ne yapsam bi fikir verin kızlar

valla senin yerinde olsaydım alır o yüzüğü klozete atardım
sonuçta eski nişanlıdan kalan bi yüzük,bozdurmaya bile değmez ki,onun yeri çöp bana göre

Son düzenleme:
Ben yüzük olayına takılmadım, yaşanmışlıktır anı kalsın istmeiş olabilir. Ben de eski sevgilimin resmini atmamıştım uzun süre. Onu sevdiğimden düşündüğümden değil, eşime deli gibi aşık olmama rağmen "o insanla da güzel günlerimiz oldu" diye.
Ama sütyen sapı daha tehlikeli. Abla temizliğe gelince iş yaparken, ütü yaparken sıcaklayıp rahat etmek için sütyenini çıkarsa bile sapıyla geri takar herhalde. Bazı kızlar öyledir, gittiği yerde eşyasını bırakır farkında olmadan. İçgüdüsel birşeydir bu. Benzetmemei mazur görün köpeklerin ağaçların dibine çişini yapıp "bu alan benim" mesajı vermesi gibi...

ama ben gidip yüzüğü atamam ki sonucta onun esyası ama su sap beni daha sinir etti

Ben mi çok fenayım yoksa siz mi çok sakinsiniz bilemedim bak şimdi..
O südyenin ipine gelmeden ben o adamın beyninin etini yemiştim !!
Ne demek hem seninle nişanlı hemde eski nişanlısının yüzüğünü saklıyor..
O yüzük elime geçtiği anda fırlatır atarım onu ben !!
Şu adamın karşısında daha şimdiden susmaya kalkarsan, evlendikten sonra bu adam seni hiç tutmaz ben sana söyleyim !!

Soruncu olmak istemiyorum demişsiniz ama gerçekten yenilir yutulur cinsten değil.

Net bi şekilde tavrınızı koymalısınız. Zira sizde ESKİ nişanlı olmak istemiyorsunuzdur değil mi? Yol yakından dönmek yada

sıcağı sıcağına çözmek en mantıklısı gibi. Ama her halukarda haklı olduğunuzu bilin.. Yada sevgilinizden empati kurmasını

isteyin...

yorum yapan arkadslar tesekkr ederm dün itibaryle ilişkimi bitirdim artık hayırlısı :2:

Back
X