- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
superegosu hiç yok eşimin.elalem ne der kalıbını her konuda yırtmış bir adamBaskalarinin yaninda uyarilara ragmen öküzlugunu devam ettiriyorsa, normalde de evde cok sorunlu olmali iliskiniz. Yoksa insan baskalarindan utandigindan olsa yine gelir yardim ederdi. Ben olsam ben de aynisini yapardim. Toplum icinde onu cok fena bozardim. Sonra da nasil oluyormus diye sorardim.
kana kan dişe diş.hiç sevmem kavga dövüşü ama bu sefer çok üzüldüm.bu sefer cezasını cekecek.arasa da bulamaz.yenisini alacak parası da yok.çok çok bana küser.fazlasını yapamaz.yani umarımEşin konuşunca anlayacak birisi olsaydı konuş diyebilirdim ama başkasının yanında utanmayıp oynamaya devam ettiyse muhtemelen evde de suçunu bastıracaktır. Bence bilgisayarı saklamak çözüm değil gibi çıkarmanız konusunda ya daha kırıcı olursa? Şu hamile halinizle üzüldüğünüzle kalmayın
kısasa kısas derkenKısasa kısas yapın.
Adam olunca eski modunuza dönersiniz.
Benim esim hic tlf oyun oynamayan biriydi kardesi bir hafta önce bize gelip bunun tlf nuna oyun yükledi.esim isten gelince tlf nun icine girmeye basladi hatta evde oldugumu bile unutur halle geldi.ben yemegi masaya indiriyordum ki baktim Adam kapsama alani disinda. Bende corba tabagina su doldurup önüne koydum.oda tlf ndan gözünü ayirmadan kasigi suya daldirip agzina almazmi bune deyip bana dönünce dua et ki bulasik suyunu önüne koymadim deyip aglar gibi yaptim. Sen bu oyun yüzünden varligimi bile unutun diye.adam o gün tlf oyunu sildi sükür gene eskisi gibi iyiyiz:)
Hangi oyun merak ettim.Benim esim hic tlf oyun oynamayan biriydi kardesi bir hafta önce bize gelip bunun tlf nuna oyun yükledi.esim isten gelince tlf nun icine girmeye basladi hatta evde oldugumu bile unutur halle geldi.ben yemegi masaya indiriyordum ki baktim Adam kapsama alani disinda. Bende corba tabagina su doldurup önüne koydum.oda tlf ndan gözünü ayirmadan kasigi suya daldirip agzina almazmi bune deyip bana dönünce dua et ki bulasik suyunu önüne koymadim deyip aglar gibi yaptim. Sen bu oyun yüzünden varligimi bile unutun diye.adam o gün tlf oyunu sildi sükür gene eskisi gibi iyiyiz:)
O sizi kaale alana kadar siz de onu duymayın, ilgilenmeyin.kısasa kısas derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?