Ne yapsam acaba ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Daha önce konu açmıştım kızlar avukatımdan hoşlanıyorum diye. ( Ufak bir sorundan dolayı baronun bana atadığı avukat. Ve kardeşimin arkadaşının öğrencisi gibi bir şey ) Ve ben bu arkadaşı sosyal medyadan ekledim kendisi de kabul etti ancak çok sık kullanan biri değil ki resmi bile on taneyi geçmez o derece de diyebilirim. Bir yanım yaz diyor bir yanım konuya nasıl gireceksin ki sabahvesen diyor. İkilemde kaldım resmen ne yapsam kızlar nasıl adım atsam . Çok da mesleğini seven idealist biri

Güncelleme : şu el sallama ikonu var sosyal medya da ona tıkladım girdi çıktı ama cevap yok :(

Son düzenleme:
Ben bu tarz konularda hiç ilk adımı atamam,geri kafaliyim o konuda.Zaten eklemişsin gerisini ona bırak derim,hoşlanıyorsa illaki birşeyler olur
Evet ekledim hani diyorum kabul etmesi de bir şey cnku arkadaş sayısı da az . Benm arkadaş sayım onun 5 katı resmen

Neleri sever pek bilmiyorum da
Dünya avukatlar gününü kutla dicem ama 5 nisanı beklemen gerek:KK53:
Mesela mantı yap çek at hikayene ya da börek sar fırınlamadan at "haydi fırına:)" yaz at yazası varsa vaay may yazar zaten:)

Daha önce konu açmıştım kızlar avukatımdan hoşlanıyorum diye. ( Ufak bir sorundan dolayı baronun bana atadığı avukat. Ve kardeşimin arkadaşının öğrencisi gibi bir şey ) Ve ben bu arkadaşı sosyal medyadan ekledim kendisi de kabul etti ancak çok sık kullanan biri değil ki resmi bile on taneyi geçmez o derece de diyebilirim. Bir yanım yaz diyor bir yanım konuya nasıl gireceksin ki sabahvesen diyor. İkilemde kaldım resmen ne yapsam kızlar nasıl adım atsam . Çok da mesleğini seven idealist biri
bence adim atma da kararinda belli et cok gel gel de yapma ama sana karsi adim atma caya corbaya davet etme cesareti ver ona..

onun gttigi ortamlarda bulun orda selamlaş bir kaç kere denk gelirsenz oturup sohbet etme imkanınız olur ortak arkadaşlaryla arkadaşlık yapın burda çok saçma yorumlar okudum çoğunu yapma mantıklı düşünen insanlardır avukatlar diyim tecrübeliler birde az çok hareketlerinden anlarsnz zamanla ama onunla karşılaşmaya bakın derim

onun gttigi ortamlarda bulun orda selamlaş bir kaç kere denk gelirsenz oturup sohbet etme imkanınız olur ortak arkadaşlaryla arkadaşlık yapın burda çok saçma yorumlar okudum çoğunu yapma mantıklı düşünen insanlardır avukatlar diyim tecrübeliler birde az çok hareketlerinden anlarsnz zamanla ama onunla karşılaşmaya bakın derim
Ortak arkadaşımız yok ve nerede takılır bilmiyorum açıkçası

Back
X