ne yapsa doğru olur ?

mesaj atmalı mı

• atsın

OY: 14 40,0%
  • atmasın

OY: 21 60,0%

• Ankete Katılan
    35
peki ne yazmalı ?
Bende susamazdım söz konusu 5 sene
"Herşeyi biliyorum. Yazıklar olsun sana. Seni adam yerine koyup beklediğim için bana da yazıklar olsun. Umarım hayatın boyunca gün yüzü göremezsin iki yakan bi araya gelmesin ve hep o anlarda beni hatırla beni bu kadar hiçe saydığın için ahım üzerinde olsun bir ömür." Biliyorum çok arabesk oldu ama o sinirle böyle yazardım sonra da engeli basardım.

Senin yapacağın ise s.cyim der yoluma bakardım sanırım. Klasimi bozdum kabul ediyorum ama başka ne denir ki? Böyle karaktersiz bir adam edebiyat parçalamakla vay ben ne pislikmisim, der mi? Ayrıca arkadaşınıza da iyi kızdım. Niye böyle tiyniyetsiz adamlara bütün hayatınızı baglarsiniz ki? Şimdi o yeni bulduğu kıza kul köle olacak bunu duyan arkadaşınız daha beter üzülecek. Dinsizin hakkından imansız gelir derler böylesine nefes alacak alan birakmayacaksin ki kıymetini bilsin. Bazı erkekler gerçekten böyle davranilmayi istiyor.

oh ne ala memleket. erkekler askere giderken sırf boşluğa düşmesin diye yaparlar bunu. başkasınıda bulunca şutlarlar. böyle çok olaya şahit oldum. hatta kendi sevgilimi askere gönderirken bile düşündüm bu askerde benim çok üstüne düşer sonra bırakırmı diye. hepsi aynı. adam kızı bırakmış başkasıyla birlikte zaten isteyerek yapmışsa düşünmez bile kızın araması onu rahatsız eder. amacımız rahatsız etmek değilmi. okkalı bir mesaj ister bence. bir erkek ünlümüz adını yazmıyorum sevgilisini terkedince kız ne demişti '' ben ağzı lahmacun kokanlarlarla birlikte olamam zati'' adamı sinirden hoplatmıştır.

Süprizini yapmış işte burak. Ezgide hiç umursamamış gibi yapsın mesaj felan atmasın. Çünkü şu an burak yeni sevgilisiyle çok mutlu ezgi destan yazsa bile içine oturmayacak gülüp geçecek belki engeli basacak. Bazen en güzel tepki tepkisizliktir. Sabretsin gün olur devran döner o zaman döker içini

umarım zaman sana hayatın boyunca yanında olmasına ihtiyaç duyacağın kişiyi geçmişinde nasıl yok ettiğini gösterir

böyle yazsın ve yok olsun

engellemesin ama ne cevap alırsa alsın karşılık vermesin, yokmuş gibi davransın görmüyormuş gibi, aileden kimseyle de görüşmesin ha ayıp olur derse Burak hakkında en ufak bişi duymak istemiyorum bu şekilde devam edecekse görüşürüm desin ve en ufak bir konuya dahil olmasın. hayalet gibi davransın çocuğa...

ondan sonra otursun izlesin :)

Ben bişeyi merak ettim burak'ın ailesi ne diyomuş bu işlere? Madem samimiymiş ezgi onlarla görüşmemiş mi?

Bence eger kesin eminse hayatinda baska biri oldugundan hic muhattap olmasin oldugi yerde biraksin blve kendide yoluna baksin yeni insanlar tanisin hayatinin tadini cikarsin. Kiymeye bindiriip mesaj atmasina bile gerek yok

Hem bekle askerliğim bitsin sürprizle çıkıcam demiş.. Bu evlenme teklifi anlamı taşıyabilir.. Kız bunu anlar.. HEm de 2 ay kala başkasıyla sevgili.. Ben olsam cezanı Allah versin diye sitemli içimde ne varsa yazar hakkımı da helal etmezdim. Kızla oynamış resmen..

terk etme işini cocuk yapmıs zaten ama hic bir açıklama yapmadan ezgi fotoğraflarını görüyor sosyal medyadan kızla.

Ben bişeyi merak ettim burak'ın ailesi ne diyomuş bu işlere? Madem samimiymiş ezgi onlarla görüşmemiş mi?
orası daha da komik ailesi sürekli arayıp kızım gelcek bak su zaman istemeye gelelim nasıl yapalım diyor ama 2 ay varken bu kız cıkıyor ortaya ya hic aramıyorlar sosyal medyada annesi kızla fotograf falan paylasıyor iletişimi oda kesiyor yani ezgi öğrenince 3 aydır birliktelermiş zaten ne yapacağını şaşırmıs tepki verememiş. Yanlıs anlasılmak istemem ama fotografları bende gördüm kız yanında teyzesi gibi yani cok büyük duruyor dedim bulmuş zaten belasını ama ezgi diyor ki ben bütün sülalesinin icine girdim her türlü hizmeti yaptım hepsini el üstünde tuttum bi helallık bile almak istemezler mi direk yok sayıp onu kabul etmeleri cocuklarının yaptıklarını görmezden gelmeleri ağır geliyor

ailesine karşıda ayıplık bir durum kalmamıs ki 3 ay öncesine kadar kızım istemeye ne zaman gelelim diye konusurlarken kız cıkınca iletişimi kesiyor sosyal medyadan kızla fotoğraf paylaşıyor annesi yani ezginin bu durum ağrına gidiyor o kadar el üstünde tuttum onları nasıl bi anda değişiyorlar diye

Nereden anlamış çocuğun başkasıyla sevgili olduğunu. Bana bu da ilginç geldi.

Ayy sonradan gördüm nasıl öğrendiğini. Kız bu aileye düşmediği için kurban kessin. Kime ne diyebilir ki şu an da. Kızı ortada bırakmışlar resmen. Bence herşeyi o sonraki kıza anlatacak ki aslında o da anlasın çocuğun ve ailesinin ne mal olduğunu .çok sinirlendim

Yani kız büyük duruyor diye adam o yüzden neden belasını bulsun ki?
Kız kötü karakterli olur bu adamın da ailesinin de yüzü bir gün gülmez anlarım belalarını bulmuşlar dersiniz ama kız teyzesi gibi durunca adam zaten belasını bulmuş demek pek olmamış.
Ayrıca Ezgi iyice beni sinirlendirdi sırf evlenebilmek için bu kadar ailenin içine girmek hizmet etmek ne demek ya? Adam sanki baya emin bir tavır sergilemiş gibi Ezginin halleri bana bir garip geldi.

iyi de ezgi de fotoğraf görünce susup oturmuş mu? Böyle bişey olabilir mi yaa bi aranıp sorulmaz mı "hayırdır kardeş" denilmez mi? Ailesinin de bi kapısı çalınıp bu yaptığınız insanlığa sığar mı denilmez mi? Ezgi ya bişeyleri eksik anlatıyo size de? ya da bişeyleri fazla anlatıyo? ben tam anlayamadım olayı mantıksız geldi açıkçası. 5 yıl biriyle birlikte olucam, evlenme teklifi alıcam kabul edicem, ailesinin içine giricem, sonra sosyal medyada foto görüp "ayy niye bana böyle yaptı şimdi ne yapayım, mesaj atayım mı atmayayaım mı" diye çelişkide kalıcam Mümkün mü böyle bişey? Ortalık ayağa kalkar, ne mesajı? Ezgi de bende pek güven teşkil etmedi.

Valla ben direk Allah kalbin üzgünken ettiğin tüm dualı kabul edermiş tek duam yaşadıklarını yaşa der engellerdim heryerden tüm iletişimimi keserdim.

Birincisi ben ailenin icine boyle girmem, hizmet etmek de ne nisanli degil bisey degil.
Ikincisi o adami laflarimla Tokatlarim, hakkimi helal etmem, noktayi koyar icim rahatlar susarim bir yerdende engellemem yanit vermem sadece sessiz kalirim vee asla geri donmem asla !!!
Ailesinede gelince muhattap bile olmam kafama bile takmam.

askerde ya sürekli konusmuyorlar ayrıldık diyorlar ama burak ayrılığı kabul etmiyor işine karısıyor erkek arkadaslarına karısıyor ezgi saf davranıp müsade ediyor geçmişimiz var evleneceğiz diye hatayı orda yapıyor sonra en son konusmada bekle beni askerlik bitsin karsına gelcem her seyimiz tam olcak gibi bir seyler söyluyor buda tamam diyor ama sonra sürekli konusmuyorlar o arada burak başkasını buluyor yani

Ailesi de dahil o çocuğun bütün vaadlerini kanıtlayıp evlenme vaadiyle kandırdı deyip dava açsın mesaj değil tebligat eline geçince daha güzel olur

Atsin diye oy verdim ama şimdi düşününce kendini bir halt sanmasin Burak kişisi .. yapılan çok kalleş bir davranış .. ezgi umarim çok daha iyisiyle tanışır örnek bir evliliği olur burakta kaybettiği şeyler için başına vurup durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…