Doğuma Hazırlık Ne yapsam bilemedim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok komik.. Doktor hamileliğin ilk zamanlarında erken doğumü tetikleyebilir diye izin vermedi.Çoğu doktor son aylarda izin veriyormuş.Ayrica o anlamda etrafımda yardım edecek kimse yok.Eşim beceremiyor. şimdi konu yerli oldu mu?
Siz hala corona yi aklınıza getirmiyorsunuz. Konu hâlâ yersiz bence. Sağlıklı doğumlar.

Yani şimdi buradakiler gaz verse gitseniz Allah korusun corona veya başka bir hastalık kapsanız sıkıntıyı çekecek olan buradakiler mi ? Ya da kimsenin aa benim lafimla gitmişti diye sorumluluk alıp vicdan azabı çekeceğini falan düşünüyor musunuz ? Böyle hassas bir konuda on kişi bir şey olmadı dese de ya bir kişide olursa o kişi de ben olursam diye korkar insan. Üstten olduğu gibi alttan da hastalık kapılabiliyor biliyorsunuz ki..insanlar kaş- saç için bile bin düşünüyor. Size biri kalk git dese gideceksiniz konu açtığınıza göre,bu ne cesaret.

Kızlar size birsey danışmak istedim. 23 gün sonra doğum yapacağım Allah izin verirse.Doktorum normalde agdayi yasaklamisti.Ama etrafımda hamile ola n herkes agda yaptırıyor.Yasaklayinca malesef jiletle almaya başladım.Daha sonra da malum virüs olayları ve kuaförler kapandı.
Dpktorum izin verirse agda yaptırmak istiyorum çünkü jiletle basedemiyorüm.Diğer yöntemleride kesinlikle beceremiyorum.Agdaya da her ay normalde kuaföre giderdım çünkü malesef bu konularda çok beceriksizim.Sizce doktorum ixin verirse agdaya kuaföre gideyim mi.Bir yandan da cok korkuyorum.Virüs olaylarından sonra hastane dışında hiçbir yere adımımı atmadım.Eşim dışında da kimseyle görüşmedim.Kuaförlerde çok riskli.Bir yandan da astım hastasiyim.Ne yapsam.bilemedim.Doğum olmasa jiletle devam ederdim.Ama.olmuyor hergün minik minik geliyor ve beni çok rahatsız ediyor kendimi pis hissediyorum.Bana yardimci olabilir misiniz sizce ne yapsam
Dogurdun mu canim

Benim erken doğum riski vardı, 2 ay hiç kıpırdamadan yattım. Ben de Dr uma sormuştum ağda yaptırabilir miyim diye; sakın yapma, bizim için önemli bir şey değil zaten siz psikolojik olarak takıyorsunuz. Biz olaya sağlık olarak bakıyoruz onun da sağlıkla bir ilgisi yok sakın dedi. Yani sizden başka kimse orda kaç tüy var bakmayacak. Bence şu an her gün ellemeyin , biraz dursun. Tam doğumdan önceki gece alırsınız. 23 gün var dediğiniz için sezeryan olacağını düşünüyorum.
Gebeysen ayetel kursi okur musun bi defa

Kızlar size birsey danışmak istedim. 23 gün sonra doğum yapacağım Allah izin verirse.Doktorum normalde agdayi yasaklamisti.Ama etrafımda hamile ola n herkes agda yaptırıyor.Yasaklayinca malesef jiletle almaya başladım.Daha sonra da malum virüs olayları ve kuaförler kapandı.
Dpktorum izin verirse agda yaptırmak istiyorum çünkü jiletle basedemiyorüm.Diğer yöntemleride kesinlikle beceremiyorum.Agdaya da her ay normalde kuaföre giderdım çünkü malesef bu konularda çok beceriksizim.Sizce doktorum ixin verirse agdaya kuaföre gideyim mi.Bir yandan da cok korkuyorum.Virüs olaylarından sonra hastane dışında hiçbir yere adımımı atmadım.Eşim dışında da kimseyle görüşmedim.Kuaförlerde çok riskli.Bir yandan da astım hastasiyim.Ne yapsam.bilemedim.Doğum olmasa jiletle devam ederdim.Ama.olmuyor hergün minik minik geliyor ve beni çok rahatsız ediyor kendimi pis hissediyorum.Bana yardimci olabilir misiniz sizce ne yapsam
Bacim bilmiyorum dogum ettinmi ama soled edneeye bilirsin normal hastane eldivenleriyle temizleye bilirsin killari cekip yolcaksiniz inanin size 1 ay nerdeyse gider o temizlik cunku 20gunun uzerine cikmaya basliyolar

Back
X