• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim ?

Bu sefer de özür dilemek için gelmiş işyerindeki bölümüme :( Arkadaşıma telefon etmeliyim deyip çıktım yanından ve dönmedim de uzun süre. Başka bir ofisteki arkadaşın yanına gitmiştim beni orda gördü. Sonra da mesaj atmış senden özür dilemeye gelmiştim mahsus mu kaçtın diye soruyor :KK62:

Sanki anlamıyorsun tövbe yarabbim. Özrünü kabul ettim dedim bu sefer de arkadaş mıyız diye soruyor ya :KK51:
Sadece iş arkadaşıyız dedim ben de.

Sizce doğru yapıyor muyum kızlar ya ne dersiniz? Çok sinirliyim gerginim

Doğru yapıyorsunuz adam zamparanın teki bence.
Rahatsız edip mesaj falan atarsa eşine bu durumu anlatacağınızı , çok rahatsız olduğunuzu söyleyin bence

Bu sefer de özür dilemek için gelmiş işyerindeki bölümüme :KK43: Arkadaşıma telefon etmeliyim deyip çıktım yanından ve dönmedim de uzun süre. Başka bir ofisteki arkadaşın yanına gitmiştim beni orda gördü. Sonra da mesaj atmış senden özür dilemeye gelmiştim mahsus mu kaçtın diye soruyor :KK62:

Sanki anlamıyorsun tövbe yarabbim. Özrünü kabul ettim dedim bu sefer de arkadaş mıyız diye soruyor ya :KK51:

Doğru olanı yapmışsınız
Adam iyi niyetli gelmedi bana

Bu sefer de özür dilemek için gelmiş işyerindeki bölümüme :KK43: Arkadaşıma telefon etmeliyim deyip çıktım yanından ve dönmedim de uzun süre. Başka bir ofisteki arkadaşın yanına gitmiştim beni orda gördü. Sonra da mesaj atmış senden özür dilemeye gelmiştim mahsus mu kaçtın diye soruyor :KK62:

doğru olanı yapmışsınız. uzak durun bu adamdan

Umarım bir an önce eski huzuruma kavuşurum.

Ben karşımdakine erkek yada kadın olarak değil önce insan olarak muamele ediyorum ama anladım ki içi fesat olanlar meyli olanlar bunu istediği gibi yorumlayabiliyor. Halbuki ben tanıdığım tek bir insana bile gülümsemeden selam veremiyorum yapım gereği. Ne olacak benim halim ya egeli insan sıcak kanlıdır mesafe filan bilmez.
Yavaş yavaş ciddi soğuk bir insan olup çıkacağım bunlar yüzünden :KK51:

Ayyyne gicik adam.kacma cnm.cik karsisina catir catir konus.def et resmen...oyle ima falan etme.net ol.

Back
X