ne yapmaya çalışıyor !!!

EzgiTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
559
1
46
İstanbul
kızlar merhaba
her zamnaki gibi gene o değerli görüşlerinize ihtiyacım var,
2 hata önce biriyle tanıştırıldım,çok çok iyi anlaştık,hatta öyleki sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyor gibiydik,
ilk buluşma şahane geçti,beni eve bıraktıktan sonra çok etkilendiğini beğendiğini felan dile getirdi,bende aynı şekilde..
ikinci buluşmaya kadar aramızaki çekim baya arttı,geçen hafta pazar günü ikinci görüşmemizi yaptık,gene güzel diyebilceğim bi gün geçirdik,ikinci görüşme olmasından dolayı el ele tutma ne bilim sarılmasına izin vermedim,bu onu biraz incitti sanırım,
bişe olmamış gibi eve geldikten sonra konuşmaya msjlaşmaya devam ettik,ertesi gün konu buna geldi,bende erken olduğunu felan söyledim,son mesajımdan sonra hiç sesi çıkmadı ne aradı nede msj attı,bende hiç msj atmadım,aradan 5 gün geçtikten sonra dün gece msj attı,hiç sesin çıkmıyor,ararsın diye bekledim ama sesin çıkmıyor yazdı,en son msj attım ama senden cvp gelmedi dedim,ben dönmesem senin arayacağın yok yani dedi,son 1 haftadır sabah 5 gece 12 çalıştığını çok yoğun bir hafta geçirdiğini,ofisi taşıma işleriyle uğraştığını söyledi,beni özlediğini de dile getirdi,ctesi yani bugünde çalışacağım erken yatmam gerek dedi felan,sabah 2 tane msj attım hiç dönüş yapmadı,
acaba pişman mı oldu ilk adımı attığına?
yada bende özledim felan demem onda rahatlıkmı yarattı?
şimdi ne yapmalıyım,üstüne düşmekte istemiyorum,
neden sabah beri hiç dönüş yapmadı kızlar,of ne zor bu erkekleri anlamak

bana pek iyi izlenim uyandırmadı 2. buluşmadan elini tutmaya çalışan bir erkek erken oldugunu söylediginde sana msj atmayan bir erkek..

bence arayıp sorma bide seni suclamaya calısmıs hatta bunların seni düşündürdüğünü söyle

bana pek iyi izlenim uyandırmadı 2. buluşmadan elini tutmaya çalışan bir erkek erken oldugunu söylediginde sana msj atmayan bir erkek..

bence arayıp sorma bide seni suclamaya calısmıs hatta bunların seni düşündürdüğünü söyle

arayıp sormadım zaten,böyle olunca kendi adım attı,
erkekler daha rahat bu konuda,bide aramızdaki iletişimden cesaret aldı diyicem ama genede erken bu tarz şeyler için,
of ne bilim kızlar kafam çok karışık

bu senin bi ilişkiden ne beklediğine bağlı öyle bi an olur ki kısacık bir an elini tutmak zorunda kalabilir ve o anki heyecanı ömrün boyunca unutmazsın ama bunu msjla soran bi adamdan buz gibi sogurdum ben

bide yaslarınız kaç?

ben bu yaklaşımları hiç sevmedim özledim falanlar, onun elini tutup sarılmak istemesi daha yenisiniz ciddi olunması gerekirdi bu iş yürümez yürüse bile hayır gelmez .

kızlar merhaba
her zamnaki gibi gene o değerli görüşlerinize ihtiyacım var,
2 hata önce biriyle tanıştırıldım,çok çok iyi anlaştık,hatta öyleki sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyor gibiydik,
ilk buluşma şahane geçti,beni eve bıraktıktan sonra çok etkilendiğini beğendiğini felan dile getirdi,bende aynı şekilde..
ikinci buluşmaya kadar aramızaki çekim baya arttı,geçen hafta pazar günü ikinci görüşmemizi yaptık,gene güzel diyebilceğim bi gün geçirdik,ikinci görüşme olmasından dolayı el ele tutma ne bilim sarılmasına izin vermedim,bu onu biraz incitti sanırım,
bişe olmamış gibi eve geldikten sonra konuşmaya msjlaşmaya devam ettik,ertesi gün konu buna geldi,bende erken olduğunu felan söyledim,son mesajımdan sonra hiç sesi çıkmadı ne aradı nede msj attı,bende hiç msj atmadım,aradan 5 gün geçtikten sonra dün gece msj attı,hiç sesin çıkmıyor,ararsın diye bekledim ama sesin çıkmıyor yazdı,en son msj attım ama senden cvp gelmedi dedim,ben dönmesem senin arayacağın yok yani dedi,son 1 haftadır sabah 5 gece 12 çalıştığını çok yoğun bir hafta geçirdiğini,ofisi taşıma işleriyle uğraştığını söyledi,beni özlediğini de dile getirdi,ctesi yani bugünde çalışacağım erken yatmam gerek dedi felan,sabah 2 tane msj attım hiç dönüş yapmadı,
acaba pişman mı oldu ilk adımı attığına?
yada bende özledim felan demem onda rahatlıkmı yarattı?
şimdi ne yapmalıyım,üstüne düşmekte istemiyorum,
neden sabah beri hiç dönüş yapmadı kızlar,of ne zor bu erkekleri anlamak

kendini kaptırmadan görüşmeyi kes bence cnm benim daha sonra zorlanırsın...

ilşkinin başında ipleri eline almaya çalışıyodur kaçan kovalanır misali..

yada başka biriylede görüşüyodur dikkat et

diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum banada pek iyi niyetli dürüst biri gibi gelmedi ciddi düşünen bir adam ikinci buluşmada el ele kol kola gezelim demez ve iş bahane 1 hafta aramadı diyorsun mesajıma cevap atmadı diyorsun bence o adam ne istediğini bilmiyor:31:

bence olumsuz bi durum görünmüyor yani ne güzel birirbirinize ısınmışsınız beğenmişsiniz duygularına kapılmış olabilir elinizi tutmak istemiş siz izin vermeyince de ısrar etmemiş belki nazik bi hareket değil ama kızacak ayıplayacak bişey yok bence bu bir seviyesizlik vs. değil diye düşünüyorum içiniz ısındıysa hemen silip atmayın bence daha iyimser yaklaşın

Niye her şeyi taktikle çözmeye çalışıyorsunuz ki?
Bana göre gerçekten hoşlansaydı size mesaj atardı, belli ki bir şeylerden rahatsız olmuş.
Mesela ben olsam 5 gün mesaj atmadan duramam asla, hoşlandığım birisiyse.

açıkçası beni düşündüren kısmı 5 gün hiç msj atmadan beklemesi
yeni başlayan bir ilişki için bu uzun zaman
eğer çok ciddi olsa seni biran önce tanımaya çalışır zaman kaybetmezdi
ayrıca elini tutmak istememnden rahatsız olmak yerine senin olgun bi kız olduğunu düşünüp
dahada memnun olmasını bekleyebiliriz

yeni baslayan bı ılıskı de 5 gun boyunca hıc arayıp sormaması bana da pek normal gelmedı .

hersey daha cok yenı ve taze kıpır kıpır olur ınsan heyecanlı olur ama ,bu cocuk 5 gun boyunca

aramayacak kadar heyecansız .bence bu cocugun senınle bırlıkte baska gorustuklerı var davranısları

acıkcası bunu gosterıyor .cok baglanmadan yol ver gıtsın derım .

sakın kendını kaptırma klasık çapkın erkek.
hızlı gıderler,guzel söz söylerler,etkıledıklerını anlayınca aksatmaya başlarlar,istediklerini alınca da güle güle derler...
dikkatli ol canım...

liseli falan olsa anlıycam bu beklentileri dillendirmesini falan ama öyle de değil.ne bileyim hoş gelmedi bana.ne olacakki ikinci buluşmada elele tutuşmayıverse..olgun bir insan da değil belli.

tşk. ederim hepinize,ses seda yok kendilerinden,işin gerçeği olurda msj atar yada ararsa fena haşlıycam kendisini:1:
görüştüğü başka biride olabilir,yada rahat bi ilişki istiyor ama karşılığını alamıyacağınıda anlamış olabilir,sebep herneyse dürüstçe dile getirmeliydi,bu saatten sonra hiç bir erkeği havalandırmayı düşünmüyorum,o yoluna ben yoluma:ssz:

bence insan kafasında kurduklarını düşüncelerini, şüphelerini açıkça karşısındaki kişiye söylemeli:ssz: diğer türlü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar başkalarının yönlendirmeleriyle de ilişki yürümez:20: durumu daha kötü hale getirebilir.. kafandaki soruları açıkça ona sormalısın:34:

bence insan kafasında kurduklarını düşüncelerini, şüphelerini açıkça karşısındaki kişiye söylemeli:ssz: diğer türlü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkar başkalarının yönlendirmeleriyle de ilişki yürümez:20: durumu daha kötü hale getirebilir.. kafandaki soruları açıkça ona sormalısın:34:

haklısın cnm ama karşımda muhatap bulamıyorum,5 gün sonra bana msj atıyor,neden beni arayıp sormuyosun diye fırçalıyor,sonra bende sebeplerimi söylüyorum,çok yoğun günler geçirdeğini söylüyor,ertesi gün msj atıyorum beyfendi cvp verme lüksünde bulunmuyor,hala daha ses yok,yapcak bişe yok artık,
ben şu yaşıma kadar hiç bir ilişkimden doğru dürüst mutlulukk görmedim,artık mücadele gücüm yok ne yazıkki

Önce bir arasan,belki başına bir durum gelmiştir.
Ya da ne bileyim telefonunu evde unutmuş mesajını görmemiştir..
Bunların hiç birisi değilse zaten fırçalamana gerek bile yok.
Onunla tartışman demek iletişim kurman demek.Bence durumu öğren ve seni tatmin etmezse
hayatından çıkar:4:

Back
X