

bende bu ara verme olayına hastayım.....:ssz:
ne alaka yani sorunu varmışta 1 ay ara verecekmiş..
senden kaynaklanan sorunlarımı var...
öyleyse ayrılsın direk...
ara vermek ne demek...
yok seninle alakası yoksa neden seni itiyo...
hiçbir ilişkide ara olmaz.....
olsada ayrılığa hazırlıktır..
kusura bakma canım...

bende bu ara verme olayına hastayım.....:ssz:
ne alaka yani sorunu varmışta 1 ay ara verecekmiş..
senden kaynaklanan sorunlarımı var...
öyleyse ayrılsın direk...
ara vermek ne demek...
yok seninle alakası yoksa neden seni itiyo...
hiçbir ilişkide ara olmaz.....
olsada ayrılığa hazırlıktır..
kusura bakma canım...

tam arama werme dııl aslında sewgılıyız yıne sonucta.yok benle alakalı dııl sorunları sadece benı dııl kımseyı ıstemıo.

bende anlamadım.gerçekten anlamıyorum bende bu zaman istemeyi.gerçi bazen insan yalnız kalmayı istiyor.bence bu arkadaşları silmekte çok saygısızca bir hareket.bende sabredemezdim.ona sormasam bile öğrenmenin yollarını aradım.çok anlamsız bir hareket.

bende anlamadım.gerçekten anlamıyorum bende bu zaman istemeyi.gerçi bazen insan yalnız kalmayı istiyor.bence bu arkadaşları silmekte çok saygısızca bir hareket.bende sabredemezdim.ona sormasam bile öğrenmenin yollarını aradım.çok anlamsız bir hareket.

ewt sewgılınde dahı olsa ınsan bazen herseyden uzak kalmak ıstıo.bende dayanamıom sabredemıom ama ogrencek yolum yok beklemektn baska:(

Back
X