anlayamadığımızdan olabilir mi?
Tanıştırayım; .(nokta) ,(virgül)...
Ben çok takmazdım herhalde böyle bir durumu? Belki adam da doğru söylüyor kendini böyle savunmak istedi. Arkasından değil de toplantıda yüzüne karşı paraların hesabı sorulsa daha şık olurdu sonuçta?
toplantı yapmıyor makbuz vermiyor ee kadınlarda bir olunca konuşmuşlar
Aaaa adama bak öyle yöneticilik mi olurmuş.
Anneniz yöneticiniz hakkında birşeyler söyledimi peki diğer komşulara.
annem birsey söylememiş sadece niye makbuz vermiyor demiş hepsi bu
bu lafta bir şey yok.anneniz paraları yiyor diye suçlamamış yöneticiyi.bence konuşun en azından söyleyenide öğrenmiş olursunuz.
ama öyle aksetmişler ve yöneticide inanmışki bana duyurdu yasöylemem derse kimini söylediğini
siz bir konuşun yöneticilen .mutlaka yönetici kendini tutamayım söyleyecektir anneniz hakkında duyduklarını.annen komşulara nasıl söyledise aynısını yüzüne söylesin.makbuzları neden vermediğini verilmesi gerektiğini söylesin.tartışmasın ama hakkınıda arasın.annenize sen benim hakkımda böyle söyledin derse annende söylemediğini yüzleşebileceğini söylesin.ben sadece makbuzları neden vermiyor dedim der.yöneticide annenin yüzleşmek istediğini anlayınca karşı taraftaki komşunun yalan söylediğini annene iftira attığını anlayacaktır.konuşmadan bilemezsiniz.kavga etmeden konuşayarak herşey halledilir.size işittirerek bunu söyleyen adam siz susup oturursanız suçlu olduğunuz için sustuğunuzu anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?