- 14 Haziran 2016
- 115
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi Belinayy25
haklısınız .Gercekten zor durum Allah sabir versin. Şöyle dusunun sabrederseniz kafanizdaki sorularin netlesme ihtimali olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız .Gercekten zor durum Allah sabir versin. Şöyle dusunun sabrederseniz kafanizdaki sorularin netlesme ihtimali olacak
yani dün öyle bir durumda söylemeye ramak kalmıştı ama frenledim kendimi.Aradan zaman geçtiği için söyleyemedim ama gidişinde yine yaparsa ve ben tekrardan şahit olursan bu sefer kesin konuşurumBukadar sabır etmişsiniz şimdi tekrar gidip gelmesini bekleyin bu arada cidden helal olsun benim eşim ortağıyla yurtiçi iş gezisine gidip masaj salonu aratmış bende onları görmüştüm baktığı masaj salonları öyle mutlu sonla bitenlerden değil gayet temiz ciddi lüks yerler buna rağmen kıyameti koparmıştım siz baya sabretmişsiniz maşallah. Sorsanızda inkar edecektir ama kesinkez gittiği manasına gelmeyebilir çok muamma havada bi durum bu bu gidişinde de tekrar takipte kalmanızı gelincede detaylı telefon incelemenizi öneririm. Biz ne desek boş siz anlarsınız eşinizin halini tavrını onu en iyi tanıyan sizsiniz birde içgüdü diye birşey var o size en doğruyu gösterecektir
Evet aradan zaman geçtiği için şimdi söyleseniz biliyormuş susmuş demekki yutabiliyor filan diye düşünür mü karakterinide bilmiyorum tabi eşinizinde yeni görmüş gibi yapıp ortalığı birbirine katsanız biraz daha gardı düşer cesaretlenemez sonrası için gibime geliyor oyüzden umarım busefer öyle şeyler görmezsiniz ama görürsenizde konuşmalısınızyani dün öyle bir durumda söylemeye ramak kalmıştı ama frenledim kendimi.Aradan zaman geçtiği için söyleyemedim ama gidişinde yine yaparsa ve ben tekrardan şahit olursan bu sefer kesin konuşurum