- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Var da ille de o Diyor gönlümBoşver ya başka adam mı yok
1 hafta süresi var ben pas verdim gol atmak onda artıkReddedilmişsiniz fakat "acil durumda camı kırınız" listesine adınız yazılmış.
Hahah sonum reddedilmek oldu işteValla ben direkt asilin diyorumsonunu dusunen kahraman olamaz
Bende anlamadım işin komik yanı gülüyorum sadece şu an salak gibi bir şey oldumBu kadar mı görüşecek misiniz şimdi anlamadım
Ben ondan daha hoşum aslında şöyle diyeyim sıradan klasik bir erkrk. Benden 2 yaş büyük ancak 30larinda duruyor. Saçları önden açılmaya baslamis aksine sakalları gür. Ne çok kilolu ne çok zayıf.Yani eklemenden anlamistir zaten. Eger cidden hos biriyse ne ilk ne sonsundur. Ilgisini cekersen gelebilir.
Ama her şeye rağmen gözleri öyle güzel ki çikolatanın en güzel rengi insanın içini ısıtıyorYani eklemenden anlamistir zaten. Eger cidden hos biriyse ne ilk ne sonsundur. Ilgisini cekersen gelebilir.
Bana cok reddetmis gibi de gelmedi acikcasiHahah sonum reddedilmek oldu işte
Ben ondan daha hoşum aslında şöyle diyeyim sıradan klasik bir erkrk. Benden 2 yaş büyük ancak 30larinda duruyor. Saçları önden açılmaya baslamis aksine sakalları gür. Ne çok kilolu ne çok zayıf.
Bende ufak tefek balık etli sarışın yanağında kocaman gamzeli bir kizim. 25 yaşında olmama rağmen en fazla 22 duruyorum.
Onu yapamam yuzsuzluge girer artk teklifi hatırlatmak ona kalmışBana cok reddetmis gibi de gelmedi acikcasi
O an musait degilmis de,musait olunca bir kahve icelim demis sanki
Ben sizin yerinizde olsam kahve randevusu verir bir de oyle denerdim. Yine olmazsa devam etmezsiniz
Aynen cnm ileride keşke demem. Denedim olmadı adım attım benDedigim gibi ilgisini cekersen gelir. Gelmezse de salla. Denedim olmadi dersin
Hemen pes etmeyin amaOnu yapamam yuzsuzluge girer artk teklifi hatırlatmak ona kalmış
:)) Çok teşekkür ederim güzel kalbin içinHemen pes etmeyin ama
Geyige vurup noldu bizim kahve tarzi konusabilirsiniz.
Ay insallah hayirlisiysa olur. Kendim yapacakmis gibi heyecanlandim ahahah
Valla cnm o laftan sonra bir daha kahve içelim vs demem ben ona diyememSormayın birşey yüzyüze görüşene kadar. Yoksa gerek kalmadı durumu olmasın. Yüzyüze işini bir an önce halledin derim
Öyle bir cevaptan sonra canimNe lafı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?