Ne yapsam acaba ?

Yani eklemenden anlamistir zaten. Eger cidden hos biriyse ne ilk ne sonsundur. Ilgisini cekersen gelebilir.

Yani eklemenden anlamistir zaten. Eger cidden hos biriyse ne ilk ne sonsundur. Ilgisini cekersen gelebilir.
Ben ondan daha hoşum aslında şöyle diyeyim sıradan klasik bir erkrk. Benden 2 yaş büyük ancak 30larinda duruyor. Saçları önden açılmaya baslamis aksine sakalları gür. Ne çok kilolu ne çok zayıf.
Bende ufak tefek balık etli sarışın yanağında kocaman gamzeli bir kizim. 25 yaşında olmama rağmen en fazla 22 duruyorum.

Hahah sonum reddedilmek oldu işte
Bana cok reddetmis gibi de gelmedi acikcasi
O an musait degilmis de,musait olunca bir kahve icelim demis sanki
Ben sizin yerinizde olsam kahve randevusu verir bir de oyle denerdim. Yine olmazsa devam etmezsiniz

Dedigim gibi ilgisini cekersen gelir. Gelmezse de salla. Denedim olmadi dersin

Bana cok reddetmis gibi de gelmedi acikcasi
O an musait degilmis de,musait olunca bir kahve icelim demis sanki
Ben sizin yerinizde olsam kahve randevusu verir bir de oyle denerdim. Yine olmazsa devam etmezsiniz
Onu yapamam yuzsuzluge girer artk teklifi hatırlatmak ona kalmış

Hemen pes etmeyin ama
Geyige vurup noldu bizim kahve tarzi konusabilirsiniz.
Ay insallah hayirlisiysa olur. Kendim yapacakmis gibi heyecanlandim ahahah
:)) Çok teşekkür ederim güzel kalbin için inşallah bakalm olur. Ama bundan sonra o adım ondan gelsin. En azından tamamen reddetmedi buna seviniyorum

Sormayın birşey yüzyüze görüşene kadar. Yoksa gerek kalmadı durumu olmasın. Yüzyüze işini bir an önce halledin derim

Kızlar düşüncelerimi yazdim kendisinde ama avukat müvekkil ilişkisinden girdi etik bulmuyorumdan çıktı abimiz. Bende bir bayan olarak yazdığımı vs söyledim. Bir bayan olarak düşüncelerimin arkasindaym vs dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…