Ne yapsam bilmiyorum ki?

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
641
36
İstanbul
kızlar nişanlım askerde 17temmuz da doğum günü...
ne yollayabilirim ona burdan bi fikriniz varmı?
turkbayragi
düşünmekten yoruldum yaaa opuyorumnanaktan

Ben ne yollamıştım sevdiceğim askerdeyken hemen onu sölim canım...

Biz 18 mart 2008'de çıkmaya başlamıştık ve sevdiceğimin doğum günü 28 kasımdı.Yanılmıyorsam nisan ayından itibaren günlük tutmaya başlamıştım.Ben neler yapıyorum neler düşünüyorum onları yazıyordum.Arka sayfalarına mısralar şiirler hikayeler yazmıştım.Kasım ayına kadar bu böyle devam etmişti zaten aralık 21 dede sevdiceğim geldi.Neyse bu hediyelerimden biriydi.İkincisi resmimi çok istiyordu ama ben resim çekinmeyi sevmediğim için göndermemiştim.Bir süpriz yapıp ona albüm hazırladım.Üçüncüsü ucunda anahtar olan bir kolyem vardı kalbimin anahtarı derdim espri yapardım.Arkadaş olduğumuz zamanlardada bunu ona sölemiştim.Kalbime kim girerse bu onun olcak diye.Şık bir kutunun içine onu ve yanına bileğimden hiç çıkarmadığım ki bunuda bilirdi çok severdim bilekliğimi koydum gümüş.Ufak bir not düştüm tabi:) Orası bana kalsın:D:D Sonra sigara kullandığı için malesef diyorum çakmak aldım ve üzerine ikimizin baş harflerini kazıttım.Sonra parfüm aldım bunun içinde küçük bir not düştüm tabi:)Geldiğin gün kullanırsın şeklinde devamı bende kalsın:)Sonra bir tane tişört aldım.Bunların hepsini paketledim ve her bir paketin içine küçük notlar düştüm.Güzel bir kutu hazırladım ve gönderdim.Çok mutlu olmuştu özellikle günlük konusunda.Ve günlüğüm şuan hala sevdiceğimde.:kedi:

ne güzelll...çok saol önerilerin için canım.
biz 6senedir beraber olduğumuz için öyle çok şey yaptımki
aslında suan onu en mutlu eden şey bi albüm olabilir diye düşünüyorum...

Yani demem oki canım hani maddiyatı yüksek olan bir hediyeden çok maneviyatı yüksek olan hediyeler göndermen daha mantıklı.Böyle ufak tefek hediyelerle dolu şık bir kutu sende hazırlıyabilirsin.Tabi nişanlın nelerden hoşlanır sen bilebilirsin.Birlikte paylaştığınız anlardan kalan somut şeyler varsa bunları gönderebilirsin.Her biri için ufak notlar düşersin...Geçmişi düşünmek ve bunları düşündüğünü bilmek eminim mutlu edicektir.Ben aklıma geldikçe yazarım:)

ne güzelll...çok saol önerilerin için canım.
biz 6senedir beraber olduğumuz için öyle çok şey yaptımki
aslında suan onu en mutlu eden şey bi albüm olabilir diye düşünüyorum...

Albümü ilginç hale getirebilirsin.Şöyleki bu benim aklıma gelmişti ama ben ailesiyle tanışmadığım ve tanışmayı düşünmediğim için yapamamıştım.Aslında kuzeni yardım edicekti ama ne bilim vazgeçmiştim.Mesela senin ve onun bebekliğiniz,cocukluğunuz,okul çağlarınız ve bu zamana kadar ki olan resimlerinizden hoş bir albüm hazırlıyabilirsin.Bu gerçekten mutlu eder die düşünüyorum.

her resmin anısını yazıcam ogün neler yaptığımızı...
sonra sinema biletleri otopark biletlerini saklıyorum onlara notlar ekliyeceğim...
eminimki ailesini çok özledi söz resimlerimizi koyacağım bütün ailesinin olduğu resimlerrr:a015: bak şimdi kötü oldum yaa...:çok üzgünüm:

bir cd yap
şiirler yaz
resimlerinizden slayt yap
kendini videoya çek yolla

ufff :( çarşıya filan çıkmıyo malesef o yüzden cd izlicek imkanı yok...
hem yapmıştımda slayt daha önce...
teşekkür ederim

Oyy canım ya üzülme elbet geçer bu günlerde...
Bak bizde bitirdik 6 ay bile geçti geleli.
Hayırlısıyla gelsinde sen ne gönderirsen gönder eminim çok mutlu olucaktır.

Ben ne yollamıştım sevdiceğim askerdeyken hemen onu sölim canım...

Biz 18 mart 2008'de çıkmaya başlamıştık ve sevdiceğimin doğum günü 28 kasımdı.Yanılmıyorsam nisan ayından itibaren günlük tutmaya başlamıştım.Ben neler yapıyorum neler düşünüyorum onları yazıyordum.Arka sayfalarına mısralar şiirler hikayeler yazmıştım.Kasım ayına kadar bu böyle devam etmişti zaten aralık 21 dede sevdiceğim geldi.Neyse bu hediyelerimden biriydi.İkincisi resmimi çok istiyordu ama ben resim çekinmeyi sevmediğim için göndermemiştim.Bir süpriz yapıp ona albüm hazırladım.Üçüncüsü ucunda anahtar olan bir kolyem vardı kalbimin anahtarı derdim espri yapardım.Arkadaş olduğumuz zamanlardada bunu ona sölemiştim.Kalbime kim girerse bu onun olcak diye.Şık bir kutunun içine onu ve yanına bileğimden hiç çıkarmadığım ki bunuda bilirdi çok severdim bilekliğimi koydum gümüş.Ufak bir not düştüm tabi:) Orası bana kalsın:D:D Sonra sigara kullandığı için malesef diyorum çakmak aldım ve üzerine ikimizin baş harflerini kazıttım.Sonra parfüm aldım bunun içinde küçük bir not düştüm tabi:)Geldiğin gün kullanırsın şeklinde devamı bende kalsın:)Sonra bir tane tişört aldım.Bunların hepsini paketledim ve her bir paketin içine küçük notlar düştüm.Güzel bir kutu hazırladım ve gönderdim.Çok mutlu olmuştu özellikle günlük konusunda.Ve günlüğüm şuan hala sevdiceğimde.:kedi:

emoşumla bende yapıcaz böyle bişeyy ellerine sağlık canımcımm =)

Back
X