Ne yapsak acaba??

Hmm buna çok sevindim gerçekten.. rica etsem fikir alabilir misiniz avukatınızdan benim için. çok sağolun, sayenizde içim rahatladı. ama şimdi daha da sinir oldum ona. hukuk kural bilmeden bizi bu derece sindirmeye çalışmasına sinirlendim....darp raporunu alamıyorum ama hakaret davasını açmayı çok istiyorum. ondan tüm hakkımızı almayı çok istiyorum...

gidip kalmak sizin tercihiniz fakat giderseniz suçlu konumda olmayacaksınız bundan emin olun. mahkemelerde ses kaydı delil midir bilemiyorum ama delil olarak kabul edilmese dahi insiyatifen dikkate alınır zaten. bu arada yeni aile huklukuna göre evlilikten sonra edinilen mülklerin kimin üzerine olduğu önemli değil. her şartta yarıya bölünüyor. bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum yani. yine de avukat arkadaşlar daha iyi fikir verecektir. fakat yardımcı olan kimse çıkmazsa yarın avukatıma durumu özetler sizin için fikir alabilirim dilerseniz.

umarım sorunsuz bir neticeye ulaşır, anneniz ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. sevgiler...

benim babamda öyle biriydi..
annem rahmetli olduda kurtuldu...
bence kesinlikle gidin savcılığa..
zaten kanunlar kadınları destekliyor...
bence bu işin peşini bırakmayın babanız süt dökmüş kediye dönecektir..
kimi erkekler dış dünyada kendilerini ispat edemezler..evde ispat etmeye çalışırlar..
hastalıkmı cahillikmi nedir bilemiyorum...

Şu beğen butonu neden kalktı ki. Yormunuzu beğendim

Yok ben aslında korkmuyorum, annem de öyle. korkmadığım için rahatça konuşup ona karşı gelebiliyorum gereltiğinde. o bu yüzden çıldırıyor zaten, beni okuttuğuna pişmanmış, nankörmüşüm.. vs.. ama bu dediğinizi yapsam daha beter olur çok felaket biri gerçekten. kötülükte sınır tanımıyor, hatta abartmıyorum, Ali kaptandan da beter diyebilirim!!!!!
peki yarından sonra fala alsam darp raporunu yine de geçerli olur mu acaba? ya kabul edilemzse rapor?(yara ve bere olmadığı için mesela?)

alabilirsin ama önce karakola gitmenlazım sen anlat durumu direk yollarlar hastaneye agrıyan yerini söyle morluk olmasada vurdugu yerleri onagöre rapor verir sana dr.

zaten olan hep iyilere olur, kötüye bişi olmaz canım senin adına da üzüldüm...
şimdi kendi hayatına kaldığı yerden devam ediyordur, belki evlenmiştir bile!
savcılığa gidince babamın bize yaptıklarını mı anlatayım ne yapayım? böyle konularda da
çok cahil sayılırım.. savcılığa gidince boşanma davasını da açmak gerekiyor mu acaba?

kimi erkekler dış dünyada kendilerini ispat edemezler..evde ispat etmeye çalışırlar..

Allah sizin de yardımcınız olsun canım, ben de seni çok iyi anlıyorum. Böyle insanları anında uzaklaştırcaksın etrafından ama hayat her zman müsait olmayabiliyor malesef biliyorsun canım... gerçekten de çoook zor çok!!!!!
piskolog değil piskiyatrlık durumu var bunlar zaten kabul etmez hasta oldunu..hiç normal insan böle yaparmıı dengesizlik diz boyu..böle insanlarla hayat işkence cehennem gibi..bizdede var böle bi tanee...çokkk zor çokk :50:

Anneniz adına çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
Beğendiğim kısım tespitler bölümüydü. Gerçekten süt dökmüş kediye dönüyorlar çoğunlukla...

Sağol canım, bi dahaki sefere kaldı artık geçti sanırım... bu saatten sonra verceklerini sanmıyorum, darp izim hiç yok çünkü. ama her an tetikteyim bakalım...
alabilirsin ama önce karakola gitmenlazım sen anlat durumu direk yollarlar hastaneye agrıyan yerini söyle morluk olmasada vurdugu yerleri onagöre rapor verir sana dr.

babam bir kaç deneme yaptı kimse durmuyo onunla tabi kaçıyo gelen..en sonunda bir kadın buldu çocuklarını terk etmiş çok eskiden..2- 3 evlilik yapmış sinir sistemi yıpranık biri..tencere yuvarlandı kapağını buldu derler ya..bunlar evde kedi köpek gibi dalaşıyorlarmış sürekli...allah herkezi doğru yola yöneltsin ne diyeyim
canım siz gidin savcılığa oradan yönlendiirler zaten..biz tehdit altında yaşıyoruz...korkuyoruz..bize zarar vermesinden..onunla kalmak istemiyoruz..ama gidecek başka bir yerimiz yok deyin...anneiz ayrılmak istediğinide belirtsin...

çok sağol canım, teşekkür ederim. Annemi son kez ve net olarak ikna edip gitmemiz lazım. herkes layığını buluyor zateni bulamayanlar da bizim gbii böyle sorunlu tiplerle yaşıyor. Allah korusun öylelerinden..

babam bir kaç deneme yaptı kimse durmuyo onunla tabi kaçıyo gelen..en sonunda bir kadın buldu çocuklarını terk etmiş çok eskiden..2- 3 evlilik yapmış sinir sistemi yıpranık biri..tencere yuvarlandı kapağını buldu derler ya..bunlar evde kedi köpek gibi dalaşıyorlarmış sürekli...allah herkezi doğru yola yöneltsin ne diyeyim
canım siz gidin savcılığa oradan yönlendiirler zaten..biz tehdit altında yaşıyoruz...korkuyoruz..bize zarar vermesinden..onunla kalmak istemiyoruz..ama gidecek başka bir yerimiz yok deyin...anneiz ayrılmak istediğinide belirtsin...

arkadaşım..böyle insanla yaşanmaz kararlı ol kendine güven..zor olduğunu biliyorum...ama kendine güvenmelisin aslında güçlü birisin...

Back
X