ne yapmaya çalışıyor şimdi bu .?

sterilMikrop

rose
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
170
0
96
Uşak
sevgilimle 1 yıl kadar beraberliğimiz vardı sonra ara vermeye karar verdik. ama bn onu merak ediordum arıordm ama numarasını değiştirmişti. farklı illerdeydik. ona ulaşabilmemi sağlayacak tek kişi kardeşiydi. kardeşi de bnle yaşıt. facebook ta ekledim kardeşini. ama o bizim çıktığımızı bilmiyordu. bende söylemedim. tanıştık. ağzından laf almaya çalışıyordum abinden bahset braz die fln. sonra hesabımı dondurdm. kardeşiylede konusamadım bidaha. aradan 4 ay sonra barıştık sewglmle. 3 haftadır falan konuşuyoruz...geçen gün kardeşin nasıl ddim nie soruysn ddi bnde anlattm snle ayrldığımzda böyle byle oldu konuştum bn onla ddm. uzun süre cvp yazmdı. sonra dedim saçmalama yksa kardeşnden mi kıskandn ddm. kızdı bna bnden izinsiz kardeşimde olsa ailemden kimseyle konuşmucaktn ddi. bnde ayrıydık o zmn snden nsl izin alcaktm fln ddm. cwp yazmdı . askerde şu an. 3 gündür attığım mesajlar 200 ü geçti belki. suçsuz olduğum halde defalarca özür diledim ama nafile.o kadar aradım açmadı. 1 tek mesaj dahi atmadı. bugün msj yazdm tmm rahat ol artık aramycam ne halin warsa gör bıktım artık bir cwap yazmaktan acizsn ddm hiç ses soluk yk. napmalym bn şmdi ? gercekten aramayı bırakaym mı

Arama bence sana çok değer veriyor olsa ailesinden gizlemezdi hadi anne-babasını geçtim kardeşinden bile gizlicek ne var ortada.Zaten erkek milletinden özür diledikçe sesleri daha çok çıkıyor

yookk.ben gerçekten bu erkekleri anlamıyorum.canım çözersen banada söyle nolur.

evet birde barışalım diye ben dedim ona ya o yüzden havaya mı girdi naptı bilmiyorm bn mesaj attıkça kendini bırakamayacağımı mı sanıyor acaba. en son sabah attım mesajı. o atasıya kadar da hiçbir şekilde atmıycam. çok sinir oldum ya resmen sudan sebep.. daha millet ailemle tanışsın konuşsun diye sevgilisini tanıştırır ailesiyle. bu da kardeşiyle konuştum diye böyle yapıyor.

canım bence arama bile yani baksana adam seni tınlamıyor bile hiç arama kedinide bu kadar suçsuz yere ezdirme derim bırak ne hali varsa görsün

Bence bi daha arama boşver eğer değer verseydi ailesinden falan çekinmezdi bu tür şeyler çok önemli.

Dünyada erkekten bol b.k yok be anacım
Boşver o kadar zaman snra barşmşsnz kıymet bilmiyo bide ..
Sen ondan daha kıymetlisin , kmblr sakladığı nler var .
Sana adammı yok . Arama bidha , ararsada açma .

Daha adam akıllı ne istediğini bilen birini bul , mutluluğna bak ,

İlşkiler acı çekmek için değil mutlu olmak için yaşanır unutma !

fazla bile aramssn ahhh kendimizi tutabilsk değerli olcazdaa kusra bakma acını anlıorm ama bir yıllk iliskisinden hic bahsetmemesi iskillendirdi arama ve aramasını bile bekleme bence

ay bu cok hosuma gitti, de ama unutmakta kolay olmuyo ki

ben konuya biraz daha ılımlı yaklaşıcam,erkek arkadaşınızın askerde olduğunu yazmışsınız...
klasiktir ama genelde de öyledir; streslidir, gergindir, canı sıkkındır ne yaptığını bilmiyordur.. bence kendinizi bu kadar yıpratmayın...

sana üç bılenedın dort gun verıyorum arar ama sen aramıcaksın.sen ararsan emın ol yıne cvp gelmıcek tut kendını

evet birde barışalım diye ben dedim ona ya o yüzden havaya mı girdi naptı bilmiyorm bn mesaj attıkça kendini bırakamayacağımı mı sanıyor acaba.

Siz "ara vermeye karar verdik" demişsiniz ama o büsbütün koparmış bağlarınızı, ondan hiçbir adım gelmemişken sizin barışmak istemeniz, ayrı kaldığınız sürede de kardeşiyle görüşmeniz hoş olmamış, tek başınıza uğraşıp durmuşsunuz... Farklı iller, numarasını değiştirmesi, sonra sizin barışma teklif etmeniz... Anlattıklarınız ilişkinizin sanalda başladığını düşündürdü bana umarım öyle değildir, net ilişkisi için fazla zahmetli katlandıklarınız...

Yine de aklıma takıldı...

1- Hatalı olmadığınız halde neden özür diliyorsunuz?

2- 200ü aşkın mesaj atılan hangi erkeğin egosu kabarıp da kendini naza çekmez?

3- "Artık aramayacağım" dediğiniz adamı tekrar arasanız bir daha size inanır, dediklerinizin geçerliliği kalır mı?

4- Ailesinden biriyle konuşmanıza kızmasını gerçekten kıskançlık olarak mı alıyorsunuz? "Kardeşim de olsa benden izinsiz ailemden biriyle konuşmayacaktın." ne demek? "Senden haberdar olunmasını istemiyorum, neden keyfimi bozuyorsun?" Teyzesi, halası, amcası olsa da kızacaktı, onları da mı kıskanmış olacaktı?

konu sahibi benim. yeni üyelik almak zorunda kaldım =) neyse.. evet bende öyle düşünüyorum sivil hayatındayken gibi değil. askerlik onu çok değiştirdi. aşırı alıngan oldu.. katılıyorum size birazda onun açısından bakmak istiyorum. aramamaya çalışıcam bir müddet. o da anlıycaktır inş. neden böyle gereksiz yere tavır aldığını

1.) hatalı olmadığım halde özür diledim çünkü onu kaybetmek istemiyorum. sevdiğim için mi böyleyim bilmiyorum. kimseye yapmıyacağım şeylerdir bunlar. hatta ben hatalı olsam bile suçumu bastırdığım bile olmuştur. ama iş ona gelince durum değişiyor. keşke tutabilsem kendimi. iradeliyimdir ama ona karşı iradem çok zayıf.
2.) haklısınız. kim olsa 200 mesajdan sonra kendini naza çeker. bende öyle yapardım açıkcası. ama napayım her mesajdan sonra bir ümit belki cevap atar diye aşırıya kaçtım. kendime hakim olmam gerekiyor.
3.) evet aramayacğım deyip tekrar tekrar aramamdan inandırıcılığımı yitirdi. dayanabilsem. elim telefona gidiyor devamlı hatta arkadaşıma verdim geçen gün telefonumu al sende dursun benim elimde olunca mutlaka arıyorum diye :)
4.) o an kızmasına tavır almasına hiçbir anlam veremedim ki mesajı okuyunca dondum zaten. kardeşide benle yaşıttı. abisiyle sevgili olduğumuzu bilmiyordu. kıskandı mı yoksa dedim saçmaydı belki bu düşündüğüm.

bu arada konu sahibi benim. yeni üyelik almak zorunda kaldım =)

benim de erkek arkadaşım polislik okuyor başka bir şehirde ve şartları inanılmaz ağır, askere gitse bu kadar ağır olmazdı diyorum her seferinde..görmek şurada kalsın bazı günler sesini duyamadığım oluyor.. o yüzden çok iyi biliyorum kafaları epey güzelleşiyor.. onlar kendilerini anlayamıyor ki biz anlayalım... sabredin, eğer sivil hayatında başka olduğuna ve sevildiğinize inanıyorsanız sabredin... her kavga da kendinizi üzmeyin.. ne dediğini bilmiyor işte

yalnız değilmişim demek ki bu konuda. :) evt ne ne dediğini biliyor ne de ne istediğini.. bekliycem bkalm yola gelene kdar =)

off off o kadar doldum ki dayanamadım mesaj attım ama rahatladım içimdekileri dökünce. doğru mu yaptım yanlış mı yaptım siz karar verin. yolladığım mesajıda aynen yazayım buraya.. => neden bu kadar bencilsin? birazda beni düşünsen emin ol birşey kaybetmezsin. benim yerime koy kendini şimdi.nerdeyse 5-6 gündür attığım mesajların sayısını unuttum ona rağmen tek bir cevap yok arıyorum onuda açan yok.. nasıl ulaşıcam ben sna yanına geleyim desem askerdesin. sivilde olsan inan gelirdim bir şekilde.ama şu an gerçekten çaresizim.ne yanına gelebiliyorum ne sana ulaşabiliyorum aslında ulaşıyorum ama geri gönen yok. sn olsan ne yapardın ha ? söylesene. ya çırpınıyorum kaç gündür konuş diye hiç mi vicdanın senin yok senin ya dedim

Neden yeni üyelik aldınız yoksa eski üyelikle yazdığınız senaryolardan dolayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…