Ne yapsam bilemedim

9 aylik bebegin misafirlikte ne isi var? Ayrıca ucak yolculugu yapmamaniz daha dogru.. onerilmez
Zaten bende fobi derecesinde korku. Hafi beni geçtim ama kızım canım bitanem o benim. Ne cesaretle bindireyim onu. Basınc problemi, hava değişimi. Zaten çok huysuz dahasını istemiyorum yani.

Doktorunuzdan uzaklaşamazsınız. Çok özür dilerim gelemeyiz, büyüyünce inşallah deyin.
Şimdi kırmazsanız ömür boyu kırarlar.

Tabi ki değil. Gitmeyeceğimizi söyledik eşim de söyledi diyorum ya anlamıyorlar işte. Mevcut durumdan bunalıyorum.
Bu kadar israrin arkasında başka bir niyet ararım ben. Eşiniz evde tek başına ramazan boyunca ne yapacak bunu düşünmüyor olamazlar bence ikinizde yok dediğiniz halde.kesinlikle art niyet var kararlı bir şekilde konuyu kapatın gelmiyorum deyin.

Hah işte insan art niyet arıto değil mi? Elalem ne etme kafasıyla yasıyorlar. Torunlarını görmeli istiyorlarmış tani ama gelip buraya görmek yetinen ısrarla döke saça oraya çağırmalarının sebebi elaleme bizi göstermek. Yaptılar ettiler kaçırdılar bizi şimdi de millet iyi kp Harika kv oynayacaklar.

Esiniz kendi ailesini kendi idare edecek. Siz birsey demeyin ailesine. Esiniz konussun.

Esiniz kendi ailesini kendi idare edecek. Siz birsey demeyin ailesine. Esiniz konussun.
Eşimi aramıyorlar ki beni o evde değilken arıyorlar. Eşim net adamdır söylüyor söyleyeceğini. Hatta bu sabah bana gerekirse çok bunalırsan engelle telden dedi. Ya da bana yönlendir bi şekilde dedi. Bugün engelledim napayım.

Bravo valla esinize. Tebrik ederim. Demek ki ailesinin huyunu biliyor. Engelleyin arada calsin telefon acmayin. Siz acmayinca esinizi ararlar oda cevabi verir.Engellediginizi anlarlarsa size gicik gidebilirler.

1 ay boyunca baskasinin evinde kalinir mi?
Rahat edemeyecegini ve gerek olmadigini isterse bayramda falan birlikte gidebileceginizi soylesen

1 ay boyunca baskasinin evinde kalinir mi?
Rahat edemeyecegini ve gerek olmadigini isterse bayramda falan birlikte gidebileceginizi soylesen
Ya gitsem de bu sefer kalmam için baskı yaparlar. Su durumda kızımı götürmek istemiyorum henüz çok küçük. Üstelik prim yapıyorlar bizim üstümüzden bildiğin kullanılıyoruz hani. Oraya gittikten sonra bi hafta da yeter bizi bezdirmeye İnan.

Tamam iste esin zaten anlayisli
Esinede soyle sen izi alirsin bir haftalik gideriz.ama birlikte gider birlikte doneriz.hem evimden senden uzak kalamam hemde baskasinin evinde uzun sure rahat edemem diye.
1 ay kalmanizi mecburi birakmaya calismalari sacmalik cunku

Eş kontenjanından şanslısınız Allah'tan. Başkası olsa neden gitmiyorsun ailemi mi beğenmiyorsun der, hayatı dar ederdi kesin. Onun desteği de varken katiyen bir yere kıpırdamazdım ben olsam.

Eş kontenjanından şanslısınız Allah'tan. Başkası olsa neden gitmiyorsun ailemi mi beğenmiyorsun der, hayatı dar ederdi kesin. Onun desteği de varken katiyen bir yere kıpırdamazdım ben olsam.
Öğlen canım çok şükür. Bu tarz baskılardan en çok nasibini alan, zor zamanda da yanından kaçışan ailesini gördükçe anladı neyin ne olduğunu. Ya ailesi istiyor ki ne şiş yansın ne kebap. Düğününü derneğini kedi yağsın biz kılımızı kıpırdatmayalım, çocuğumuzun arkasında asla olmayalım, eğitimini engelleyelim aman paramız gitmesin, oğlum çalışsın bize getirsin biz ellerine harçlık verelim. Gelin de kul köle olsun bize. Çocuğu da bize versin. Torunumuza bile bi çift çorap almayalım. Ailesinin genel hatları bunlae. Onun canı daha çok yandı.

İçine daral geliyor artık bu anlayışsız, kp kv lerden.

Tavrınızı koyun benm küçük çocuğum var o yolları çekemem kendi yatağından başka yerde huysuzlanıyo zaten de.eşimide bir ay bırakamam buyurun siz gelin istiyorsanız de.kem küm etme bakarız falan deme bunları söyle kestir at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…