Yok adım atmıyorum hatta sizin dediğiniz gibi hiç bakmadım ona bir daha bakmayınca daha çok üstüme düştü. Tedavisi iyiye gidiyor şimdi.Bu geri zekaliya sakin adim atmayin. Ben sıkıldım sahsen surekli bakip bakmama olayindan. Hatta bigun nihayet adim falan atarsa ben hic fark etmedim ilgini dersin. Yeto artik cidden kabak tadi verdi. Nolmus beynindeki hastalik ogrenebildiniz mi?
Herkese merhaba. Daha önce bahsetmiştim işyerinde biriyle tanıştım ilgisi vardı bana burada da senden hoşlanıyor falan demiştiniz. Sürekli beni izliyordu, herkesle kaba konuşan adam benimle kibar kibar sesi incelerek konuşuyordu falan. Bunun eski bi iş arkadaşı işe geri döndü. Kadın boşanıp geldi buraya. O geldikten sonra eskisi gibi davranmadı bana. Eskiden beni görmeye gelirdi arkadaşının ilk işe döndüğü gün onu görmeye geldi sık sık. Daha sonra hiç uğramadı bizim kata. Bu kadında ilk zamanlarda bana soğuk davranıyordu. Geçenlerde annesiyle babası geldi. Karşımda oturdular üçüde beni izlediler. Annesi de tanıyormuş arkadaşını onunla sohbet ederken annesi, annesi de o da dönüp dönüp bana baktı. Babası zaten gözlerini hiç ayırmadı. Geçen cuma arkadaşıyla işyerinin kafesinde oturup gülerek sohbet ediyorlardı. Beni görünce hoşlandığım kişinin gülümsemesi anında silindi. Ve hemen başını yere eğdi. Dün ise aksine çok ilgiliydi. Onun hiç sevmediği bir kadınla çalışıyorum ve gelip ona halini hatrını sordu ve sürekli beni izledi yine. Normalde bizim katta onun hic işi olmaz ama dün 10 kere falan geldi karşımda dikildi ve sürekli bana baktı. O arkadaşı artık benim orada değil kadın yine benim katımda çalışıyor ama hiç görüşmüyorlar onun yanına hiç gitmiyor. Bugün ise beni gördüğü yerde kafasını çevirdi çaktırmadan bakarken yakaladım bir kaç kere. Ama ben bakınca hemen başını çevirdi. Merdivenlerden iniyordu ben yukarı çıkarken hemen yolunu değiştirdi geri çıktı yukarı. Yine bir arkadaşıyla dikilmiş sohbet ediyordu bende o tarafa doğru yürüyordum sonra beni gördü hemen hızlı hızlı yürümeye başladı.
Canı heyecan istiyor. Macera arıyor farklı anlamlar yüklemeyinHerkese merhaba. Daha önce bahsetmiştim işyerinde biriyle tanıştım ilgisi vardı bana burada da senden hoşlanıyor falan demiştiniz. Sürekli beni izliyordu, herkesle kaba konuşan adam benimle kibar kibar sesi incelerek konuşuyordu falan. Bunun eski bi iş arkadaşı işe geri döndü. Kadın boşanıp geldi buraya. O geldikten sonra eskisi gibi davranmadı bana. Eskiden beni görmeye gelirdi arkadaşının ilk işe döndüğü gün onu görmeye geldi sık sık. Daha sonra hiç uğramadı bizim kata. Bu kadında ilk zamanlarda bana soğuk davranıyordu. Geçenlerde annesiyle babası geldi. Karşımda oturdular üçüde beni izlediler. Annesi de tanıyormuş arkadaşını onunla sohbet ederken annesi, annesi de o da dönüp dönüp bana baktı. Babası zaten gözlerini hiç ayırmadı. Geçen cuma arkadaşıyla işyerinin kafesinde oturup gülerek sohbet ediyorlardı. Beni görünce hoşlandığım kişinin gülümsemesi anında silindi. Ve hemen başını yere eğdi. Dün ise aksine çok ilgiliydi. Onun hiç sevmediği bir kadınla çalışıyorum ve gelip ona halini hatrını sordu ve sürekli beni izledi yine. Normalde bizim katta onun hic işi olmaz ama dün 10 kere falan geldi karşımda dikildi ve sürekli bana baktı. O arkadaşı artık benim orada değil kadın yine benim katımda çalışıyor ama hiç görüşmüyorlar onun yanına hiç gitmiyor. Bugün ise beni gördüğü yerde kafasını çevirdi çaktırmadan bakarken yakaladım bir kaç kere. Ama ben bakınca hemen başını çevirdi. Merdivenlerden iniyordu ben yukarı çıkarken hemen yolunu değiştirdi geri çıktı yukarı. Yine bir arkadaşıyla dikilmiş sohbet ediyordu bende o tarafa doğru yürüyordum sonra beni gördü hemen hızlı hızlı yürümeye başladı.
Off yaa yapacağım yorumu çalmışsın.Tren misiniz acaba neden sadece bakıyor bu
Off yaa yapacağım yorumu çalmışsın.
Rainyye nazar oldu. Gitmeden işi bozuldu kızcağızın. Lokmalar da bize kaldı.Kalp kalbe karşıRainyy de de lokma dökme yorumu çalmışın burhan onu ne edecük
Rainyye nazar oldu. Gitmeden işi bozuldu kızcağızın. Lokmalar da bize kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?