- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Direk bir kahve yazıp göz mü kirpsam ne :)reddedilmek ve rezil olmak arasında hiç bir bağlantı yok . bence buna uygun yasarsanız hayatınız daha kolay olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk bir kahve yazıp göz mü kirpsam ne :)reddedilmek ve rezil olmak arasında hiç bir bağlantı yok . bence buna uygun yasarsanız hayatınız daha kolay olur
Direk bir kahve yazıp göz mü kirpsam acabaBu rezillik değil dürüstçe bir adım atmış olacaksınız
bence direkt sizi begendim bir aksam cıkalım mı yazın . acık olun amacınız bu sonucta.Direk bir kahve yazıp göz mü kirpsam ne :)
Bir kahve ? Ardından utangaç bir gülümseme attim :)bence direkt sizi begendim bir aksam cıkalım mı yazın . acık olun amacınız bu sonucta.
Bende . Ve şu an titriyorm kardesim ne oldu sana titriyorshn DiyorAy hadi bakalım bekliyorum![]()
bence cekici olan cesur olmaktır . kendimde bçyleyim ve böyle seylerin genel olarak işlevsel oldugunu düşünğyorum o yuzden keske acıkca dediğimebenzer seyler yazsaydınız . ben bu sekilde ilerleme kaydedeceginizi sanmıyorum cunkü zaten sizin kadar etkilenmis olsa ilk el sallama mesajınıza kayıtsız kalmazdı .Bir kahve ? Ardından utangaç bir gülümseme attim :)
Buda açıkça oynamak bence hoşlandım bir kahve içelim demekbence cekici olan cesur olmaktır . kendimde bçyleyim ve böyle seylerin genel olarak işlevsel oldugunu düşünğyorum o yuzden keske acıkca dediğimebenzer seyler yazsaydınız . ben bu sekilde ilerleme kaydedeceginizi sanmıyorum cunkü zaten sizin kadar etkilenmis olsa ilk el sallama mesajınıza kayıtsız kalmazdı .
bu yuzden kartları apaçık oynamak en iyisi olurdu diye düşüdnüm
reddedilmek ve rezil olmak arasında hiç bir bağlantı yok . bence buna uygun yasarsanız hayatınız daha kolay olur
Merhaba x hanım dosyanız ile ilgili mi görüşmek istemiştiniz yazmışAy hadi bakalım bekliyorum![]()
bi kahve mesajınıza mı?Merhaba x hanım dosyanız ile ilgili mu görüşmek istemiştiniz yazmış
Bence hiç bir şey yapma yapmışın zaten yapacagını.Daha önce konu açmıştım kızlar avukatımdan hoşlanıyorum diye. ( Ufak bir sorundan dolayı baronun bana atadığı avukat. Ve kardeşimin arkadaşının öğrencisi gibi bir şey ) Ve ben bu arkadaşı sosyal medyadan ekledim kendisi de kabul etti ancak çok sık kullanan biri değil ki resmi bile on taneyi geçmez o derece de diyebilirim. Bir yanım yaz diyor bir yanım konuya nasıl gireceksin ki sabahvesen diyor. İkilemde kaldım resmen ne yapsam kızlar nasıl adım atsam . Çok da mesleğini seven idealist biri
Güncelleme : şu el sallama ikonu var sosyal medya da ona tıkladım girdi çıktı ama cevap yok![]()
Evetbi kahve mesajınıza mı?
bence gayet net olmuş unutun gitsin
Merhaba. Epey cesur bir hareket olmuş ama davayı bahane edin direk beğendim falan yazmayın sakın bu çok Kroca olur