Ne yapsam bilemiyorum.

1) erkeklerin depresyonda olduğuna inanma (en azından bekarların - anne baba ölümü vs hariç tabi)
2) bir daha asla, halledelim düzeltelim dediğin halde yanaşmayan bir adama "seni sıkmıycam, bunaltmıycam, rahat bırakıcam ama hep arkanda seni bekliycem" deme!!!!!
3) bir erkek açık açık birşeyler söylemeden, "ne anlama geliyor" diye düşünüp bir yargıya bağlama, umutlanma, üzülürsün
4) yahu bırak o sorsun, ne yapmak istiyorsun, kalbinde hala bana yer var mı desin, sen niye ne yapmaya çalışıyorsun diye soracaksın??? "bir niyetim yok, resim güzeldi" dese ne yapacaksın? beğenme fotoğrafımı mı diyeceksin??? eline ne geçecek? saçma sapan olmayacak mı?
5) ilişkiyi sen bitirsen ne olur? asıl kalandır terkeden! birşey olmuş ki gitmişsin işte. e döneyim demişsin, seni üzerim, ilgilenemem demiş. en klasik bahane! daha ne desin? türk filmi de mi seyretmiyorsun?
ve 6) seni aradığında da öyle normal normal konuşma her seferinde, bazen (ama bazen, her zaman değil) ben seni sonra arayayım mı şu anda veznedeyim falan de, arama. aklına gelmediğini sansın bari.

Hepsi dogruda. 2 ay issiz kalip 40 bin lira borcla bende bunalima girerdim sanirim. O yuzden onun hakkinda olumsuz bi yorum yapamam.
Gerisinde haklisiniz. Duygularim yogun oldugu icin mantikli dusunemiyorum. Zamana birakmak en iyisi. Ben o kadar sure zarfinda destek oldum katlandim. Artik gercekten bi seylerin duzelmesini istiyorsa bekliyorsa elinden geleni yapar zaten. Biraz da o cabalasin

Her bunalıma girdiğinde sizden uzaklaşacak mı sizde buna izin mi vereceksiniz. Onsuz olamayacağını düşündüğü için sana böyle davranıyor. Bundan sonra ne yapabilirsiniz ki. Sevgilin düzelir mi orası düşündürücü.

Her bunalıma girdiğinde sizden uzaklaşacak mı sizde buna izin mi vereceksiniz. Onsuz olamayacağını düşündüğü için sana böyle davranıyor. Bundan sonra ne yapabilirsiniz ki. Sevgilin düzelir mi orası düşündürücü.
Bundan sonra hicbi sey yapamam yapmamamda gerekiyor zaten. Istiyorsa gereken cabayı versin bu saatten sonra. Seviyorum diyede koru korune gozum kapali gidemem

İlişkilerde bir erkeğin depresyona girmesiyle, kadınlarda depresyona sürükleniyor bence..
Bu durum erkekler içinde geçerli..
Kadınlar depresyona girince onlarda ister istemez bunalıyorlar bu durumdan ama kolay atlatıyorlar bu süreyi bence..

Gözleri senin üzerinde bence , birazcık korkmuş o kadar bence:KK22:
Kafasını toparlayınca doğru yola sapar inşallah:KK54:

Erkek arkadaşım bunalımda depresyonda derken bizim iliskimiz sarsıldı ve bitme durumuna geldi. Halledelim düzeltelim desem de pek oralı olmadı. Onu sıkmayıp bunaltmayacagimi bu evrede rahat birakacagimi ama arkasinda onu bekleyen biri olduğunu bil diye söylemiştim. 2.5 haftalık ayrılıktan sonra pazartesi beni aradı. Halimi hatrimi sordu aramak istedim o yüzden aradim vs dedi. Ben soğukkanlılığımı korudum gayet rahat davrandım.Dunde sosyal hesaptan fotografimi begenmeler falan. Düşün Düşün kafayı sıyırıcam. Sessizligimi korusam mı yoksa telefon acıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı? Çok belirsiz durumdayım. Ne geliyor ne gidiyor gibi bi durum icerisindeyim siyiricam:KK43:
Bu tavrinizi koruyun ve kendi haline bırakın biliyorum belirsizlik çok kötü bişey ama üstüne duserseniz ters tepebilir bi durum var ortada bence. .
Zamanı gelince dökün icinizi

İlişkilerde bir erkeğin depresyona girmesiyle, kadınlarda depresyona sürükleniyor bence..
Bu durum erkekler içinde geçerli..
Kadınlar depresyona girince onlarda ister istemez bunalıyorlar bu durumdan ama kolay atlatıyorlar bu süreyi bence..

Gözleri senin üzerinde bence , birazcık korkmuş o kadar bence:KK22:
Kafasını toparlayınca doğru yola sapar inşallah:KK54:
Ben ondan daha ağır depresyon geciriyorum sanırım. Mahvetti beni :)
Umarım insallah diyelim

arama ararsan yine kendini geri çekecek aklına düşmeye baslamıssın ne güzel. sen hayat yolunda izlenimini ver bekle o arar seni. erkekler güçlü kadınları sever biraz rahat bırak.

Çocuk bunalımda ise ve gerçekten gerekçeleri varsa bence bunalım dönemiydi de geç seviyorsan tabi
Şahsen bizimki ailesiyle kötüyken ben buradaki arkadaşların dediğini dinledim benimki bunalımdayken konuşmak istemez ben de ısrarla derdini anlt da rahatla diye sık boğaz ederdim bıraktım kendi haline kendi düzeldi sonra aramızı da toparladı

Çocuk bunalımda ise ve gerçekten gerekçeleri varsa bence bunalım dönemiydi de geç seviyorsan tabi
Şahsen bizimki ailesiyle kötüyken ben buradaki arkadaşların dediğini dinledim benimki bunalımdayken konuşmak istemez ben de ısrarla derdini anlt da rahatla diye sık boğaz ederdim bıraktım kendi haline kendi düzeldi sonra aramızı da toparladı
Canım bi adım daha bekliyorum. Suan yaptıkları cok belirsiz. Zamana biraktim. Tam anlamiyla bi geri dönüş sağlasın. Anca öyle

amaaan bu erkeklerin depresyonu yetti vallahi.benimki de aynı.ne kadar narinler anam ya.
Hic sorma canım ben 2 kati depresyona girdim sayesinde. Dünde aradı. Napiyosun ne ediyorsun bilmem ne bik bik. Bizimle ilgili konuştuğumuz yok. Ne olacak bilmiyorum zamana bıraktım hayırlısı artık

Back
X