- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Zaten bende fobi derecesinde korku. Hafi beni geçtim ama kızım canım bitanem o benim. Ne cesaretle bindireyim onu. Basınc problemi, hava değişimi. Zaten çok huysuz dahasını istemiyorum yani.9 aylik bebegin misafirlikte ne isi var? Ayrıca ucak yolculugu yapmamaniz daha dogru.. onerilmez
Olmaz, sizlik bi durum degil. Otobusle bile yolculuk olmaz su an. Cocuktan onemli mi yani..Zaten bende fobi derecesinde korku. Hafi beni geçtim ama kızım canım bitanem o benim. Ne cesaretle bindireyim onu. Basınc problemi, hava değişimi. Zaten çok huysuz dahasını istemiyorum yani.
Tabi ki değil. Gitmeyeceğimizi söyledik eşim de söyledi diyorum ya anlamıyorlar işte. Mevcut durumdan bunalıyorum.Olmaz, sizlik bi durum degil. Otobusle bile yolculuk olmaz su an. Cocuktan onemli mi yani..
Bu kadar israrin arkasında başka bir niyet ararım ben. Eşiniz evde tek başına ramazan boyunca ne yapacak bunu düşünmüyor olamazlar bence ikinizde yok dediğiniz halde.kesinlikle art niyet var kararlı bir şekilde konuyu kapatın gelmiyorum deyin.Tabi ki değil. Gitmeyeceğimizi söyledik eşim de söyledi diyorum ya anlamıyorlar işte. Mevcut durumdan bunalıyorum.
Hah işte insan art niyet arıto değil mi? Elalem ne etme kafasıyla yasıyorlar. Torunlarını görmeli istiyorlarmış tani ama gelip buraya görmek yetinen ısrarla döke saça oraya çağırmalarının sebebi elaleme bizi göstermek. Yaptılar ettiler kaçırdılar bizi şimdi de millet iyi kp Harika kv oynayacaklar.Bu kadar israrin arkasında başka bir niyet ararım ben. Eşiniz evde tek başına ramazan boyunca ne yapacak bunu düşünmüyor olamazlar bence ikinizde yok dediğiniz halde.kesinlikle art niyet var kararlı bir şekilde konuyu kapatın gelmiyorum deyin.
Esiniz kendi ailesini kendi idare edecek. Siz birsey demeyin ailesine. Esiniz konussun.Merhabalar arkadaşlar. Daha önceki konumu okuyan arkadaşlarım bilirler eşimle birlikte onun ailesinden farklı bir şehire yerleştik. Kızımız doğdu çok şükür. Gelip gidiyorlar rutin bir psikoloji sarsıntısı yasıyorum. Neyse. Konu su ki Ramazan ayında kızımla birlikte kp oraya gidip orda kalmamı istiyor şimdi de. Kızım 9 aylık. Uçak korkum var fobi derecesinde ama hiç sallamıyor kp. Uçak bileti alıyor sonradan etmeden. Kızım kalabalığı sevmiyor. Komşuda bile yarım saat oturtamıyorum cok huysuzlanıyor, çok ağlıyor. Ben kp e siz gelin buyrun dedim. O bunu düşünmüyor. Çok kalabalık bir sülale, hepsi de aynı binada yasıyorlar. Curcuna yani . Kızımı orda zaptemeyeceğimi biliyorum.. eşim de kıımız çok küçük 14 saatlik yola gidilmez diyor ama ailesinin her zamanki gibi baskıcı ve ısrarcı tavrından gına geldi. Ne yapmalıyım sizce? Bebeğime kıyamıyorum yollarda oralarda. Akdeniz anemisi zaten. Çok çabuk hasta oluyor ama onlara anlayamıyorum.
Eşimi aramıyorlar ki beni o evde değilken arıyorlar. Eşim net adamdır söylüyor söyleyeceğini. Hatta bu sabah bana gerekirse çok bunalırsan engelle telden dedi. Ya da bana yönlendir bi şekilde dedi. Bugün engelledim napayım.Esiniz kendi ailesini kendi idare edecek. Siz birsey demeyin ailesine. Esiniz konussun.
Ezik demeyeydin iyiydi Ya gitmiyoruz zaten aramaların önünü kesemiyoeuz. Yok dedik ama hergün arayıp aynı konuyu temcit pilavı gibi ısıtıyorlar. Net plvdiyeceksin ama İnan bana oldukça net davrandık zatenGitme!!! Zorla mı alla allaaa.... ya bu kadar ezik olmayın.
Bravo valla esinize. Tebrik ederim. Demek ki ailesinin huyunu biliyor. Engelleyin arada calsin telefon acmayin. Siz acmayinca esinizi ararlar oda cevabi verir.Engellediginizi anlarlarsa size gicik gidebilirler.Eşimi aramıyorlar ki beni o evde değilken arıyorlar. Eşim net adamdır söylüyor söyleyeceğini. Hatta bu sabah bana gerekirse çok bunalırsan engelle telden dedi. Ya da bana yönlendir bi şekilde dedi. Bugün engelledim napayım.
Ya gitsem de bu sefer kalmam için baskı yaparlar. Su durumda kızımı götürmek istemiyorum henüz çok küçük. Üstelik prim yapıyorlar bizim üstümüzden bildiğin kullanılıyoruz hani. Oraya gittikten sonra bi hafta da yeter bizi bezdirmeye İnan.1 ay boyunca baskasinin evinde kalinir mi?
Rahat edemeyecegini ve gerek olmadigini isterse bayramda falan birlikte gidebileceginizi soylesen
Tamam iste esin zaten anlayisliYa gitsem de bu sefer kalmam için baskı yaparlar. Su durumda kızımı götürmek istemiyorum henüz çok küçük. Üstelik prim yapıyorlar bizim üstümüzden bildiğin kullanılıyoruz hani. Oraya gittikten sonra bi hafta da yeter bizi bezdirmeye İnan.
Öğlen canım çok şükür. Bu tarz baskılardan en çok nasibini alan, zor zamanda da yanından kaçışan ailesini gördükçe anladı neyin ne olduğunu. Ya ailesi istiyor ki ne şiş yansın ne kebap. Düğününü derneğini kedi yağsın biz kılımızı kıpırdatmayalım, çocuğumuzun arkasında asla olmayalım, eğitimini engelleyelim aman paramız gitmesin, oğlum çalışsın bize getirsin biz ellerine harçlık verelim. Gelin de kul köle olsun bize. Çocuğu da bize versin. Torunumuza bile bi çift çorap almayalım. Ailesinin genel hatları bunlae. Onun canı daha çok yandı.Eş kontenjanından şanslısınız Allah'tan. Başkası olsa neden gitmiyorsun ailemi mi beğenmiyorsun der, hayatı dar ederdi kesin. Onun desteği de varken katiyen bir yere kıpırdamazdım ben olsam.
İçine daral geliyor artık bu anlayışsız, kp kv lerden.Merhabalar arkadaşlar. Daha önceki konumu okuyan arkadaşlarım bilirler eşimle birlikte onun ailesinden farklı bir şehire yerleştik. Kızımız doğdu çok şükür. Gelip gidiyorlar rutin bir psikoloji sarsıntısı yasıyorum. Neyse. Konu su ki Ramazan ayında kızımla birlikte kp oraya gidip orda kalmamı istiyor şimdi de. Kızım 9 aylık. Uçak korkum var fobi derecesinde ama hiç sallamıyor kp. Uçak bileti alıyor sonradan etmeden. Kızım kalabalığı sevmiyor. Komşuda bile yarım saat oturtamıyorum cok huysuzlanıyor, çok ağlıyor. Ben kp e siz gelin buyrun dedim. O bunu düşünmüyor. Çok kalabalık bir sülale, hepsi de aynı binada yasıyorlar. Curcuna yani . Kızımı orda zaptemeyeceğimi biliyorum.. eşim de kıımız çok küçük 14 saatlik yola gidilmez diyor ama ailesinin her zamanki gibi baskıcı ve ısrarcı tavrından gına geldi. Ne yapmalıyım sizce? Bebeğime kıyamıyorum yollarda oralarda. Akdeniz anemisi zaten. Çok çabuk hasta oluyor ama onlara anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?