Ne Yapsam Bilemedim

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Selam kızlar bir suredir kafamı karistiran bir sorunumla ilgili fikirlerinize ihtiyacim var

şimdi şöyle ozetleyeyim. Bir süredir esimle ayrı yaşıyoruz durumlar çok cirkinlesti kesinlikle gorusmuyorum ama kaynimin ayin 6 sinda dugunu var ve tabi gitmem gerekiyor ama ben hiç gitmek o insanlari görmek istemiyorum. Hoş zaten ailesinide pek sevmem ve biliyorum ki onlarda bana bayilmiyor siz olsanız ne yapardınız ?

Dip not gelinle aramiz nötr yani bir iki kere gördüm ne severim ne sevmem ama tabi tribe girer mi sizce ?

Selam kızlar bir suredir kafamı karistiran bir sorunumla ilgili fikirlerinize ihtiyacim var

şimdi şöyle ozetleyeyim. Bir süredir esimle ayrı yaşıyoruz durumlar çok cirkinlesti kesinlikle gorusmuyorum ama kaynimin ayin 6 sinda dugunu var ve tabi gitmem gerekiyor ama ben hiç gitmek o insanlari görmek istemiyorum. Hoş zaten ailesinide pek sevmem ve biliyorum ki onlarda bana bayilmiyor siz olsanız ne yapardınız ?

Dip not gelinle aramiz nötr yani bir iki kere gördüm ne severim ne sevmem ama tabi tribe girer mi sizce ?

Ayrildiysan gorusme gitme ne olcak yani kendi icin yanarken bide dugunde gobek mi atcan.birak rezil olsunlar

ayrı yaşıyomuşsunuz, boşanma filan sözkonusu mu? birleşme durumu varmı? nedir yani olay

Kesin ayrılacaksanız hiç gitmeye gerek yok. Ölüm hariç kılımı kıpırdatıp biryere gitmem şahsen.

Bir de onlar sizi çağırıyorlar mı ya da gelmenizi istiyorlar mı bakalım.

Eşinle ayrı yaşıyorsun, ailesini de sevmiyorsun ama kardeşinin düğününe mi gitmeyi düşünüyorsun?

gidipte moralini bozacagına gitmemek en iyisi. hem dediğin gibi onlarda seni pek sevmiyolarmş zaten iki tarafta mutlu olsun ;)

Bir de onlar sizi çağırıyorlar mı ya da gelmenizi istiyorlar mı bakalım.
Kayinpeder gel bidi bidi yapti ama ne derece samimi bilemem tabi gitmiyorum şu şu dersemde anlayacaklarini sanmıyorum kol kırılır yen içinde kalir mantığı var onlarda

Kesin boşanacaksan neden gidesin ki

Birlesme bilemiyorum büyük konusmak istemem düşünüyorum 2 çocuk var arada barismasamda bir sekilde hayatimda olacaklar mecburen doğru davranmak istiyorum diyelim
eşinizin size karsı tavrı nedir su an, barısmak icin ugrasıyormu, düğüne sizi arayıp cagırdılar mı, ailenizle araları nasıl? yoksa siz dugunden zaten haberiniz var diye gidip gitmeme tereddütünde misiniz?

eşinizin size karsı tavrı nedir su an, barısmak icin ugrasıyormu, düğüne sizi arayıp cagırdılar mı, ailenizle araları nasıl? yoksa siz dugunden zaten haberiniz var diye gidip gitmeme tereddütünde misiniz?
Kayinpeder harici kimseyle gorusmuyorum suanda kv ile sadece telde falan yani birinci ağızdan davet edildim ama ben hiç gitmek istemiyorum uslubuyla gelmicem demenin yollarini arıyorum :(

Esim tipik ayrilma psikolojisinde suanda eklemeyi unuttum bir dunyanin en iyi adami bir saldırgan tutarsiz yani dönme gibi bir planim yok daha doğrusu onu evden kovdum eve geri alma gibi bir planim yok dugunun en tatsiz yanida onu orda görmek zorunda kalma kısmı birde duyanlara açıklama yapmak ay düşününce bile nefes alamıyorum resmen ya :(

Esim tipik ayrilma psikolojisinde suanda eklemeyi unuttum bir dunyanin en iyi adami bir saldırgan tutarsiz yani dönme gibi bir planim yok daha doğrusu onu evden kovdum eve geri alma gibi bir planim yok dugunun en tatsiz yanida onu orda görmek zorunda kalma kısmı birde duyanlara açıklama yapmak ay düşününce bile nefes alamıyorum resmen ya :KK43:
eger bosanmayacaksanız ve kayınvalide kayınbaba cagırdıysa gitmek gerekir sanki.. cocuklar da gidecek tabi amcanın dügünü.. aileleriniz ne durumda, onlar davetli mi? eşiniz barışma girişiminde mi bunlar önemli

KESINLIKLE bosanacagim diyorsan hic gitmeye gerek yok. ama belki barisabiliriz diyorsan git.

Valla annem beni muhatap etme onlarla diyor ablam italyada yaşıyor gelemez zaten babam sizlere ömür cocuklar tabiki gidecek ama ben zoraki saçma sapan sorumluluk duygusuyla gitmek istemiyorum
eger bosanmayacaksanız ve kayınvalide kayınbaba cagırdıysa gitmek gerekir sanki.. cocuklar da gidecek tabi amcanın dügünü.. aileleriniz ne durumda, onlar davetli mi? eşiniz barışma girişiminde mi bunlar önemli

Back
X