- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
1) erkeklerin depresyonda olduğuna inanma (en azından bekarların - anne baba ölümü vs hariç tabi)
2) bir daha asla, halledelim düzeltelim dediğin halde yanaşmayan bir adama "seni sıkmıycam, bunaltmıycam, rahat bırakıcam ama hep arkanda seni bekliycem" deme!!!!!
3) bir erkek açık açık birşeyler söylemeden, "ne anlama geliyor" diye düşünüp bir yargıya bağlama, umutlanma, üzülürsün
4) yahu bırak o sorsun, ne yapmak istiyorsun, kalbinde hala bana yer var mı desin, sen niye ne yapmaya çalışıyorsun diye soracaksın??? "bir niyetim yok, resim güzeldi" dese ne yapacaksın? beğenme fotoğrafımı mı diyeceksin??? eline ne geçecek? saçma sapan olmayacak mı?
5) ilişkiyi sen bitirsen ne olur? asıl kalandır terkeden! birşey olmuş ki gitmişsin işte. e döneyim demişsin, seni üzerim, ilgilenemem demiş. en klasik bahane! daha ne desin? türk filmi de mi seyretmiyorsun?
ve 6) seni aradığında da öyle normal normal konuşma her seferinde, bazen (ama bazen, her zaman değil) ben seni sonra arayayım mı şu anda veznedeyim falan de, arama. aklına gelmediğini sansın bari.
Hepsi dogruda. 2 ay issiz kalip 40 bin lira borcla bende bunalima girerdim sanirim. O yuzden onun hakkinda olumsuz bi yorum yapamam.
Gerisinde haklisiniz. Duygularim yogun oldugu icin mantikli dusunemiyorum. Zamana birakmak en iyisi. Ben o kadar sure zarfinda destek oldum katlandim. Artik gercekten bi seylerin duzelmesini istiyorsa bekliyorsa elinden geleni yapar zaten. Biraz da o cabalasin