- 29 Nisan 2025
- 502
- 1.303
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begendirmek zorunda misiniz? Begenmeyen anasinin evine gitsin. Niye kendinizi bukadar paraliyorsunuz ustelik haftanin 6 gunu calistiginiz haldeKızlar merhaba 8 aylık evliyim eşim pazarlamacı kendim özel bir şirkette muhasebeciyim, eşim haftanın 3 günü dışarda kalan günler evde, bende haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6
çalışıyorum. Eşime farklı tatlılar yemekler yapmaya çalışıyorum ama ne yapsam ben yetemiyorum hem ev işlerinde hem yemek konusunda. Sürekli kendimi eksik hissettiriyor bunu dile getirdim birkaç kez ama dalga geçiyorum ben seninle vs diyor hemen kızmaya kalkıyor sen de çok alınıyorsun diye. Eve geleceği günler mümkün olduğunca bir gün öncesinden yemeğimi yaparım gelmeden arar ne var ne yaptın ne yicez demeye 3 gün dışarda otelde farklı yemekler yediği için aynısını yapayım istiyor elimden geldiğimce bilmiyorsam öğreniyorum yapmaya çalışıyorum ama bu durum beni zaman zaman çok eksik yetersiz beceriksiz hissettiyor nasıl yapsam ne desem bilmiyorum artık aynı problemi yaşayan varmı
Padişah torunu mu? Zıkkım yesin. Hem çalışıp hem iyi bi ev hanımı olmanı mı bekliyor?Kızlar merhaba 8 aylık evliyim eşim pazarlamacı kendim özel bir şirkette muhasebeciyim, eşim haftanın 3 günü dışarda kalan günler evde, bende haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6
çalışıyorum. Eşime farklı tatlılar yemekler yapmaya çalışıyorum ama ne yapsam ben yetemiyorum hem ev işlerinde hem yemek konusunda. Sürekli kendimi eksik hissettiriyor bunu dile getirdim birkaç kez ama dalga geçiyorum ben seninle vs diyor hemen kızmaya kalkıyor sen de çok alınıyorsun diye. Eve geleceği günler mümkün olduğunca bir gün öncesinden yemeğimi yaparım gelmeden arar ne var ne yaptın ne yicez demeye 3 gün dışarda otelde farklı yemekler yediği için aynısını yapayım istiyor elimden geldiğimce bilmiyorsam öğreniyorum yapmaya çalışıyorum ama bu durum beni zaman zaman çok eksik yetersiz beceriksiz hissettiyor nasıl yapsam ne desem bilmiyorum artık aynı problemi yaşayan varmı
Kendinizi beğendirmeye çalışmayın.Kızlar merhaba 8 aylık evliyim eşim pazarlamacı kendim özel bir şirkette muhasebeciyim, eşim haftanın 3 günü dışarda kalan günler evde, bende haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6
Kimseye kendinizi beğendirmeye çalışmayın, rahat olun , hayatı akışına bırakın, kendi iç huzurunuza odaklanın, evlilik yemek yapmak ve temizlikten ibaret değildir, hersey oldugu kadar beğenmeyen yardımcı tutsun eve ...Kızlar merhaba 8 aylık evliyim eşim pazarlamacı kendim özel bir şirkette muhasebeciyim, eşim haftanın 3 günü dışarda kalan günler evde, bende haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6