Ne yapmaya çalışmalıyım ?

Canyouaddme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
27
0
36
İstanbul
Oncelıkle merhaba.Cok uzun zamandır burdayım ama bugun uye oldum.
Kızlar benım derdım 'Aşk'.Aşığım ama imkansız aşk derler ya o şekılde hissediyorum durumu anlatayım...
Mahallemde oturan bir çoçuğa aşığım ve benden 7-8 yaş büyük.
aynı mahalledeyiz ama apartmanımızda ablası oturuyo bu benim için avantaj sanırım daha çok görebiliyorum onu ama şöyle bişey var şimdiye kadar 'merhaba,iyi akşamlar,günaydın' dışında hiçbir konuşmuşluğumuz yok.
kendisi üni.de okuyo bayramlar,yaz tatilleri,yarıyıl tatilleri vs. gibi zamanlarda buraya gelıyo onun dısında bütün yıl üni.de.
Ve ben onu çok seviyorum bu beğenme hoşlanma vs gibi bi durum değil sırılsıklam aşığım ona ama çok utangac biriyim :17: onu gördüğümde falan elim ayağım birbirine dolaşır hep,onu da az çok tanıyorum o da benim kadar olmasada utangac,benım gibi sakin bi insan.
Benimle ilgilenip ilgilenmediğini bilmiyorum,bi sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum... :43:
Çevremdekiler git konuş diyorlar yada unut ikisinden birini seç gibi..
Lakin unutamam..Aynı zamanda konuşamam da..
ya yaşımı problem ederse? Aşkın yaşı olmaz ki...
Konuşsam bile bana kötü bişey söylemez eminim ama ben ona birdaha bakamam asla ve aynı mahalledeyiz sokağa çıkamam ya oyle de biriyim..
Bi hoşlansa söylerdi diyorum bide ben söleyemiyorum o da söyleyemiyodur diyorum..Belki sever diyorum belkide benımle alakası bıle yoktur dıyorum yanı hep varsayımm :43:
Hep olumsuz düşünüyorum ama olumlu şeyler de olur belki?Ama nasıl...
Bana bir çıkış yolu lazım ya lütfen birşeyler söyleyin düşünmektenn başka birşey gelmiyor elimden..:97:
:43: :58:

merhaba,

ablasi ile araniz nasl? ablasi ile gorussen, caktirmadan agizini arasan? veya cocugu gordugunde merhaba'dan ileri gidebilirsin mesela "nasilsiniz ?"

sen önce ablasıyla arayı yap:)sıcak tut aranızı gel git misafirliği falan olsun bigün çocuk geldiğinde sende git ablasına:)çocuğu süz biraz yanlışlıkla çarp falan yap işte böle:P:P:P:P

Ne yapmaya çalışmalıyım derken kafam karıştı biraz sonra topladım :52::52:

Ben sana ilgisi olsa anlardın bunu bakışmalar falan olurdu hissederdin..Bu zamana kadar hissetmedin mi??
Ablasıyla direk yakınlaşmanda göze batabilir yavaş yavaş damardan gir derim:17::17:
Hem üniversitede olup ta sevgilisi olmaması düşük ihtimal gibime geliyor ama :97::97:

merhaba,

ablasi ile araniz nasl? ablasi ile gorussen, caktirmadan agizini arasan? veya cocugu gordugunde merhaba'dan ileri gidebilirsin mesela "nasilsiniz ?"

Bildiğin komşuluk canım ablasıyla cok samimi değiliz yani
Evet ama işte malesef fazla heycanlanıyorm onu görünce ona bakmaktan başka bişeye zaman kalmıyo :17:

Ne yapmaya çalışmalıyım derken kafam karıştı biraz sonra topladım :52::52:

Ben sana ilgisi olsa anlardın bunu bakışmalar falan olurdu hissederdin..Bu zamana kadar hissetmedin mi??
Ablasıyla direk yakınlaşmanda göze batabilir yavaş yavaş damardan gir derim:17::17:
Hem üniversitede olup ta sevgilisi olmaması düşük ihtimal gibime geliyor ama :97::97:

Çok gözgöze geliyoruz hemen gözlerini kaçırıyo hani bi söz var ya 'gözleri hep sendeyse merak ettiği bişey vardır,eğer gözlerini kaçırıyosa kesin bişey vardır' (yada bunu gibi bişey) işte o söz biraz umutlandırıyo..
Hoşlanmasa hiç bakmaz? dimi ama..hele sevgilisi varsa hiiiiç bakmaz yada ben öyle umuyorum..

Bence o çocuk üni ye gidiyorsa sevgilisi vardır yani tabi inşallah yoktur da.Önce bi sevgilisi olup olmadıını ve aralarının nasıl olduğunu öğren ona göre harekete geç derim...

şu yaşta ne aşkı canım ya derslerine yoğunlaş üniversiteyi kazan,sonra bişeyler olacaksa olur.kafanı bulandırma şimdiden. 16-17 yaşında aşk değil platoni olur ancak. derslerin herşeyden önemli güzel bir geleceğin olması için.:10:

Çok gözgöze geliyoruz hemen gözlerini kaçırıyo hani bi söz var ya 'gözleri hep sendeyse merak ettiği bişey vardır,eğer gözlerini kaçırıyosa kesin bişey vardır' (yada bunu gibi bişey) işte o söz biraz umutlandırıyo..
Hoşlanmasa hiç bakmaz? dimi ama..hele sevgilisi varsa hiiiiç bakmaz yada ben öyle umuyorum..

Olabilir canım ama sevgilisi varsa da bakar erkek sonuçta bu kız niye bana bakıyor diye bile bakabilir :66::66:
Bence bi işaret olması lazım sen parçaları bi birleştir çocuk sana ümit vericek bişey yaptı mı
Bende ablayım bak bi kız gelse bana kardeşimi sorsa anlarım hemen..Sadece ablasıyla değilde hani ne biliyim kalabalık toplumda bilgi almak daha kolaydır gibime geliyor öyle bir ortamınız yok mu apartmanda laf arasında kardeşin var sanırım nerde okuyor falan dıye konuya gırebılırsın.Ya da sen okuyormusun ünide??
Eğer üniye hazırlanıyorsanda bu senin için avantaj olabılır daha kolay konuya gırer öğrenirsin :54::54:

Bence o çocuk üni ye gidiyorsa sevgilisi vardır yani tabi inşallah yoktur da.Önce bi sevgilisi olup olmadıını ve aralarının nasıl olduğunu öğren ona göre harekete geç derim...

Nasıl öğreniyim ki? Face vs. ulasabilceğim bişey yok ablasıyla aram cok iyi oldu diyelim ki o zaman da bile sevgilisini var veya yok diye soylemez ki napıcam yaa

Back
X