Ne yapsam bilemiyorum?! :(

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Kızlar direkt içimi boşaltmak istiyorum buraya kendimle çelişiyorum bana yardım edin

Liseyi 4yıl beraber okuduğum bi kız arkadaşımla lise son sınıfın bitmesine 2ay kala küstük araya başka biri girince tabi... O stajını bizim sınıftan başka bir kızla yapıyordu aylar geçtikçe onla samimi oldukça bizim 4yıl geçirdiğimiz her anıyı unuttu sanırım.. Kendimi bu konuda dolduruşa getirirken tek başıma okula gittim. Onları beraber otururken gördüm beni aralarında silmişler gibi normalde birbirimizden başka kimsenin yanında oturmazdık sırada.. o an ayırmıştım sıraları sonra bana gelip ne sordu ne başka bişey yaptı.. sadece arkamdan konuşmaya devam etti. ( ben erkek arkadaşım ve o kadar iyi anlaşırdık halbuki hiç yabana atmazdık onu. Ben erkek arkadaşımı ondan kıskanıyomuşum diye bile arkamdan konuşmuştu duydugumda kötü olmuştum)

Geçen yıl nisan ayından beri konuşmuyoruz görüşmüyoruz telefondan internetten her şeyden sildim onu, şimdi geriye dönüp bakıyorum ortada aslında hiç bir neden yok Sadece ergenlik atarlılıkları... Ama söylenmemiş çokkkk sözüm var. Yeni öğrendim eski sınıftan bi arkadaşla yüzük takmışlar... Düşünüyorum mesaj atsam mı??Ama ne dicem ?? O zaman zafer gibi kabul eder bunu sanki ben onunla barışmak için çırpınıyormuşum gibi olacak.
Erkek arkadaşım atma mesaj filan diyor ben de atmak istemiyorum ama bi yanım istiyor .. Kafam çok bulanık. Ses seda çıkmasın benden 10yılda geçse barışmayım umrumda olmasın diyorum o bana bir kelime yazsa ben ona içimi dökmeye razıyım çok karışığım (

merhaba, bende senin bu yaşadığına benzer bişeyin aynısını geçen hafta yaşadım.benimde 6 yıllık -şimdi 8 oldu- bir arkadaşım vardı. şimdi buraya yazamayacağım kadar uzuuun bi mevzu oldu aramızda.bende telefonla arayıp ağzıma geleni söyleyip arkadaşlığımızı bitirdim. ama onunla arkadaş olmadan geçen 2 yıl boyunca gördüm ki,yinede bana birşeyler katmış mutluluğuma hem ortak olmuş hem vesile olmuş. bende hayatımda böyle bir deneyim yaşamamıştım ama geçen hafta onu aradım. tabi baya çekindim. beni de erkek arkadaşım yüreklendirdi.neyse baya uzun konuştuk, evleniyormuş. zannediyorum ikimizde mutlu olduk bu görüşmeden. yüzyüze görüşmek için birbirimizden söz aldık ve kapattık. içimde büyük bir rahatlama oldu. bence sende arkadaşını ara. ben aradığım zaman bana noldu kötü bişey mi var? dedi.bende ona hayır ben kötü bişeyin olmasını beklemedim dedim. genelde Allah korusun ölüm olur başka bişey olurda insanlar bişeyleri farkeder ya,ben onu beklemedim işte. dostumdu, herşeyimi bilirdi. biz daha görüşmedik ve görüşmeyeli 2 yıl oluyor nerdeyse ama kötü bişey olacağını zannetmiyorum. sende ara bence. konuşma kendiliğinden gelişiyor.inşallah arkadaşınla barışırsın

Son düzenleme:
Mesaj atmaya gerek yok bence, öyle ya da böyle bitmiş sonuçta bu arkadaşlık.

bi yanım öyle yapmak istiyor ama o kadar şey oldu aramızda neler konuştu benle ilgili neler düşündü kimbilir kırılan kırıldı neticede belki yıllar sonra biyerlerde karşılaşırız :/ bi alt sokakta oturmalarına rağmen 10 aydır görmüyorum yani 10 yılda göreceğimi zannetmiyorum hadi ben bi cahillik yapıp bianda koparıverdim bağları neden gelip noldu die sormadı? demek ki o da istiyormuş. Kesip atmam gerek demek ki tamamen. bir daha barışsak bile yine böyle bişey olmayacağı garanti değil sonuçta

Aranıza sogukluk gırdı bır kere artık eskısı gıbı bır arkadaslıgınız olmaz bence ,
sımdı aradın barıstnz dıyelım eskısı gbı yakın olmadıgını gorunce pısman olcaksın buı seferde
hem dedgın gbı onunda umurunda olsaydın gelıp neden boyle yapıyorsun dıye sorardı sana

bundan 4 yıl öncede liseye başladığımızda yine böyle biri girmişti araya küsmüştük. sonra barıştık bi şekilde ama hep konuştuk bu durumu araya biri girince küsüyoruz vs. die o günleri unutmuş demek ki.. Eminim o da şuan benim gibi. Sayısız arkadaşı olursa olsun o da benim yerimi dolduramayacak benim onunkini dolduramadığım gibi

canım ne yaptın aradınmı arkadaşını? ben arkadaşımla görüştüm de konuştum da iyi gibiydi. ama eskisi gibi olmuyor tabiki. zaman ne gösterir bilmiyorum.iyi bişe yde olsa kötü bişey de olsa buraya yazarım. ben tecrübemi paylaşayım belki başka böyle durumlarda olanlar vardır okurlar

buna benzer bi olayda ben yaşadım lisedeki çok yakın arakadaşımla 6 sene konuşmadım bi hiç ugruna ama sonradan tekrar onun beni aramasıyla konuşmaya başladık hiç bişey olmamış o 6 sene ayrı kalmamışız gibi

çok geç gördüm yorumunu 5ay önce yazdım bu konuyu ama dün akşam mesaj attım ona. cevap vermedi.. Bu kadar ilgi ona çok fazlaymış kendi bilir ben bu mübarek ayda attım adımımı günahı onun boynuna artık

biz çok yakın yerlerde oturuyoruz ama 1.5 yıldır hiç karşılaşmadık 10yılda geçse bu böyle olacak sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…