ne yapsam doğru olur?

KeDiCanLI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
44
10
298
38
Arkadaşlar merhaba 1yıllık evliyim istanbula gelin geldim burada benim tarafımdan kimse yok ilk zamanlar zorlandım ama şimdi alıştım ilk zamanlar kv görümce cağırıyodu caya vs kv laf sokup duruyodu dönen muhebbetler dedikodudan baska birsey değildi benimde tarzım değil bende gerekmedikce gitmiyorum çok önemli birsey olmadıkca birde biz evlenirken birsürü dolaplar döndü açıkcası biraz soğuğum kendisinden destek olmadı bize. Çok zorlandık benim annem dul kadın o bize para verdi kendisi yok dedi ağladı sonra öğrendik baya parası var bunn gibi bir ton mevzu çok şükür eşimin patronu yardımcı oldu çok fazla bişeyimiz olmasada kurduk yuvamızı. Konuya gelirsek dün görümcem yenge senin evi temizleyelim sonrada bizim evi temizleriz dedi şaşırdım niye dedim e bizim ev çok pis dedi bende kadın tutun dedim. Bunca şeyden sonra içimden birşey yapmak gelmiyo sanki bu bir görev miş gibi düşünüyolar eminim arkamdan konuşuluyor ama ilgilenmiyorum kendi halimde bi insanım. Tüm bunlara rağmen yine de ayıp mı ettim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

O nası bi teklif ya? Kesinlikle saçmalamış ve sen iyi demişsin tutsun bi kadın temizletsin.

Teklife bende çok şaşırdım ilginç yani garip garip işler . Bu saatte oturmuş kendimi sorguluyorum

Bence hayrina yardim edin birsey kaybetmezsiniz yine mesafenizi bozmayin :)

çokta güzel demişsin. Buda bahane önce senin sonra benimkini temizleyelim . Ben kendim evimi temizlerim kardeşim sende bak başının çaresine !

Siz evlendiniz, yuva kurdunuz. Görümcenizin evini temizleyin diye evlenmediniz. Çok güzel cevap vermişsiniz. Tebrik ederim. Tutumunuzda beğendim. Biraz resmiyet her zaman iyidir. Herkes temizlesin kendi evini canım. O size bunu teklif etmekten hiç utanmamış, bence siz de ayıp ettim mi diye düşünmeyin. Bence tavrınızı koruyun. Bugün görümcenin evinin temizliği, yarın kv nin temizliği derken başedemezsiniz.

mesafe her zaman ölçüyü ve saygıyı korur,siz bir kere taviz verdiniz mi bunun arkası gelecektir emin olun...yapmak istemediğiniz hiç bişey için kendinizi zorlamayın.

yok artık ne alaka, herkes kendi evini temizlesin

Görümce temizlesin sizi niye bulastiriyo kia? Cok guzel demissiniz,az yesinler kadin tutsunlar

sonuçta aynı iş olmayacak mı ne gerek var herkes kendi evini temizlesin ne münasebet

ayıp eden sen değilsin o, tarzını şimdiye kadar öğrenmiş olmalı, ben bu teklifin arkasında art niyet olduğunu düşündüm, kabul etmeyeceğini zaten biliyordu bence
sanane görümcenin evinden, ben kızkardeşime bile evimde iş yaptırmam kaldı ki geline yaptıracağım

ev kv denin evi kendisi de genç bir sorunu yok yapabilir ama benden bekliyor işte bir kaç kez lafını sokmuştu oralı olmadım görümce de açıkca teklif etti artık en sonunda yorumlar için teşekkür ederim demek ki tavrımı bozmamam gerekir anladığım kadarı ile kötü bişey dememişim sağolun biraz olsun içim rahatladı

Net insanları severim bende olsam aynı cevabı verirdim. Yazık canına. Sen mi kirletmişsin ki sen temizleyecekmişsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…