Bende susamazdım söz konusu 5 senepeki ne yazmalı ?
merhaba bu sefer cok yakın bir arkadasımın bir sorununu paylaşacağım. Bana sorduğunda ben bilemedim sizlerin fikirleriyle en doğrusunu bulcağına inandığım için size danışayım dedim.Bu arkadaşımın adı ezgi olsun. Ezginin 5 yıllık bir ilişkisi vardı. üniyi beraber okudular, sevgiliside Burak olsun. normalde farklı şehirde yasıyorlar ama 4 sene aynı şehirde yaşadılar.okul bittikten sonra herkes kendi memleketine dönüyor.1 sene ilişkileri devam ediyor ama arada kavgalar oluyor tabi. ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar.Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor.ezgide kabul ediyor devam ediyorlar.Burak askere gideceği zaman telefonda ikiside ağlıyor zaman cabuk gecsin diye.Askere gidiyor cocuk konusmaya devam ediyorlar.Sonra ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.Ezgide bu arada cocuğun ailesiyle cok iyi devamlı konusuyorlar.askerliğin bitmesine 2 ay kala Burak baska birisiyle sevgili oluyor. Ezgi bu durumu öğreniyor ama hiç bir sey diyemediği icin içinde kalıyor rahat edemiyorum diyor bir msj atıp erkekler askerdeyken beklensin ister senin yaptığın tam tersi gibi bir sey söylemek istiyor ama icine otursun istiyor burağın ne yazmalı ? Ben yazma bosver dedim ama içim içimi yiyor söyleyeyim rahatlayayaım diyor hanımlar en güzel cevapları siz verirsiniz eminim ne yazmalı
terk etme işini cocuk yapmıs zaten ama hic bir açıklama yapmadan ezgi fotoğraflarını görüyor sosyal medyadan kızla.evlenme teklif etmiş insana o zaman neden soruyo ki biz neyiz sevgili miyiz diye? evlenme teklif edilmiş kabul edilmişse sevgili değil sözlü olunur. illa da yüzük olması gerekmez. O zaman adam askerdeyken ezgiyi aldatmış oluyo. Bunun hesabı tabiki de sorulur. Hatta fitil fitil burnundan getirilir sonra da terkedilip gidilir.
orası daha da komik ailesi sürekli arayıp kızım gelcek bak su zaman istemeye gelelim nasıl yapalım diyor ama 2 ay varken bu kız cıkıyor ortaya ya hic aramıyorlar sosyal medyada annesi kızla fotograf falan paylasıyor iletişimi oda kesiyor yani ezgi öğrenince 3 aydır birliktelermiş zaten ne yapacağını şaşırmıs tepki verememiş. Yanlıs anlasılmak istemem ama fotografları bende gördüm kız yanında teyzesi gibi yani cok büyük duruyor dedim bulmuş zaten belasını ama ezgi diyor ki ben bütün sülalesinin icine girdim her türlü hizmeti yaptım hepsini el üstünde tuttum bi helallık bile almak istemezler mi direk yok sayıp onu kabul etmeleri cocuklarının yaptıklarını görmezden gelmeleri ağır geliyorBen bişeyi merak ettim burak'ın ailesi ne diyomuş bu işlere? Madem samimiymiş ezgi onlarla görüşmemiş mi?
ailesine karşıda ayıplık bir durum kalmamıs ki 3 ay öncesine kadar kızım istemeye ne zaman gelelim diye konusurlarken kız cıkınca iletişimi kesiyor sosyal medyadan kızla fotoğraf paylaşıyor annesi yani ezginin bu durum ağrına gidiyor o kadar el üstünde tuttum onları nasıl bi anda değişiyorlar diyeumarım zaman sana hayatın boyunca yanında olmasına ihtiyaç duyacağın kişiyi geçmişinde nasıl yok ettiğini gösterir
böyle yazsın ve yok olsun
engellemesin ama ne cevap alırsa alsın karşılık vermesin, yokmuş gibi davransın görmüyormuş gibi, aileden kimseyle de görüşmesin ha ayıp olur derse Burak hakkında en ufak bişi duymak istemiyorum bu şekilde devam edecekse görüşürüm desin ve en ufak bir konuya dahil olmasın. hayalet gibi davransın çocuğa...
ondan sonra otursun izlesin :)
Yani kız büyük duruyor diye adam o yüzden neden belasını bulsun ki?Yanlıs anlasılmak istemem ama fotografları bende gördüm kız yanında teyzesi gibi yani cok büyük duruyor dedim bulmuş zaten belasını ama ezgi diyor ki ben bütün sülalesinin icine girdim her türlü hizmeti yaptım hepsini el üstünde tuttum bi helallık bile almak istemezler mi
iyi de ezgi de fotoğraf görünce susup oturmuş mu? Böyle bişey olabilir mi yaa bi aranıp sorulmaz mı "hayırdır kardeş" denilmez mi? Ailesinin de bi kapısı çalınıp bu yaptığınız insanlığa sığar mı denilmez mi? Ezgi ya bişeyleri eksik anlatıyo size de? ya da bişeyleri fazla anlatıyo? ben tam anlayamadım olayı mantıksız geldi açıkçası. 5 yıl biriyle birlikte olucam, evlenme teklifi alıcam kabul edicem, ailesinin içine giricem, sonra sosyal medyada foto görüp "ayy niye bana böyle yaptı şimdi ne yapayım, mesaj atayım mı atmayayaım mı" diye çelişkide kalıcamorası daha da komik ailesi sürekli arayıp kızım gelcek bak su zaman istemeye gelelim nasıl yapalım diyor ama 2 ay varken bu kız cıkıyor ortaya ya hic aramıyorlar sosyal medyada annesi kızla fotograf falan paylasıyor iletişimi oda kesiyor yani ezgi öğrenince 3 aydır birliktelermiş zaten ne yapacağını şaşırmıs tepki verememiş. Yanlıs anlasılmak istemem ama fotografları bende gördüm kız yanında teyzesi gibi yani cok büyük duruyor dedim bulmuş zaten belasını ama ezgi diyor ki ben bütün sülalesinin icine girdim her türlü hizmeti yaptım hepsini el üstünde tuttum bi helallık bile almak istemezler mi direk yok sayıp onu kabul etmeleri cocuklarının yaptıklarını görmezden gelmeleri ağır geliyor
Valla ben direk Allah kalbin üzgünken ettiğin tüm dualı kabul edermiş tek duam yaşadıklarını yaşa der engellerdim heryerden tüm iletişimimi keserdim.merhaba bu sefer cok yakın bir arkadasımın bir sorununu paylaşacağım. Bana sorduğunda ben bilemedim sizlerin fikirleriyle en doğrusunu bulcağına inandığım için size danışayım dedim.Bu arkadaşımın adı ezgi olsun. Ezginin 5 yıllık bir ilişkisi vardı. üniyi beraber okudular, sevgiliside Burak olsun. normalde farklı şehirde yasıyorlar ama 4 sene aynı şehirde yaşadılar.okul bittikten sonra herkes kendi memleketine dönüyor.1 sene ilişkileri devam ediyor ama arada kavgalar oluyor tabi. ayrılıyorlar bir ara ama konusmaya devam ediyorlar.Burak bu zaman zarfında ezginin hayatında kimsenin olmasına müsade etmiyor hep engelliyor.ezgide kabul ediyor devam ediyorlar.Burak askere gideceği zaman telefonda ikiside ağlıyor zaman cabuk gecsin diye.Askere gidiyor cocuk konusmaya devam ediyorlar.Sonra ezgi diyor ki artık sevgili miyizi diye burak askerliğim bitsin karsına o zaman sürprizle cıkacağım beni bekle diyor.Ezgide bu arada cocuğun ailesiyle cok iyi devamlı konusuyorlar.askerliğin bitmesine 2 ay kala Burak baska birisiyle sevgili oluyor. Ezgi bu durumu öğreniyor ama hiç bir sey diyemediği icin içinde kalıyor rahat edemiyorum diyor bir msj atıp erkekler askerdeyken beklensin ister senin yaptığın tam tersi gibi bir sey söylemek istiyor ama icine otursun istiyor burağın ne yazmalı ? Ben yazma bosver dedim ama içim içimi yiyor söyleyeyim rahatlayayaım diyor hanımlar en güzel cevapları siz verirsiniz eminim ne yazmalı
askerde ya sürekli konusmuyorlar ayrıldık diyorlar ama burak ayrılığı kabul etmiyor işine karısıyor erkek arkadaslarına karısıyor ezgi saf davranıp müsade ediyor geçmişimiz var evleneceğiz diye hatayı orda yapıyor sonra en son konusmada bekle beni askerlik bitsin karsına gelcem her seyimiz tam olcak gibi bir seyler söyluyor buda tamam diyor ama sonra sürekli konusmuyorlar o arada burak başkasını buluyor yaniiyi de ezgi de fotoğraf görünce susup oturmuş mu? Böyle bişey olabilir mi yaa bi aranıp sorulmaz mı "hayırdır kardeş" denilmez mi? Ailesinin de bi kapısı çalınıp bu yaptığınız insanlığa sığar mı denilmez mi? Ezgi ya bişeyleri eksik anlatıyo size de? ya da bişeyleri fazla anlatıyo? ben tam anlayamadım olayı mantıksız geldi açıkçası. 5 yıl biriyle birlikte olucam, evlenme teklifi alıcam kabul edicem, ailesinin içine giricem, sonra sosyal medyada foto görüp "ayy niye bana böyle yaptı şimdi ne yapayım, mesaj atayım mı atmayayaım mı" diye çelişkide kalıcamMümkün mü böyle bişey? Ortalık ayağa kalkar, ne mesajı? Ezgi de bende pek güven teşkil etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?