merhaba, bende senin bu yaşadığına benzer bişeyin aynısını geçen hafta yaşadım.benimde 6 yıllık -şimdi 8 oldu- bir arkadaşım vardı. şimdi buraya yazamayacağım kadar uzuuun bi mevzu oldu aramızda.bende telefonla arayıp ağzıma geleni söyleyip arkadaşlığımızı bitirdim. ama onunla arkadaş olmadan geçen 2 yıl boyunca gördüm ki,yinede bana birşeyler katmış mutluluğuma hem ortak olmuş hem vesile olmuş. bende hayatımda böyle bir deneyim yaşamamıştım ama geçen hafta onu aradım. tabi baya çekindim. beni de erkek arkadaşım yüreklendirdi.neyse baya uzun konuştuk, evleniyormuş. zannediyorum ikimizde mutlu olduk bu görüşmeden. yüzyüze görüşmek için birbirimizden söz aldık ve kapattık. içimde büyük bir rahatlama oldu. bence sende arkadaşını ara. ben aradığım zaman bana noldu kötü bişey mi var? dedi.bende ona hayır ben kötü bişeyin olmasını beklemedim dedim. genelde Allah korusun ölüm olur başka bişey olurda insanlar bişeyleri farkeder ya,ben onu beklemedim işte. dostumdu, herşeyimi bilirdi. biz daha görüşmedik ve görüşmeyeli 2 yıl oluyor nerdeyse ama kötü bişey olacağını zannetmiyorum. sende ara bence. konuşma kendiliğinden gelişiyor.inşallah arkadaşınla barışırsın