Ne yapsam daha mantıklı olur?

GizliBirUye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
148
96
13
Herkese merhaba:)
İş konusunda sıkıntı çekiyorum iş bulamıyorum. Yirmili yaşların sonundayım iki yıllık mezunum. 2020 kpss'ye girmek istiyorum tek kurtuluşum bu sanırım. Evden kurtulayım diye yazın işe girdim iş bulamadığım için şartlarımı düşük tutmuştum. 1000 Tl den az paraya çalışıyorum ssk yemek yol yok! yaptığım iş yorucu değil. Boş zamanım da oluyor. Boş vaktimi ders çalışarak değerlendirebilirim. Evde huzurum yok gürültüden dolayı ders çalışmak sıkıntı oluyor. İşten dolayı verimli ders çalışamıyorum. Kendimi sömürülmüş hissediyorum sabahın köründe kalkmak zor geliyor 3 kuruş beni motive etmiyor. Part time bir iş bulsam daha iyi mi olur bilmiyorum. Çok bunaldım artık, ailemle yaşamak istemiyorum. Beni ayakta tutan tek şey başarılı olacağıma dair inancım. Hayatı geç öğrenmenin, insanları geç tanımanın bedelini ağır ödedim.

mesai saatlerin nasıl, kaç gün çalışıyorsun?
hani part time bi iş olsa neyse ama tam çalışıyosan bence 1000 lira altına çalışmak çok mantıksız, hele ki sigortasız.
ne iş yapıyosun?

mesai saatlerin nasıl, kaç gün çalışıyorsun?
hani part time bi iş olsa neyse ama tam çalışıyosan bence 1000 lira altına çalışmak çok mantıksız, hele ki sigortasız.
ne iş yapıyosun?

Sekreterim günde 8 saat çalışıyorum haftasonu tatil.

Sekreterim günde 8 saat çalışıyorum haftasonu tatil.

45 saat çalışmaya bin tl. her gün 10 liralık yemek yeseniz, 5 lira da yola verseniz 330 eder. kalıyor 670 tl. bu paraya çalışılmaz. migros vs bu tip marketlerin part time işleri oluyor. oraya başvur. eline yine bu kadar oara geçer ama en azından daha az çalışırsın. kalan günler de de kpssye hazırlanırsın.

Herkese merhaba:)
İş konusunda sıkıntı çekiyorum iş bulamıyorum. Yirmili yaşların sonundayım iki yıllık mezunum. 2020 kpss'ye girmek istiyorum tek kurtuluşum bu sanırım. Evden kurtulayım diye yazın işe girdim iş bulamadığım için şartlarımı düşük tutmuştum. 1000 Tl den az paraya çalışıyorum ssk yemek yol yok! yaptığım iş yorucu değil. Boş zamanım da oluyor. Boş vaktimi ders çalışarak değerlendirebilirim. Evde huzurum yok gürültüden dolayı ders çalışmak sıkıntı oluyor. İşten dolayı verimli ders çalışamıyorum. Kendimi sömürülmüş hissediyorum sabahın köründe kalkmak zor geliyor 3 kuruş beni motive etmiyor. Part time bir iş bulsam daha iyi mi olur bilmiyorum. Çok bunaldım artık, ailemle yaşamak istemiyorum. Beni ayakta tutan tek şey başarılı olacağıma dair inancım. Hayatı geç öğrenmenin, insanları geç tanımanın bedelini ağır ödedim.
2 yillik mezunuysaniz 20 yasindan beridir is hayatinda olmaniz gerekirdi. Olmamis saglik olsun. Su anda nereye giderseniz gidin tam zamanli tum islerde asgari ucret alirsiniz ki. 1000 liradan az kazandiginiz isten cikin. Sigortasi bile yok, orayi mutlaka sikayet edin. Part time tum magazalar eleman ariyor. Hic degilse kpss calismaniza vakit kalir. Simdiden basarilar ve iyi sanslar dilerim

İşe başlayalı 6 ay oldu onların teklif etmesi lazım sigorta ve asgari ücret.

Yaptığım iş yorucu değil ama yine de kendimi kullanılmış hissediyorum. Sonuçta zamanımı harcıyorum hem onların da elemana ihtiyacı var. O sektörde tecrübem olmadığı için aylardır sabrettim düşük ücrete çalıştım gerisi onlara kalmış.

Gerisi onlara kalmış demeyin. Çok çok zor durumda değilseniz çalışma açısından gidin konuşun , ya asgari ücret ve sigorta yapsınlar ya da çıkın başka bir işe girin. Kendinizi kendiniz kullandırtmis olacaksınız aksi takdirde.

Kpss içinde düzenli olarak kütüphaneye gidip çalışabilirsiniz. Sistemli olur.

Kazanmanız dileğiyle ..

Ben part time bi magazada calismistim haftalik 30 saat 2 iznim vardi sigortamda vardi yemek kartimda.ve sizden cok daha fazla kazaniyodum.diyecegim o ki bosuna vakit kaybetmeyin orda

Asgari ücret bile 2000 tl nin üzerine çıktı nasil bir isveren ki size günde 8 calismaya 1000 tl veriyor... Isveren ile konusmayi denedinizmi..? Umarim severek yapacaginiz bir iş bulursunuz....:KK69:

Ben konuşmaya fırsat bulamadan kendileri maaşımı asgari ücretin tam yarısı yapmışlar sigorta konusunu ise hiç açmadı, şaka gibi :) Madem fazla ücret vermiyorsunuz sigortamı yapın bari.

Back
X