ne yapsam acaba?

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
414
190
333
Merhaba kızlar..öncelikle telden yazıyorum bu yüzden yazım hatası olabilir kusura bakmayın:). Nerden başlasam bilemedim ama öncelikle çalışan ve abimle kalan biriyim. Eve de abimin arkadaiları gelir çok kez. Neyse bunların içinden biri ki neredeyse üniversiteden beri tanıyorum nasıl desem farklı şeyler hissettim. Daha öncesinde bu elektriği ya da tepkiyi hiç hissetmemiştim ama son zamanlarda hissetmeye başlamıştım ve bunu da yakın arkadaşlarıma söylemiştim. Neyse konu öyle unutuldu gitti..birgün abimle yemek yerken konu açıldı işte,çocuğun adı x olsun dedim kuzenimi tanıyor kendisi onunla olmazmı dedim abim direk ben zaten seninle düşünüyordum dedi ben şok:)şaşırdım baya ve hemen atladım. Neddn olmasın dedim ki zaten hayatımda öyle biri yokki ve tanıdık biri dedim. Abim aracı bulur konuşurum ben dedi meyse herşey iyi hoşta,ben bu çocuğun geçmişini biliyorum nasıl desem eski sevgilisini falan tanıyorum ve ayrılmalarında ki üzüntüsünü falan. Herşey iyi güzel olur diyorum da bu durumu nasıl halledecem ya da halledecez bilmiyorum. Birde belki de ben yanlış hissetmiş olabilir miyiö? Düşünceleriniz nedir alabilir miyim?

Birde bu insan beni herhalimle gördü. Ama samimiyetimiz yok öyle nasıl desem merhaba,merhaba şeklinde. Hiçbir sosyal ortamımda falan ekli değil yani. Şöyle söyleyim geçenlerde selam vermiştim öyle,bna tepkisin de olmadık birşey hissetmiştim.yanlış da anlamış olabilir miyim inan bilemedim kızlar..

Neyini halledeceksiniz eski, bitmiş ilişkisinin anlamadım
biliyorum.kızı falan baya tanıyordum gerçi kızla görüşmüyorum ama kızı üni yıllarında falan evimde kalmışlardı bundan dolayı.birde belki bunları bildiğim için bu gözle bakmkıyor olabilir ben yanlış mı anlıyorum diyorum acaba.

Abın senınle dusunuyordum ben dedıgıne gore sana karsı bır seyler hıssedıp abıne soylemıs olabılır dıye dusunuyorum. Eskı kız arkadası ıcın uzulmesı gayet normal degıl mı sence ortada bıten bır ılıskı var sonucta. Her kım olursa olsun elbette ılıskısı bıttıgınde uzulur :) ama bu bır daha bır baskasıyla olamayacagı anlamına gelmez.

Madem abin konuyu açtı,sorsaydın ya abine peki çocukla hiç konuştun mu diye...abin öylesine bi ağız yoklasın...niye olmasın

sanmam kaç yıllık en iyi arkadaşı gelip abime böyle birşey söyleyeceğini sanmıyorum.işin garibi neredeyse 6 yıldır tanıyorum ama bu garip duygu içerisine son bir aydır girdim resmen :).abime de soramıyorum ki oda başka birinin aracılığı ile soracak bakalım.

Bir çay için derim.:)
Eski kız arkadaşını ve çektiği acıları bilmenizde ne var.Benim eşim de eskiden birilerinin sevgilisiymiş ne olmuş yani hatra benim eski sevgililerim de şimdi birilerinin eşi sevgilisi

Bir çay için derim.:)
Eski kız arkadaşını ve çektiği acıları bilmenizde ne var.Benim eşim de eskiden birilerinin sevgilisiymiş ne olmuş yani hatra benim eski sevgililerim de şimdi birilerinin eşi sevgilisi
tanıyordum falan.birde hani gözümün önündeydiler bundan dolayı dedim aslında.çok iyi biri ya bende bu yüzden neden olmasın ji diyorum :)

tanıyordum falan.birde hani gözümün önündeydiler bundan dolayı dedim aslında.çok iyi biri ya bende bu yüzden neden olmasın ji diyorum :)
Onlarn birlikteliği bitmiş gitmiş.Hani devam eden ilişki olsa yaptığınız yanlış olurdu.Öyle bir durum olmadığına göre,şayet duygularınız da karşıklı isr beden olmasın.
Benim ünv'denbir arkadaşım abisinin ev arkadaşı ile çıktı:) hatta abiden gizli kapaklı.Sonra iş ciddiye binince abiyle konuştular.şu an evliler ve iki çocukları var.Sizin durumunuzda abiniz de olumlu yaklaşıyor.Tek eksik karşı tarafın size ilgisi var mı,yok mu? Varsa neden olmasın.

işte bende o ilgiyi sanki hissettim gibi son bir ay işin garibi.nasıl desem birine normal davranırsın ama birine özellikle normal davranırsın ya aynı onun gibi durum oldu açıkcası.ve abime de sordum sence olur mu bu diye.olur dedi yani ben arkadaşımı tanıyorsam yok diyeceğini sanmıyorum dedi.ama işte meraktan da çatlamak üzereyim fikrini daha öğrenemedim açıkcası :))

ah teşekkür ederim :) inşallah bende işte karşı tarafın düşüncesini merakla bekliyorum açıkcası.umarım dumura uğramam.resmen kendi kendime gelin güvey oluyorum :)

Valla ya abin yakıştırdı ya da bir şeyler hissetti; ya da çocuk abine çıtlattı. Her iki durum da tadından yenmez bence.

Valla ya abin yakıştırdı ya da bir şeyler hissetti; ya da çocuk abine çıtlattı. Her iki durum da tadından yenmez bence.
olabilir.çünkü daha önce neden aklına gelmedi ki bana ben zaten 2 aydır bunu dşünüyordum dedi bana.birileriyle ya bu konuyu konuştu olur mu diye ya da çocuktan olumlu şeyler aldı.abim hayatta böyle şeylere kafa yoracak biri değildir aslında.kendi arkadaşlarına falan kolay kolay düşünmez hatta bana abi diyeceksin arkadaşlarım derdi :)

O degilde abiye bak vay canina kiz kardesine kendi arkadasini ayarliyor yanlis anlamadim dimi ?

Yav abiye bak
Helal olsun ona, açıkyürekliliğine.
Eşimi abime ilk söylediğimde, bana demediğini bırakmamıştı

ya o gozle bakmıyorum derse ben cesaret edemezdım şahsen. en azından bıraz daha emın ol ılgısınden.olumlu olmazsa cok uzulursun.once bıraz samımı olmaya calış..

O degilde abiye bak vay canina kiz kardesine kendi arkadasini ayarliyor yanlis anlamadim dimi ?
evet ama ciddi mana da düşünüyor ve güvendiği için sanırım :) işin diğer ilğinç tarafı benim bunu acaba olur mu diye düşünmem ve daha sonra üstüne abimin bunu söylemesi ve önceden diğer tanıdığım abimin arkadaşı da bana demişti işte bende yok abi ya saçmalama demiştim.şimdi ise ne düşünüyorum :))

ya o gozle bakmıyorum derse ben cesaret edemezdım şahsen. en azından bıraz daha emın ol ılgısınden.olumlu olmazsa cok uzulursun.once bıraz samımı olmaya calış..
öyle kaptırmadım kendimi ama hani olursa iyi olur diye düşünüyorum açıkcası.şuan kafamda biri yok ve kimseyle görüşmüyorum ve böyle biri çıkmışsa karşma düşünürüm ama işte karşı taraf önemli.yok derse de üzülmem kısmet bu işler bir nebze de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…