Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzelll...çok saol önerilerin için canım.
biz 6senedir beraber olduğumuz için öyle çok şey yaptımki
aslında suan onu en mutlu eden şey bi albüm olabilir diye düşünüyorum...
Ben ne yollamıştım sevdiceğim askerdeyken hemen onu sölim canım...
Biz 18 mart 2008'de çıkmaya başlamıştık ve sevdiceğimin doğum günü 28 kasımdı.Yanılmıyorsam nisan ayından itibaren günlük tutmaya başlamıştım.Ben neler yapıyorum neler düşünüyorum onları yazıyordum.Arka sayfalarına mısralar şiirler hikayeler yazmıştım.Kasım ayına kadar bu böyle devam etmişti zaten aralık 21 dede sevdiceğim geldi.Neyse bu hediyelerimden biriydi.İkincisi resmimi çok istiyordu ama ben resim çekinmeyi sevmediğim için göndermemiştim.Bir süpriz yapıp ona albüm hazırladım.Üçüncüsü ucunda anahtar olan bir kolyem vardı kalbimin anahtarı derdim espri yapardım.Arkadaş olduğumuz zamanlardada bunu ona sölemiştim.Kalbime kim girerse bu onun olcak diye.Şık bir kutunun içine onu ve yanına bileğimden hiç çıkarmadığım ki bunuda bilirdi çok severdim bilekliğimi koydum gümüş.Ufak bir not düştüm tabi:) Orası bana kalsınSonra sigara kullandığı için malesef diyorum çakmak aldım ve üzerine ikimizin baş harflerini kazıttım.Sonra parfüm aldım bunun içinde küçük bir not düştüm tabi:)Geldiğin gün kullanırsın şeklinde devamı bende kalsın:)Sonra bir tane tişört aldım.Bunların hepsini paketledim ve her bir paketin içine küçük notlar düştüm.Güzel bir kutu hazırladım ve gönderdim.Çok mutlu olmuştu özellikle günlük konusunda.Ve günlüğüm şuan hala sevdiceğimde.:kedi: