Ne yapmaya çalışıyor kv

Ahles

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
798
629
303
Selam kızlar,

çok merak ettiğim bi konu var uzun zamandır, eşimin 6 yaş küçük bi kız kardeşi var ve kendisini hiç sevmez ama kardeş diye her yarattığı sıkıntıyı sineye çekmiş hep. Kardeşi de keza abisini çok sevmez abisinin babasıyla arası kötü olsun da tüm malları onun adına devretsin ister, eşimde farkında.Sorunum şu ki kv 6 yıldır tanıştığımız ilk günden beri x kız kardeşine çok düşkündür, kardeşi abisini çok düşünür şöyle özen gösterir fln der başlarda ne güzel düşünüyorlar birbirlerini diyordum sonradan aslını öğrendim. Örnekler vereyim, kv diyor ki x kardeşinin peşine adam takar onu çok kıskanıyor, x kardeşini bi yere göndermez ancak ben yanında olursam gönderirmiş(ben koruycakmışım kardeşini), x kardeşinin bi telefonuna koşar, her sözünü dinler, kardeşi x e evlenmeden önce çok güzel bakarmış donlarını bile ütülermiş ahh ahhlar fln x ölse zaten annesi babası kardeşi üzülürmüş e kardeşi canı ciğeriymiş tabi üzülürmüş, benden sokakta çok varmış, direk söylemiyotabi evire çevire cevap verdirmiyxek şekilde.Tamam kaynanasında neden görümceyi benim yerime koyma çabası onu anlamıyorum, ben eşim benim şunu yapmama kıyamaz desem yok artıklı bi ton cümle sarfederler ikiside. Yani okumamış çalışmayan görümceyi sanki eşim zorla okutmamış çalıştırmamış(ben çalışıyorum) evlendirmiyo gibi lanse ediyorlar ama bunun yalan olduğunu biliyorum, hatta görümce bi ortam da abim osmanlı erkeği beni çok kıskanır çalıştırmaz ama karısına izin veriyor diyip kahkaha atmıştı, eşim söylüyor onlarlada bensz konuşuyor ama hala bu tavırlarına devam ediyorlar neden çok merak ediyorum ne hedefliyorlar beni bi aydınlatır mısınız?

ah bacım esini sevmeyen seni nasıl sevsin görumcen anladığım kadarıyla kıskanıyor seni kaynana da kardeşlerin arasındaki kopuklugun farkinda ve odu kopuyor eksikligimiz meydana çıkacak diye seni de el kızı gördüğü için senden de saklıyo artık aralari ne kadar kötüyse kadının diline vurmuş algı yaratıyo sen hiç canını sıkma bacim gül geç hiç önemseme haklısınız de şöyle yandan bir her şeyin farkındayım gülüşüyle dolan illa konusacaksan da lafı evir çevir öyle konuş sana nasıl gelirlerse öyle

Niyetlerini tam olarak anlamasan da iyi niyetli gibi gorunmuyorlarsa eger uzak durmak en iyisi. Akrabalik iliskisi arkadas/komsu iliskisi gibi olmuyor.Zorunlu gorusmek zorunda kaldigin zamanlar oluyor.Boyle durumlar haric gorusmemek,soylediklerine de takilmamak gerek.Niyetlerini bidikten sonra birisinin sozlerinin cok da onemi olmuyor zaten.Minimum gorus,soylenilenlere takilma.Onlari da bu sekilde kabul et.

Ah bu gelinlerin çektiği tek kabahat kv oğulllarını birey yetiştirememekte

İyi niyetli düşünmeye çalışıyorum siz onları kötü görmeyin diye böyle yapıyor olabilirler.Hani aile içini bilmemeniz açısından ama sizde o aileye dahil olmuşsunuz artık.Tavırları çok yanlış ve hiç iyi niyetli değiller anladığım kadarıyla.Uzak durun samimi olmayın

Görgüsüzlük fitne fesatlik var gibi. Seni onların seviyesine inmeye zorluyorlar

Bizim akrabalarda da var buna benzer. Çok ilginç dışarıdan görsen çok iyi dersin, içine girince kaçmaya yer ararsın

Fitne fesatın kitabını yazıyorlar
Bak noluyor biliyor musun. Seni kıskandırmaya çabalıyorlar,kendilerini mükemmel aile ideal aile olarak lanse ediyorlar. Senin asabin bozulmaya başlayınca kendini tutmazsan ağızlarına laf verirsin ve bunu sana karşı kullanırlar.

Olanı değil de olmasını istediklerini söylüyorlar belli ki, gözünüz açık uyumaya çalışın, onlar konuşurken uygularsınız

Ben nereye düştüm siz nesiniz kim oluyorsunuz yüz ifadesini kullan onlara yanı hıı tabi öyledir hıhıhı falan gözlerini etrafa gezdir onlarda anlar sallamadığını anca dırlayıp ( boş konuşup) durduklarını..

Vay be aynı dediklerin oldu gerçekten çok laf verdim arkamdan eşime şikayet edip eşimle kavga edip haftalarca tavır aldılar

Vay be aynı dediklerin oldu gerçekten çok laf verdim arkamdan eşime şikayet edip eşimle kavga edip haftalarca tavır aldılar
Biz konuşmuyoruz artık onlarla. Ama senin durumun farklı. Mümkün olduğu kadar uzak durup konuşmamaya çalış, asla laf verme. Böyle havadan sudan konuş. Kendinle, kocanla, kendi ailenle, yoldan geçen kişiyle ilgili bile Hicbirsey anlatma söyleme. Çocuğun var mı bilmiyorum ama onu da doldururlar size karşı. Onu da umarım uzak tutabilirsin. Kalmasın orda. Kursa yazdır inan o çok daha faydalı. Yoksa 20yasina kadar ellerinde oyuncak yaparlar

Dediklerini yapmam öyle zor ki çok yakın oturuyoruz, kızım iki yaşında ve tek torun olduğu için çok düşkünler, haftada en az üç gün görüyorlar. Bazen gelip alıyorlar bir kaç saat onlarda duruyor, başlarda görümcem çocuğum için benden daha değerliymiş gibi davranıyorlardı eşimin azarlamaları sonrasında şimdi annesi bi tane deyip sürekli benim anneliğimi övüyorlar herkese ama arkadan doldururlar mı kızımı büyüynce diye bnde hep düşünüyorum.

Ay böyleleriyle muhattap olmayacaksınız valla Osmanlı erkeğiymiș he he karısına değil sana öyle

Kendileri değer görmediği için aynısını sana yapmaya çalışmışlar. Torunlarıni severler ona lafım yok tabiki ama sorun doldurusa getirebilirler. Taşınma imkanı olduğu an taşının. Çocuğunuzu sosyal yetiştirin, kurs, gezi, arkadaşlar falan. Umarım bu konuda sıkıntı yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…