ne yapsam bilemedim :(

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
37
Oncelikle selamlar hepinize,benm sorum ve sorunum su : İstanbul`dan Mersin`e gelin geldim. Ailem,arkadaslarim orda kaldi...yani burada kimsem yok. Esimin cok samimi bir arkadasi vardi. O da evli Kayseri`den gelmisler. Yani onlarinda kimsesi yok. Esiyle bir anda cok samimi olduk. Gunde 3-4 defa konusmalar,2 günde bir bulusmalar falan...

2 yasinda dunya tatlisi kizlari var. Bende cok severim çocukları. Ne zaman isi ciksa bana birakirlardi kendi cocugum gibi sever ilgilenirdim.neyse konuyu dagitmayayim... Bir gun esimin tlfnu caliyor, arkadasi ariyor ama esim bakmiyor. Ne oldu?dedigimde x`in baska kadinla iliskisi var, duydum kizdim tartistik dedi. Sok oldum..

Kadin da ölüyo kocasi icin. Cok seviyor yani.Dedigim gibi cok samimi de olduk. Sanki benm esim bu pisligi yapmis gibi üzüldüm.. Anlatmali miyim? Yoksa banane mi demeliyim? Kizcagiz canini disine takmis calisiyor para biriktiriyor güzel bir ev almak istiyor... Surekli gelecek hayallerinden bahsediyor. Esini ne kadar cok sevdigini, evlilik yil donumlerinin yaklastigini, yapacagi surprizi anlatiyor. O anlattikca benim bogazimda birseyler dugumleniyor ne yapmam lazim? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Esinizle konusun o size soyluyecektir ki hayir karisma derler;
kocalarimiz ben soyleme taraftariyim siz kndnizi onn yerine koyun(allah korusun kimsenin basina vermesin ins)kadinin salak duruma dusmesini istmzdm hmn sylerdim ama esiniz hayir filan kizip bagryrsa onu bilmycm canim........

bende bilemedm :26: belki başkasının başına gelmiş gibi anlatsanız az biraz kocasından süphe duymasını sağlayabilirsnz.
direkte söylenmezki size tepkide verebilir.hiç karışmasanız oda hainlik olur.ikilemde kaldım :26:

Eşinizle konuşun, oda gidip konuşsun adamla, sonuçta arkadaşlar. Tavrını koysun ortaya, ama can ciğer arkadaş modunda konuşmasın, buna devam ederse eşine söyleyeceğinizi söyleyin. Bir süre bekleyin, baktınız olmuyor, gidip konuş eşiyle.

Bu araya girmek falan değil böyle düşünme, arkadaşın olduğunu söylüyorsun, o zaman bunu saklamamalısın. İleride öğrenmesi daha iyi olmaz, hele ki seninde bildiğini öğrenmesi hiç hiç iyi olmaz.

Eğer kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansa ve gerçekten bunu duyduğunda boşanacaksa söyleyin,
ama yok boşanmaz affeder, derseniz, hiç ağzınızı açmayın, zira huzursuzluk size mal olur...

Ya oyle zor ki ben olsam bilmek isterdim tabii. Ama kizin hayatta kimsesi yok. Ne anne, ne baba, ne de kardes...kendisine zarar vermesinden de çekiniyorum oyle bisey yaparsa vicdan azabindan ölürüm

Kesinlikle karismayin kendi duysun ogrensin.bunu sizden duymakta onu incitebilir.yada ogrensede yoluna devam edecek biridir ve siz kötü olursunuz.onceden bende soylenmesi taraftariydim fakat bi kez boyle hata yaptim.karsi taraf inanmadi aslinda inandi ama savunmaya gecti.eside yeminler etti ve bu durumda ortalik karistiran duruma düştüm. Psikolojim bozuldu.bosuna baskasi icin can sikmaya degmez.herkes gözünü açsın bi zahmet.

Valla bence once agzini bir yoklayin, mesela beriki aldatiliyormus, sen olsan ne yaparasin cocuga ragmen bosanir miydin diyin. Eger, onurum onemli bosanirim derse, bir yolunu bulup ogrenmesini saglayin, ne bileyim fake mail hesabi acip kadinin da kim oldugunu, nerde surttuklerini soyleyin. Ister inanir, ister inanmaz, kendine kalmis. Yok yuvami dagitmam derse bosu bosuna uzmeyin.

Yazik uzuldum kadina, salak yerine konuyor resmen. Gece gunduz bir b.k herif daha iyi sartlarda olsun diye ugrasiyor.

Ahh bu erkekler ne kadar vicdansizz. Bide mersnde cok yaygin evli erkeklerin baska kadnlarla iliskisi. Nedense. Bence siz karismamalisinz. Bu arada bende mersnde yasiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence siz karismayin kotu olan siz olursunuz.esinizin arkadasiyla saglam bir sekilde konusmasi daha etkili olur diye dusunuyorum

Kadina soyleme konusunda da esinizle ortak karar vermenizi tavsiye ederim.
Belki haberi vardir da affetmistir...

Ilk etapta direkt soylemeyin de suphelenmesini saglayin bence.
Zaten verecegi tepkiden de inkar mi edip devam mi edecegi yoksa ayrilmak icin emin olmaya mi calistigi belli olur.
Siz de buna gore tekrar degerlendirip aciklayip aciklamama karari verirsiniz.

Cherry telden begenemedim. Benzer seyler yazmisiz simdi farkettim :)
Aynen katiliyorum!

Bu arada fake hesap vs hic aklima gelmemisti,
hem kadin affetmeyi dusunur ise; tanidigi birinden ogrenip -esinin pisliginden oturu gururunu ezdigni dusunup- disariya karsi mahcupluk vb seyler hissetmez.
Super dusunmussun!

Söylemeyin bence bişey. Kabak sizin başınıza patlar. Adam kalkıp kabul etmeyeceğine göre siz mutluluğu kıskanan insan olursunuz. Çok rahatsızsanız arkadaşların da dediği gibi "bir dost" temalı mail falan gönderin.

Su sahte mail isini bende dusundum de cesaret edemedim. Ya benim oldugumu anlarsa diye. Cunku esime anlatmis ya durumu ondan baska kimse bilmiyor. Kabak gibi cikarim ortaya. Esimi sıkıştırdım biraz anlattı. Kiz bilmiyomus evli oldugunu. Birlikte olmuslar kizi bozmus yani :/ esim tutucudur biraz. Cok tepki gosterince tartismislar. Kiza ayri ev acacakmis :/ esim gorusmeyi kesti de ben gorusuyorum arkadasimla. Kizcagizin sucu ne. Birbirimize kardeş gibi olduk. Cok üzülüyorum esim karisma sana anlattigima pisman etme diyor. Ama benmde icim icimi yiyor ;(

Evet kizi bozmus lafini bende begenmedim ...

Neyse.. Bence mail falan atmayin sonra kadin gidip bunu kocasina soylicek kocasi inkar etcek ya da kendini ele vericek. Ama adamda gelip sizin eşinizden hincini cikartir. Kadin mailin kimden geldigini bilmez ama kocasi bilcek.
Bu sefer yazik olcak size. Kocaniz eve gelip size esip gurlucek ve bi daha size asla biseyde anlatmaz guvenini kirmis olursunuz.
Bence en guzeli esinizle konusun napalim ne edelim soyliyelim mi diye birazda ikna etmeye calisin. Baktiniz ki olmuyo hic ustune gitmeyin. Kadin zaten ogrenir belki haberi bile olmustur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede söylemeyin ..
eşiniz söylerse bilmem ki söylemez ..

Eşinizle ortak karar vermelisiniz bence.
Yalnız adamı tanımadan nefret ettim he... Böyle tipler yüzünden insan kendi ilişkisinin tadına varamıyor, ister istemez tedirgin oluyor.

Son düzenleme:
Arkadasinin agzini ara mesela boyle bisey olursa bosanir mi ogren birde sen bunu kesin kanitlayabileceksen anlat arkadasina..
O ne ya kiza ev acacakmis ..oh ne ala memleket bi ona bi buna gider artik !!

eşim bizi ilgilendirmez diyo ama ben kıza ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum. yüzüne bakarken utanıyorum

Arkadasinin agzini ara mesela boyle bisey olursa bosanir mi ogren birde sen bunu kesin kanitlayabileceksen anlat arkadasina..
O ne ya kiza ev acacakmis ..oh ne ala memleket bi ona bi buna gider artik !!

''asla benm kocam yapmaz,benim kocam bana çok aşık'' falan diyo ay kız bir de çirkinnn. karısı 170 boylarında, sarışın, yeşil gözlü alımlı bir kadın. Sevgilisi kara, kısa boylu, şişko ve çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…