ne yapsam bilemedim

söylemeyin. madem o kadar sorun yaratıyorlar söylemeyin. annenizin evine gittiğiniz için hesap vermek falan ne münasebet yani.

söylemeyin. madem o kadar sorun yaratıyorlar söylemeyin. annenizin evine gittiğiniz için hesap vermek falan ne münasebet yani.
pazar günü aradıklarında ne olacak ve hemen eşimin yanına gitmeye kalkacaklar geçen hafta bizdelerdi sen memleketine gidince biz gelip oğlumuza bakarız deyip duruyordu eşimde duydu şimdi istemiyor gelmelerini ama gizlemekte istemıyoruz

pazar günü aradıklarında ne olacak ve hemen eşimin yanına gitmeye kalkacaklar geçen hafta bizdelerdi sen memleketine gidince biz gelip oğlumuza bakarız deyip duruyordu eşimde duydu şimdi istemiyor gelmelerini ama gizlemekte istemıyoruz

"ben evde değilim ekmek almaya çıktım" desin. çok mu zor yani?

Soyle tabiki ,kızar kızar , buz yer soğurlar.
Köle misin sen .Kocan biliyor nasılsa ayrıca kocan ya seni göndermesini ,ya arkada dursun.
Çocuk gibi ailesinden korkması garip

Soyle tabiki ,kızar kızar , buz yer soğurlar.
Köle misin sen .Kocan biliyor nasılsa ayrıca kocan ya seni göndermesini ,ya arkada dursun.
Çocuk gibi ailesinden korkması garip
aileden korkmuyor sadece ben evde değilim onlar gelir diye istemiyor çünkü dün mesela uzun zamandır konuşmadığı arkadaşına vakit ayırdı bugun maça gidecek normalde ben evde yanlızım diye bırakmıyordu beni şimdi planları gene bozulur ve gene kavga ederiz diye istemiyor

aileden korkmuyor sadece ben evde değilim onlar gelir diye istemiyor çünkü dün mesela uzun zamandır konuşmadığı arkadaşına vakit ayırdı bugun maça gidecek normalde ben evde yanlızım diye bırakmıyordu beni şimdi planları gene bozulur ve gene kavga ederiz diye istemiyor

nasıl ya? "karım sizi evde istemiyor" diyebiliyor ama "gelmeyin" diyemiyor?

Okudukça içim sıkıldı sizi düşünemiyorum.acaba en basından tavrınızı mı koyamadınız niye kimse yerini bilmiyor ya da esiniz ailesiyle sizin yerinizi karıştırıyor

işte geçen geldiğimde haber etmedim diye ola çıkardı bu defa ben inada bindim haber etmedim

Ya Allah aşkına kaynanaya haber vermek İZİN alır gibi bu ne demek yaa. Ben kocamdan bile izin almıyorum. Takma kafana salla gitsin kaynana kim ya. bi de oğlumdan boşatırım falan demeler. boşatmazsan hatrım kalır deseydin. zaten bu sebepten arıza çıkaran adamdan da hayır gelmez. azıcık aklınızı başınıza toplayın allasen.

Geçen evime döndüğümde çok sorunlar çıktı kaynanam bu boşatma olayını açınca eşim hadi boşandır bizi diye annesiyle atıştı şimdi gene aynı şeyler olsun istemiyoruz bide geçen hafta bizdelerdi 1 hafta kaldı gittiler sonra günübirlik geldi gittiler eşimde sürekli gelmelerini istemiyorumdiyor

Geçen evime döndüğümde çok sorunlar çıktı kaynanam bu boşatma olayını açınca eşim hadi boşandır bizi diye annesiyle atıştı şimdi gene aynı şeyler olsun istemiyoruz bide geçen hafta bizdelerdi 1 hafta kaldı gittiler sonra günübirlik geldi gittiler eşimde sürekli gelmelerini istemiyorumdiyor

çok affedersin de eşin sana dırdırlanacağına anasına "gelme" diyecek. bu ne ya. hem çözüm önerisi yok hem zırlıyor adam.

X