ne yapsam acaba?

bence abine çıtlatmıştır ya da abin hissetmiştir. ayy eski ilişkisini de ne yapacaksın allasen. En son takıldığın bu olsun. Ben de evlenmeden önce elektirik direğinin biri için salya sümük ağlamıştım. Aşk sen var oldukça olan bir olay zaten. Adam ne bilsin arkadaşının kardeşiyle bir şeyler olacağını, sevmiş üzülmüş naapsın. Bitmiş ama sonuçta sen neticeye bak.

bence abine çıtlatmıştır ya da abin hissetmiştir. ayy eski ilişkisini de ne yapacaksın allasen. En son takıldığın bu olsun. Ben de evlenmeden önce elektirik direğinin biri için salya sümük ağlamıştım. Aşk sen var oldukça olan bir olay zaten. Adam ne bilsin arkadaşının kardeşiyle bir şeyler olacağını, sevmiş üzülmüş naapsın. Bitmiş ama sonuçta sen neticeye bak.
ben zaten abimin böyle bir şey düşüneceği aklıma gelmiyordu açıkcası.çünkü ben o gözle bakmıyordum hatta düşünülmüyordu ama diğer bir arkadaşı var abimin o bana derdi bak işte x var nasıl olr diye bende yok abi ya saçmalama derdim.hatta kuzenime falan düşündüm ama kendime düşünmemiştim.çok garip gercekten :)

evet ama ciddi mana da düşünüyor ve güvendiği için sanırım :) işin diğer ilğinç tarafı benim bunu acaba olur mu diye düşünmem ve daha sonra üstüne abimin bunu söylemesi ve önceden diğer tanıdığım abimin arkadaşı da bana demişti işte bende yok abi ya saçmalama demiştim.şimdi ise ne düşünüyorum :))

valla gonlun varsa gorus o zaman ne kaybedersin

Öyle herkesi düşünürsen ilerleyemezsin.birak eski eski de kalsın.hayırlısı olsun

Yanlis anladiysam duzeltin.
Simdi abin sana kocami ayarliycak? Abin?
Biraz komik geldi bana.
Hem acilicagi varsa o oglan acilmali.
Abin gidip" bzim kizin sende gonlu var' demesi ne kdr dogru?

Yanlis anladiysam duzeltin.
Simdi abin sana kocami ayarliycak? Abin?
Biraz komik geldi bana.
Hem acilicagi varsa o oglan acilmali.
Abin gidip" bzim kizin sende gonlu var' demesi ne kdr dogru?
hayır hayır abim demeyecek bir başkası tarafından aracaılığıyla.benim öyle hevesliliğim yok olmalıdır düşüncesinde değilim sadece neden olmasın diyorum

Back
X