Ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum?

Medusa641

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
129
55
18
31
Herkese merhaba. Daha önce bahsetmiştim işyerinde biriyle tanıştım ilgisi vardı bana burada da senden hoşlanıyor falan demiştiniz. Sürekli beni izliyordu, herkesle kaba konuşan adam benimle kibar kibar sesi incelerek konuşuyordu falan. Bunun eski bi iş arkadaşı işe geri döndü. Kadın boşanıp geldi buraya. O geldikten sonra eskisi gibi davranmadı bana. Eskiden beni görmeye gelirdi arkadaşının ilk işe döndüğü gün onu görmeye geldi sık sık. Daha sonra hiç uğramadı bizim kata. Bu kadında ilk zamanlarda bana soğuk davranıyordu. Geçenlerde annesiyle babası geldi. Karşımda oturdular üçüde beni izlediler. Annesi de tanıyormuş arkadaşını onunla sohbet ederken annesi, annesi de o da dönüp dönüp bana baktı. Babası zaten gözlerini hiç ayırmadı. Geçen cuma arkadaşıyla işyerinin kafesinde oturup gülerek sohbet ediyorlardı. Beni görünce hoşlandığım kişinin gülümsemesi anında silindi. Ve hemen başını yere eğdi. Dün ise aksine çok ilgiliydi. Onun hiç sevmediği bir kadınla çalışıyorum ve gelip ona halini hatrını sordu ve sürekli beni izledi yine. Normalde bizim katta onun hic işi olmaz ama dün 10 kere falan geldi karşımda dikildi ve sürekli bana baktı. O arkadaşı artık benim orada değil kadın yine benim katımda çalışıyor ama hiç görüşmüyorlar onun yanına hiç gitmiyor. Bugün ise beni gördüğü yerde kafasını çevirdi çaktırmadan bakarken yakaladım bir kaç kere. Ama ben bakınca hemen başını çevirdi. Merdivenlerden iniyordu ben yukarı çıkarken hemen yolunu değiştirdi geri çıktı yukarı. Yine bir arkadaşıyla dikilmiş sohbet ediyordu bende o tarafa doğru yürüyordum sonra beni gördü hemen hızlı hızlı yürümeye başladı.

Yok adım atmıyorum hatta sizin dediğiniz gibi hiç bakmadım ona bir daha bakmayınca daha çok üstüme düştü. Tedavisi iyiye gidiyor şimdi.

12 Nisan 2023'te de bu adam için Hoşlanma ihtimali var mı? konusunu açmıştınız. Siz 29, adam 35 yaşında; gerçekten size karşı bir ilgisi olsa, şimdiye kadar bir adım atmaz mıydı sizce ?

İlk konunuzdan bu yana sadece şunu merak ediyorum. İkiniz de kamu çalışanıydınız. Orası nasıl bir kurum ki: sizin anneniz, adamın annesi, babası, kardeşi yanına ziyarete gelip oturabiliyor ; yetmiyor çalışanları seyredebiliyorlar ? Kurumda aldığı maaşın karşılığında çalışanlar da vardır inşallah.

Canı heyecan istiyor. Macera arıyor farklı anlamlar yüklemeyin

Bence bu adam kara tren gecikir belki hiç gelmez şarkısına bayılıyordur. Ne o öyle bön bön bakmalar. Üstelik bir de anası danası da bakıyor. Benim nazarımda görgüsüzlük.

Baktı bakmadı, geldi gelmedi...
Bunun hesabını tuttuğun zamana yazık. Bir şey hissediyor olsa gelip konuşurdu bu zaman kadar. Çocuk gibi davranıyor. Siz hiç umursamayın muhatap olmayın en iyisi.

Konudan bağımsız olarak bu iş yerinde yeni biriyle o bakışmalar, sürekli karşılaşmalar çok tatlı değil mi yaa? O ilk heyecanlar.. Tamamen bağımsız bir değişken sebebiyle iş durumuyla tanıdığın o insanla o uyum..

Neyse sizin durumunuz öyle değil adamın size ilgisi olsa bile o kadın gelince kaymış, sonra belli ki her ne sebeptense o kadınla araları soğuk size tekrar yeşil ışık yakmış. Öyle ne istediği belli olmayan, uzun uzun bakıp da konuya girmeyen, istediğini belli etmeyen, adım atmayan erkekten hayır mı gelir yav? Yarın öbür gün iş yerinde huzurun kaçar, bırak şunu

Ne yapmaya çalıştığını anlamayın istiyor zaten. Sorumluluk almak istemiyor. İleride siz bir şey deseniz "Ne alaka? Kendi kendine gelin güvey olmuşsun?" diyecek konumda kalmak istiyor belli ki. Yanlış yorumluyor olabilirim ama siz de bunu buraya yazmaya vakit ayırmışsınız demek ki bir oranda önemsiyorsunuz. Yerinizde olsam bu yaşa gelip herkese kaba olan, bir kadın ile iletişim kurmayı bilmeyen, gözü dışarıda olan ve kendi konuşmadığı kızı ana babasına gösteren bir adamın olduğu tarafa bile bakmam. Bakışları beni rahatsız eder. Hatta devam ederse gider insan kaynaklarına, personele vb şikayet ederim. Hiçbir kadının böyle bir adamın ilgisine ihtiyacı yok, hayır gelecek birine benzemiyor.

Sen baktigin icindir hepsi. Bakma olacak olsaydi simdiye kadar on defa olurdu. Kendi ayaginizi gidip bir seyler yasamak istiyordur aklinca

ya ergence şeyler bunlar. Baktı bakmadı filan o geldi bu gitti. yormayın tatlı canınızı

memurlar çalışmıyor
salla başı al maaşı yapıyorlar derlerdi de inanmazdım
kendisi baktı, anası baktı, babası baktı, arkadaşı baktı
siz de çalışmak yerine
onları izlemekle dolduruyorsunuz mesainizi belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…