Ne yapsam bilemedim ...

Online işlemlerden mi bakmalıyım? Whatsapp görusmeleri yanı yazıstıgı numaralar da görunuyor mu?
yok w app görünmez.ama burdaki arkadaşlar daha iyi biliyorlar.fayura dökümü için eşinizin telefonundan operatöre yazıyosunuz,şifre gelince girip bakıyorsunuz..ama eşinizin teli olması lazım elinizde.
w.app web diye birşey var onu yüklerseniz de online olarak bilg.dan ayzışmalar anında çıkıyor.

yok w app görünmez.ama burdaki arkadaşlar daha iyi biliyorlar.fayura dökümü için eşinizin telefonundan operatöre yazıyosunuz,şifre gelince girip bakıyorsunuz..ama eşinizin teli olması lazım elinizde.
w.app web diye birşey var onu yüklerseniz de online olarak bilg.dan ayzışmalar anında çıkıyor.
Evet duymustum bunu ama sanırım pc de okuyunca onun tel de de okundu olarak görunuyormus dıye bılıyorum . Aman ne zor ne sıkıcı böyle şeyler ya :( çok tesekkurler destegınız için ..

Hangi erkek bakmiyoki ? Her erkek bakar kimi meraktan kimi ihtiyactan kimi yanlislikla.. kisaca bakar yani
Yok mudur ki bu tarz şeylerle hiç işi olmayan?Sanki eşini cok seven , deger veren insanın hiç işi olmaz gibi geliyor bana .. Yanı
Hangi erkek bakmiyoki ? Her erkek bakar kimi meraktan kimi ihtiyactan kimi yanlislikla.. kisaca bakar yani
yok mudur hıc bı tarz şeylerle ilgisi olmayn erkek?Hanı yolda denk gelır gözun kayar bakarsın belkı de böyle faceden bile bile aratmak, ne bılıyım huzursuzum ...

Eşinizin üstünüze yürüyüp, kolunuzu sıkması, sonrasın da normal hayatına geri dönmesi midenizi bulandırmıyor da , üç beş resime artık her neyse bakması mı midenizi bulandırıyor?
İlginç.

Eşinizin üstünüze yürüyüp, kolunuzu sıkması, sonrasın da normal hayatına geri dönmesi midenizi bulandırmıyor da , üç beş resime artık her neyse bakması mı midenizi bulandırıyor?
İlginç.
Ben size o olayın midemi bulandırmadıgını mı söyledim? Normal hayatımıza dönmemiz 1 ay gibi bir süre aldı , belirttim bunu. Ben olsam bosanırdım dıyorsanız saygı duyarım yok eger bosanmıyorsanız enınde sonunda normal hayatınıza dönuyorsunuz, kırgınlıklar kalıyor tabı ki .O baslı basına ayrı bır konu olacagı için kısaca gecmıstım.
Bir de merak edıyorum böyle bır yorum yaptınız n'oldu? Her hangı bır faydası var mı bana ya da size . Bana da direkt elestırme maksatıyla yaklasmanız ilginç geldi.

Back
X