• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Merhabalar arkadaşlar. Daha önceki konumu okuyan arkadaşlarım bilirler eşimle birlikte onun ailesinden farklı bir şehire yerleştik. Kızımız doğdu çok şükür. Gelip gidiyorlar rutin bir psikoloji sarsıntısı yasıyorum. Neyse. Konu su ki Ramazan ayında kızımla birlikte kp oraya gidip orda kalmamı istiyor şimdi de. Kızım 9 aylık. Uçak korkum var fobi derecesinde ama hiç sallamıyor kp. Uçak bileti alıyor sonradan etmeden. Kızım kalabalığı sevmiyor. Komşuda bile yarım saat oturtamıyorum cok huysuzlanıyor, çok ağlıyor. Ben kp e siz gelin buyrun dedim. O bunu düşünmüyor. Çok kalabalık bir sülale, hepsi de aynı binada yasıyorlar. Curcuna yani . Kızımı orda zaptemeyeceğimi biliyorum.. eşim de kıımız çok küçük 14 saatlik yola gidilmez diyor ama ailesinin her zamanki gibi baskıcı ve ısrarcı tavrından gına geldi. Ne yapmalıyım sizce? Bebeğime kıyamıyorum yollarda oralarda. Akdeniz anemisi zaten. Çok çabuk hasta oluyor ama onlara anlayamıyorum.

Geçmiş olsun öncelikle
Gelemeyeceğim deyin ısrar ederlerse de siz gelin ben gelmiyorum zorlamayın deyin
Eşiniz konuşsun
Hem bir ay ne gerek var ki

Geçmiş olsun öncelikle
Gelemeyeceğim deyin ısrar ederlerse de siz gelin ben gelmiyorum zorlamayın deyin
Eşiniz konuşsun
Hem bir ay ne gerek var ki
Çok tşk ederim. Ya sülalesine bakın gittiler ama bizim sorunumuz yok torunumu seviyorum gibisinden mesaj verecek. Neler ettiklerini Allah biliyor ya.

Yok Cnm o ancak bayramda gelebilir çalışıyor. Eşim babasına ben bir ay eşim çocuğum olmadan burda napacam bencillik yapmayın konuyu kapatın diyor. Adam ona he hı diyo sabaha beni aramaya başlıyor. Baskıda sınır tanımıyor.
e o zaman esinle ağız birliği yap. Bir ay bebegimi babasından ayiramam de olsun bitsin. Baktin olmuyor Sen ona he hi de. Beklesin Dursun gelcen diye.

e silah zoru ile götüremeyceğine göre istediği kadr bilet alsın. o konu kapandı gelmiyoruz deyin. ne alaka ya sapık mıdıır nedir.
Ya bir şeye olmaz dediğimizde onu anlamıyorlar. Kv de öyle. Buralara gelmemizi boşuna değil kızlar.
e o zaman esinle ağız birliği yap. Bir ay bebegimi babasından ayiramam de olsun bitsin. Baktin olmuyor Sen ona he hi de. Beklesin Dursun gelcen diye.
öyle yapayım demi? Ama arıyor hep ayni yerden başlıyor.

Merhabalar arkadaşlar. Daha önceki konumu okuyan arkadaşlarım bilirler eşimle birlikte onun ailesinden farklı bir şehire yerleştik. Kızımız doğdu çok şükür. Gelip gidiyorlar rutin bir psikoloji sarsıntısı yasıyorum. Neyse. Konu su ki Ramazan ayında kızımla birlikte kp oraya gidip orda kalmamı istiyor şimdi de. Kızım 9 aylık. Uçak korkum var fobi derecesinde ama hiç sallamıyor kp. Uçak bileti alıyor sonradan etmeden. Kızım kalabalığı sevmiyor. Komşuda bile yarım saat oturtamıyorum cok huysuzlanıyor, çok ağlıyor. Ben kp e siz gelin buyrun dedim. O bunu düşünmüyor. Çok kalabalık bir sülale, hepsi de aynı binada yasıyorlar. Curcuna yani . Kızımı orda zaptemeyeceğimi biliyorum.. eşim de kıımız çok küçük 14 saatlik yola gidilmez diyor ama ailesinin her zamanki gibi baskıcı ve ısrarcı tavrından gına geldi. Ne yapmalıyım sizce? Bebeğime kıyamıyorum yollarda oralarda. Akdeniz anemisi zaten. Çok çabuk hasta oluyor ama onlara anlayamıyorum.

Istedigi kadar alsin bileti eşinde senden yanaysa gitme. 1 ay birde. Neden bu kadar zaman yaninda kalmanizi istiyor. Ya herşeyi biraktim. Senin ailen evin düzenin var 1 ay kadar uzun bir süre neden gidip kalınır. Hiç canınızı sikmayin. Çocuğum rahatsiz zahmet edip almissin ama gelmiyorum deyip kapatin konuyu. Kirilirsa kirilsin. Zorla kolundan tutup götürecek değil ya. Allah sabır versin.

Çok tşk ederim tavsiyeleriniz için arkadaşlar. Ya ısrar etmeyi ve baskı yapmayı çok seviyorlar işte. Bu da insanı insanlıktan çıkarıyor. 2,5 yıllık evliyim henüz ama gerçekten çok yıprandım. Bebeği bile istiyorlar 6 ay orda kalacakmış kızım babaannesi bakacakmış. İnsan kedisinden köpeğinden bile altı ay ayrı kalamıyor. Düşünmeyi pek sevmiyorlar paso baskı. Kaçtık geldik buralara ama işte. Hala ayni şeyin peşindeler

Çok tşk ederim tavsiyeleriniz için arkadaşlar. Ya ısrar etmeyi ve baskı yapmayı çok seviyorlar işte. Bu da insanı insanlıktan çıkarıyor. 2,5 yıllık evliyim henüz ama gerçekten çok yıprandım. Bebeği bile istiyorlar 6 ay orda kalacakmış kızım babaannesi bakacakmış. İnsan kedisinden köpeğinden bile altı ay ayrı kalamıyor. Düşünmeyi pek sevmiyorlar paso baskı. Kaçtık geldik buralara ama işte. Hala ayni şeyin peşindeler

off bir cinnet lazım size bence.. delirmiş onlar 6 ay orda kalacakmış falan..

9 aylik bebegin misafirlikte ne isi var? Ayrıca ucak yolculugu yapmamaniz daha dogru.. onerilmez

off bir cinnet lazım size bence.. delirmiş onlar 6 ay orda kalacakmış falan..
bana herkes çok sabırlı olduğumu söyler. Şimdiye dek bunun gibi onlarcasını yaşadım ama dua ettim. Yüz göz olmaya bayılıyorlar ama ben sevmiyorum. Yani birşeyler anlatmak için gerçekten cinnet geçirmeniz gerekiyor. Bıraktım üstelemeyi. Bi kez diyorum sonra susuyorum onlar da aynen devam işte

Back
X