Ne yapmaya çalışmalıyım ?

Olabilir canım ama sevgilisi varsa da bakar erkek sonuçta bu kız niye bana bakıyor diye bile bakabilir :66::66:
Bence bi işaret olması lazım sen parçaları bi birleştir çocuk sana ümit vericek bişey yaptı mı
Bende ablayım bak bi kız gelse bana kardeşimi sorsa anlarım hemen..Sadece ablasıyla değilde hani ne biliyim kalabalık toplumda bilgi almak daha kolaydır gibime geliyor öyle bir ortamınız yok mu apartmanda laf arasında kardeşin var sanırım nerde okuyor falan dıye konuya gırebılırsın.Ya da sen okuyormusun ünide??
Eğer üniye hazırlanıyorsanda bu senin için avantaj olabılır daha kolay konuya gırer öğrenirsin :54::54:

Ben üni de deiğilim ama şöyle bişey var o benim okumak istediğim bölümde okuyo yani aslında onunla bı muhabbet kurup da aa bende bu bölümü istiyorum vs. bişey olabilir ama nasıl tabi bu heycanla..

kızlar siz ciddi ciddi akıl veriyorsunuz da velevki kız çocukla konuştu bir şekilde,çıkmaya başladı,çocuk üniversitede okuyor yaşı en az 22-23 tür,yani bi nevi kadın-kız meselesinin kurdu olacağı yaş.bu kızcağız da 15-17 arasıdır.ya çocuk bu kıza( daha tam olarak doğru kararlar alamayacak bir yaşta nasıl olsa) yanlış bir şekilde yaklaşırsa ne olacak.
bence yaşın uygun değil canım,beklemelisin aşk-meşk meselelerine gelmek için.bin tane konu var burda okuyorsundur,çocukluk çağında hata yapıp da geri dönemeyen.lütfen böyle meselelerde anne sözü dinle sadece derslerine çalış,yoksa çok büyük hatalar yapabilirsin.çünkü çok küçüksün.

şu yaşta ne aşkı canım ya derslerine yoğunlaş üniversiteyi kazan,sonra bişeyler olacaksa olur.kafanı bulandırma şimdiden. 16-17 yaşında aşk değil platoni olur ancak. derslerin herşeyden önemli güzel bir geleceğin olması için.:10:

Aşkın yaşı mı olur ? :50:
ya bu öyle heves falan değil yada geçer denilcek bişey değil hani ölüme bile giderim onunla o kadar çok seviyorum derslerime kötü bi etkisi yok onun aksine onun gibi üni.li olabilmek ve (istediğim bölümü o okuyo suan) o bölümü bende okuyabilmek için elimden geleni yapıyorum zaten..:61:

kızlar siz ciddi ciddi akıl veriyorsunuz da velevki kız çocukla konuştu bir şekilde,çıkmaya başladı,çocuk üniversitede okuyor yaşı en az 22-23 tür,yani bi nevi kadın-kız meselesinin kurdu olacağı yaş.bu kızcağız da 15-17 arasıdır.ya çocuk bu kıza( daha tam olarak doğru kararlar alamayacak bir yaşta nasıl olsa) yanlış bir şekilde yaklaşırsa ne olacak.
bence yaşın uygun değil canım,beklemelisin aşk-meşk meselelerine gelmek için.bin tane konu var burda okuyorsundur,çocukluk çağında hata yapıp da geri dönemeyen.lütfen böyle meselelerde anne sözü dinle sadece derslerine çalış,yoksa çok büyük hatalar yapabilirsin.çünkü çok küçüksün.

Canım küçüksün falan dedin tamam hakılsın biyerde ama akıl yaşta değil baştadır Allah a şükür doğrunun yanlışın nasıl olduğunu ayırt edebiliyorum.
'yanlıs yaklasırsa'dan kastını anladım ama o yanlıs yaklassa bende o yanlışlığa uyacak mıyım? dediğin gibi neler var neler bunlardan ders çıkarmayı biliyorum ama ben ister 30 yasımda oluyum ister 15-17 yınede onu severdim ve seviceğimden de eminim.ki o da bahsettiğin gibi bi insan değil..

canm sana yaşını sormak zorundayım?
aşkın yaşının elbette olmadığını biliyoruz ama karşındakinin bu konuda ne düşündüğünü bilemeyiz.
hem kimsenin senin duygularını küçümseme hakkı da yok.
yalnız bazı şeylerin yaşanması için zamana ihtiyaç olabilir.

Ben üni de deiğilim ama şöyle bişey var o benim okumak istediğim bölümde okuyo yani aslında onunla bı muhabbet kurup da aa bende bu bölümü istiyorum vs. bişey olabilir ama nasıl tabi bu heycanla..

tamam işte elinde büyük bir kozun var.Git ablasının yanına bu konudan direk girersen hiiiiç bişe anlamaz tabi normal konuşursan hemen sevgilisi falan var mı diye dalma tabi :66::66:
Okul dan gir bi konuşmaya gerisini getirirsinnn:24::24::24:

canm sana yaşını sormak zorundayım?
aşkın yaşının elbette olmadığını biliyoruz ama karşındakinin bu konuda ne düşündüğünü bilemeyiz.
hem kimsenin senin duygularını küçümseme hakkı da yok.
yalnız bazı şeylerin yaşanması için zamana ihtiyaç olabilir.

17 yasndayım canım.Evet bilemeyiz ne düşündüğünü malesef..

Canım küçüksün falan dedin tamam hakılsın biyerde ama akıl yaşta değil baştadır Allah a şükür doğrunun yanlışın nasıl olduğunu ayırt edebiliyorum.
'yanlıs yaklasırsa'dan kastını anladım ama o yanlıs yaklassa bende o yanlışlığa uyacak mıyım? dediğin gibi neler var neler bunlardan ders çıkarmayı biliyorum ama ben ister 30 yasımda oluyum ister 15-17 yınede onu severdim ve seviceğimden de eminim.ki o da bahsettiğin gibi bi insan değil..

Gunize bende katılıyorum ama şu yönden şu anki duygularınla onu yanlış tanıyor olabilirsin.Ayrıca büyük konuşma tatlım insanlar neleri bitiriyor ne aşklardan dönüyorlar

canim seni anliyorum ama dikkat et, bende o yaslardan gectim, bende deli gibi asiktim ama inanki yas gectikce hicte oyle bakmiyorsun.. aah keske bir ablam olsa veya bir abim osla diye cok diyorum, bak burda abla olarak tavsiyelerde buluyoruz, ben yasini hesaplamamistim ama senin iyiligin icin diyoruz. kendi aklin kullanmasini biliyorsundur elbette buna kastimiz yok ama senin icin konusuyoruz

Gunize bende katılıyorum ama şu yönden şu anki duygularınla onu yanlış tanıyor olabilirsin.Ayrıca büyük konuşma tatlım insanlar neleri bitiriyor ne aşklardan dönüyorlar

Evet haklısın ama bunları o kadar çok düşündüm ki hakkında çok şey de biliyorum onun ama tabi karakterini az çok bildiğimi düşünsem de tam olarak bilemiyorumdur ama yaşamadan nasıl öğrenilir nasıl biri olduğu

Evet haklısın ama bunları o kadar çok düşündüm ki hakkında çok şey de biliyorum onun ama tabi karakterini az çok bildiğimi düşünsem de tam olarak bilemiyorumdur ama yaşamadan nasıl öğrenilir nasıl biri olduğu

birini tanimak icin ya disardan hemen anlayan biri olacan, ya hisslerin kuvvetli olacak yada ona yaklasacan (sosyal olarak!) ama ona yaklasma konusuda cok hassas, umarim dogru bir sekidle ogrenirsin

canim seni anliyorum ama dikkat et, bende o yaslardan gectim, bende deli gibi asiktim ama inanki yas gectikce hicte oyle bakmiyorsun.. aah keske bir ablam olsa veya bir abim osla diye cok diyorum, bak burda abla olarak tavsiyelerde buluyoruz, ben yasini hesaplamamistim ama senin iyiligin icin diyoruz. kendi aklin kullanmasini biliyorsundur elbette buna kastimiz yok ama senin icin konusuyoruz

Evet tabiki iyiliğim için bu söyledikleriniz hepiniz çok saolun..
Ya tabiki bişeyler değişir yaş geçtikçe düşünceler,duygular ama o başka işte..

17 yasndayım canım.Evet bilemeyiz ne düşündüğünü malesef..

ben kendi fikrimi söyleyeyim.
az çok herkes kendi ile denk olanı ister. bunu yaştan çok eğitim anlamında söylüyorum.
sen şu anda henüz üni. konusunda belirsiz durumdasın,en azında onunla aynı eğitim seviyesine gelirsen hem daha rahat hem de daha ciddi yaklaşabileceksin.
sanırım önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına gireceksin.
aman aman küçük yaşta değilsin zaten.
o zamana kadar ablasıyla yakınlık oluşur da bir şeyler öğrenirsen ya da tatillerde geldiğinde biraz yakınlık oluşturabilirsen çok iyi olur.
ancak duygularını alenen belli etmen pek iyi olmayabilir.
kesinlikle zorlama ilişkiler kurmaya çalışma.
zaten eğer rahat olailirsen biraz da olsa şartlar kendiliğinden ayağına gelir,yok aman Allah'ım nasıl bilgi alabilirim diye kendini kasarsan amacına ulaşman daha zor.

az çok herkes kendi ile denk olanı ister. bunu yaştan çok eğitim anlamında söylüyorum.
sen şu anda henüz üni. konusunda belirsiz durumdasın,en azında onunla aynı eğitim seviyesine gelirsen hem daha rahat hem de daha ciddi yaklaşabileceksin.
o zamana kadar ablasıyla yakınlık oluşur da bir şeyler öğrenirsen ya da tatillerde geldiğinde biraz yakınlık oluşturabilirsen çok iyi olur.
zaten eğer rahat olailirsen biraz da olsa şartlar kendiliğinden ayağına gelir,yok aman Allah'ım nasıl bilgi alabilirim diye kendini kasarsan amacına ulaşman daha zor.

guzel bir yaklasim, begendim..

Bence ablasıyla biraz aranızdaki samimiyeti ilerlet. Daha sonra çocuğu gördüğünde git yanına şu ünivertsitede şu bölümde okuduğun duydum ablandan. Ben de istiyorum o bölümü. Biraz konuşalım mı, anlatırmısın vs. diye konuyu aç. Zaten her ne konuda olursa olsun konuşma tarzından, ses tonundan herşey anlaşılır merak etme.

canım benim ablan olarak konuşuyorum seninle,inşallah yazdıklarımız silinmezse 5 yıl sonra burayı tekrar oku...

sen tabiki aşıksın ölüme gidersin şu an tahmin edebiliyorum.ama sen yaşlarda kendimizden yaşça büyük hayranlık duyduğumuz kişilere karşı platonik aşk olabiliyor.canım benim sen şu anki aklınla tabiki yanlış şeyler yapmazsın,uymazsın ama gerçekten neler neler var...
şimdi sen o çocuk için ölümü bile göze alırım diyosun,çıktınız diyelim,uğrunda ölümü göze alabileceğin birinin isteklerinin hepsine evet dersin.ve sen o bahsettiğim gibi bir insan olmayabilir(ki erkekler çıkma aşamasında bence kızlardan daha kurnaz bu mevzu birliktelikse) ama şeytan da mı yok?

yaşın 17 daha 2-3 yıl daha hiç ona birşey söylemeden bu aşkı içinde yaşayabilirsin(hem bu arada güzel bir ünv e gidersin).nasıl olsa 5 yıldır seviyorsun,eğer 3 yıl sonunda hala seviyor olursan birşeylere başlarsınız.hem sen hem de kararların daha olgun olur.aşkın yaşı yok ama gerçekten akıl çoğunlukla yaştadır canım.
biz ortaokuldayken bir arkadaşımız tarkanı seviyorum diye intihara kalkışmıştı:8:şu an eminim gülüyordur kendisine. insanı yıllar olgunlaştırıyor biraz fazla hemde.dileğim kazasız belasız olgunlaşman sadece.

beni asla yanlış anlama canını sıkacak şeyler söylemiş olabilrim,ama emin ol kardeşim benden bu konuda akıl istese ona da aynı şeyleri söylerdim.

Haklısın... :14:

Back
X