- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Merhabalar uzun süre sonra yine ben calsiiýorum bir yandan kpss ye calsiiýorum bilen bilir daha önce çok kısa süren cahil yaşta evlenip ayrılan çocuğu olmayan biriyim 4 senedir yanlizdim yani karşıma birileri çıkıyordu ama bu ilişkiye dönmüyordu kafam sarmıyordu açıkçası bende bıraktım kendimi işime ve gelişmeye verdim.. daha sonra arkadaşımın nişanlısı asker onun arkadaşı da benimle aynı şeyleri yaşamış aynı yaştayız vs diye tanıştırmak istediler bende açıkçası ilk hafta yok falan dedim sonra ısrar ettiler hatırları için tanışıp daha sonra olmayacağını söylemek için konuştum.. adamın konuşması istekleri tavrı resmen hayalimde ki adamdı ama yine de korkuyordum açıkçası aptalca hayaller kurmak istemedim ve temkinli yaklaştım ama o kadar güzel hayaller kurdu ve bana da empoze etti ki ve bunları kısa sürede yaptı sonra aniden soğuk davranıp içine kapanmaya başladı ve ben patladım ayrıldım sonra tekrar barışmak istedi barıştık yine aynı 2gun bana aşık adam sonrasında ki bir hafta çok alakasız msjlarina yanıt alamadığım biri askeriyede bu arkadasimin nişanlısı ile birlikte kalıyor.. soruyorum ne yapıyor diye yatıyor oturuyor vs sonradan öğreniyorum ki eski eşiyle hala boşanma aşamasında ve bu adam eski eşine dava acalı daha 10 ay olmuş ben bunu öğrenince çıldırıyorum nasıl bana hala evli olduğunu söylemessin nasil bir ilişkiye baslar konuşursun diye dava dosyalarını attı kadın aldatmış dava açmış vs bu ben daha çok kızdım bana birseyi ispatlama diye.. ozurler diledi psikolojisinin çok bozuk olduğunu yapmadığının nedeni bu olduğunu vs söyledi artık küfürleri bırakıp bu şahsa cevap vermeyi bırakıp heryerden engelledim sosyal medya hesaplarımı dondurdum watsabi sildim hala etkisinden çıkamıyorum arkadaşı da henüz bosanmadigini bilmiyormuş o da benim yüzümden tartışıp ben kefil oldum sana diye mesafe koymuş konuşmayı kesmiş herşeyi geçtim ben kendime kızıyorum nasıl güvenirim insanlara yıllardır güvenmiyor uzak duruyorken bana birşeyler söyleyin delirmek üzereyim bu nasil midesizlik aklım almıyor deliriyorum hiç mi güvenip sevemiycez o kadar güzel hayaller kurdurdu ki bende salak salak inandım
güncelleme : adam yazmaya devam etti tabi benm spam kutusuna düşmüş sms den bende cevap olarak tacizden şikayetçi olacağımı söyledim yazmaya devam ettiği taktirde konu bu şekilde kapandı ama hala öfkem dinmiyor görsem bir kaşık suda boğarım.
güncelleme : adam yazmaya devam etti tabi benm spam kutusuna düşmüş sms den bende cevap olarak tacizden şikayetçi olacağımı söyledim yazmaya devam ettiği taktirde konu bu şekilde kapandı ama hala öfkem dinmiyor görsem bir kaşık suda boğarım.
Son düzenleme: