• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsak

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
28
Kızlar bizimle yaşayan amcam var ama kişisel temizliği yok lavabodan çıkar el yıkamaz bunu ona nasıl kırmadan söylemeliyiz çok naif bi insan

Kızlar bizimle yaşayan amcam var ama kişisel temizliği yok lavabodan çıkar el yıkamaz bunu ona nasıl kırmadan söylemeliyiz çok naif bi insan
Amcam yürüyen mikrop ve bakteri yuvası olsa naif maif demem wc'den çıktığında suya sabuna dokun da mikrobun kırılsın derdim.siz kırmak istemiyorsanız babanız uygun dille söylesin.

Wc den çıkınca sabunu begendin mi de yeni aldım de
Benim kv de de dışardan gelince yikamiyor onu napcaz

El dezenfektanı alın hani jeller varya. Domuz gribi artmış tuvaletlerden sonra ve eve girdiginizde ve gerektiginde bununla temizleyin elinizi de. Ama sadece amcaya değil evde yasayan herkes bir aradayken herkese

Cocugunuz varsa,ona söyleyin amcanızın duyacagı sekil de. Annecim tuvaletten cıkarken ellerimizi yıkamalıyız,degil mi? diye.
Yoksa,esinize yapın. Hayatım su sesi duymadım ellerini yıkadın mı?
Sonra da amcanıza dönüp,cok pimpirikliyim bu konuda diyip gülün:D

Back
X