Ne yapmaya çalışıyor?

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
35
Merhaba kızlar,

28 yaşında evli,biri 5 biri de 1.5 yaşında iki çocuğum var.Eşimle boşanmaya karar verdik.Bayağı uzun bir süredir üzerinde düşünüyordum.Kararsızdım, kendime güvenemiyordum ama artık dayanamıyorum ve ona bugün boşanmak istediğimi söyledim.Kendisi de dünden razıymış ki sağolsun ikiletmedi bile.

Neyse uzatmayayım.Sorum şöyle ki;eşimle daha önceleri başka kişilerin konuşarı üzerinden konuşup yorum yaparken bizzat kendisi,boşanıldığı zman bile çocuk anneden ayırılmaz,evladının yeri annesinin yanıdır diyen adam bugün anlaşmalı boşanmayacağını ve çocuklardan birini istediğini bunun için avukat tutacağını söyledi.

Tabi benm düşüncem,beni vazgeçirmek canımı yakmak için bunu yaptığını düşünüyorum fakat bir yanım da ya blöf yapmıyorsa diye çok acıyor.

Oğlum 1.5 yaşında olduğu için mahkemenin onu bana vereceğini düşünüyorum fakat 5 yaşındaki kızım için endişeliyim.Herhangi bir kötü alışkanlık,aldatmışlığım vs.yok.Kavgalarımız sadece aileler üzerinden olmuştur.

LÜütfen akıl verin nasıl bir yol izleyeyim?Kızımı gerçekten mahkeme eşime verir mi?
 
Iki kere acilan konudan biri zaten kapanir....
Konu sahibinin derdi baska bilen arkadaslar,yasamis yada avukat olanlar yardim edebilirmi...
Benim bilgim yok ama okul yasina gelince annenin durumu yoksa babaya veriliyor die biliyorm hayirlisi
 
Verebilir sonuçta o da babası. Şimdi vermese bile 7 yaşında verebilir. Ama ben blöf yaptığını düşünüyorum.
 
Ayrılma sebebiniz nedir babada blöf gibi geldi boşanmak istese neden uzatsın ki
 
Blöf yaptığını düşünmüyorum. Çocuğun yeri sadece annesinin değil hem anne hem babasının yanı olmalı, son çare boşanmak.
Düzeltilebilir yanlarınız varsa aile terapistinden yardım alın.
Yok ille boşanacağım diyorsanız siz annesiyseniz eşinizde babası. Kötü alışkanlıkları yoksa gözünüz arkada kalmamalı. Sonuçta ömür boyu göremeyecek değilsiniz hafta sonları vs. alırsınız.
 
mahkeme kolay kolay babaya vermez, verse de genellikle baba yine anneye bırakıyor, sırf işi yokuşa sürmek için çocuğu almaya çalışıyorlar.
 
Isi yokusa surmek icin cocugu istiyor babalar. Zaten 5 yasindaki kucucuk cocuga bakamaz ya anasina birakir ya da size. Dert etmeyin bence ayrica babasinda da kalsa o sizin cocugunuz oldugu kadar babasinin da cocugu. Adam katil ve sapik degilse bir sorun teskil etmez bence.
 
Ayrılma sebebiniz nedir babada blöf gibi geldi boşanmak istese neden uzatsın ki

Ayrılma sebebimiz eşimin bana karşı davranışları.Çocuklarına çok iyi bir baba ama babalık rolünü fazlasıyla üstlenmiş bana da çocuğuymuşum gibi davranıyor.Hep onun lafına göre hareket ederim otur der otururum kalk der kalkarım.Babamla kavgalı kendisi bazı nedenlerden ortada suçlu yok yanlış anlaşılma var mevzu uzun,konuşmamasına karışmam ama geçenlerde anneme gittim kalmaya 30 dklık mesafe babaö getirdi eve beni 2 gün snra eşimde evde.Babam yukarı eşyaları çıkarmama yardım etti içerden çıkıpda Allahın selamını dahi vermedi.Buda bnm zoruma gitti.Yaklaşık 1 ayı geçti.O günden bugüne ben ona inat yapıyorm o bana.İstiyor ki ben annemi babamı afayım hep onun ailesiyle içiçe olayım 2 3 sene evel 30 dklık mesafedeki anneme 5 ay gidemedim düşünün.Hem çocuk ufak diye tek yollamıyor izin yok.Hemde kendi götürmüyordu. Bu sadece birkaçı yazsam kitap çıkar
 
Blöf yaptığını düşünmüyorum. Çocuğun yeri sadece annesinin değil hem anne hem babasının yanı olmalı, son çare boşanmak.
Düzeltilebilir yanlarınız varsa aile terapistinden yardım alın.
Yok ille boşanacağım diyorsanız siz annesiyseniz eşinizde babası. Kötü alışkanlıkları yoksa gözünüz arkada kalmamalı. Sonuçta ömür boyu göremeyecek değilsiniz hafta sonları vs. alırsınız.

mahkeme kolay kolay babaya vermez, verse de genellikle baba yine anneye bırakıyor, sırf işi yokuşa sürmek için çocuğu almaya çalışıyorlar.

Çocuğu babaya bırakmak sıkıntı değil.Güvrnim sonsuz o konuda.Fakat çocuğu bir inat uğruna alıp annesine baktırıcak.Kaynanam özgürlüğüne aşırı düşkün bir insan isteyeceğini hiç sanmıyorm gerçi çocuğu bakmak için.
Yarın öbür gün evlenirse üvey anne eline düşmesinden korkuyorum.Her üvey anne iyi olmuyor neler görüyoruz.Böyle bir tecrübeden sonra ben zaten evlenmeyi birdaha asla düşünmüyorum bıraksın da kendimi evlatlarıma adıyayım..
 
Back
X