• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam bilemedim annem söz konusu

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
Merhabalar aslında suan sinirliyim ve birsey yapmadan önce size danışmak istedim.Az önce bahçede otururken bina yöneticimiz beni görünce bağırarak bi komsuyla konuşuyordu.Annemden için, ismini vererek aldığım paraları napıyor felan diyormuş,Araba aldım felan dedi iğneledi.Genelde binadakiler konuşur, yönetici hiçbirsey yapmıyor o kadar para veriyoruz makbuz yok toplantı yok diye.Sanırım biri annemin söylediğini söylemiş.Annem 60 yasında söylesem kafasına takar. Yöneticiye annemi ne hakla suçladığını kim söylediyse onunla yüzleştirmesini sadece annemin konuşmadığını söylesem mi ?anneme söylemeden yoksa komsuların toplu olduğu biir zamanda kim söylediyse, böyle böyle demiş.Annemden özür dilicek.Hepiniz annemi cok sevdiğinizi söyleyip yüzüne gülüyorsunuz, demekki arkasından kuyusunu kazıyorsunuz mu desem? açıkçası sinirlendim annem melek gibidir ve bu olanlar hiç hoşuma gitmedi susmak kabullenmek olmaz mı?

Son düzenleme:
anlayamadığımızdan olabilir mi?

tanıştırayım; .(nokta) ,(virgül)...

Ben çok takmazdım herhalde böyle bir durumu? Belki adam da doğru söylüyor kendini böyle savunmak istedi. Arkasından değil de toplantıda yüzüne karşı paraların hesabı sorulsa daha şık olurdu sonuçta?

Canım öncelikle annene(belli etmeden)site ile ilgili sıkıntısını yada sorununu komşulara anlatmamasını söyle..keşke o anda müdahele etseydin...neyse olmuş artık ama adamların yaptığı şeyde hoş değil.

Son düzenleme:
ama öyle aksetmişler ve yöneticide inanmışki bana duyurdu yasöylemem derse kimini söylediğini

siz bir konuşun yöneticilen .mutlaka yönetici kendini tutamayım söyleyecektir anneniz hakkında duyduklarını.annen komşulara nasıl söyledise aynısını yüzüne söylesin.makbuzları neden vermediğini verilmesi gerektiğini söylesin.tartışmasın ama hakkınıda arasın.annenize sen benim hakkımda böyle söyledin derse annende söylemediğini yüzleşebileceğini söylesin.ben sadece makbuzları neden vermiyor dedim der.yöneticide annenin yüzleşmek istediğini anlayınca karşı taraftaki komşunun yalan söylediğini annene iftira attığını anlayacaktır.konuşmadan bilemezsiniz.kavga etmeden konuşayarak herşey halledilir.size işittirerek bunu söyleyen adam siz susup oturursanız suçlu olduğunuz için sustuğunuzu anlar.

siz bir konuşun yöneticilen .mutlaka yönetici kendini tutamayım söyleyecektir anneniz hakkında duyduklarını.annen komşulara nasıl söyledise aynısını yüzüne söylesin.makbuzları neden vermediğini verilmesi gerektiğini söylesin.tartışmasın ama hakkınıda arasın.annenize sen benim hakkımda böyle söyledin derse annende söylemediğini yüzleşebileceğini söylesin.ben sadece makbuzları neden vermiyor dedim der.yöneticide annenin yüzleşmek istediğini anlayınca karşı taraftaki komşunun yalan söylediğini annene iftira attığını anlayacaktır.konuşmadan bilemezsiniz.kavga etmeden konuşayarak herşey halledilir.size işittirerek bunu söyleyen adam siz susup oturursanız suçlu olduğunuz için sustuğunuzu anlar.

cok tskl ederim haklısın

Back
X