Hmm buna çok sevindim gerçekten.. rica etsem fikir alabilir misiniz avukatınızdan benim için. çok sağolun, sayenizde içim rahatladı. ama şimdi daha da sinir oldum ona. hukuk kural bilmeden bizi bu derece sindirmeye çalışmasına sinirlendim....darp raporunu alamıyorum ama hakaret davasını açmayı çok istiyorum. ondan tüm hakkımızı almayı çok istiyorum...
gidip kalmak sizin tercihiniz fakat giderseniz suçlu konumda olmayacaksınız bundan emin olun. mahkemelerde ses kaydı delil midir bilemiyorum ama delil olarak kabul edilmese dahi insiyatifen dikkate alınır zaten. bu arada yeni aile huklukuna göre evlilikten sonra edinilen mülklerin kimin üzerine olduğu önemli değil. her şartta yarıya bölünüyor. bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum yani. yine de avukat arkadaşlar daha iyi fikir verecektir. fakat yardımcı olan kimse çıkmazsa yarın avukatıma durumu özetler sizin için fikir alabilirim dilerseniz.
umarım sorunsuz bir neticeye ulaşır, anneniz ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. sevgiler...