Ne yapsam ki ?

Kirmizi pabuc

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
12.133
32.162
548
36
Merhaba kk hanımları.ben 8 yıllık evliyim.6.5 yaşında bi oğlusum var.bir de yeni hamişim.derdime gelecek olursak.dün arkafaşlarla dışarı cıktık epey yoruldk sonra onlara çaya gittik.neyse eşim ve arkadaşı şu silahlı bıçakşı bilgisayar oyununu oynamaya başladılar.o sırada oğlumun lavoba ihtiyacı oldu.bu aralar midem çok hassas ona bile katlanamıyorm.dedim ki eşime gelir misin buraya gelmem dedi gel dedim gelmem dedi arkadaşı kalk olum yengenin durumu biliyosun dedi yine kalkmadı o bilgisayatın başından.oğlumun işini gördüm ama ne var ne yok çıkardım midemde.başkalarının yanında tartışmak istemediğim için sadece laf soktum biraz ama kendimi inannılmaz değersiz hissettim.çok üzüldüm.akşamda geç geldik tartışacak gücü bulamadım kendime.şimdi işte majezteleri diyorum ki bunun bilgisayarını alayım saklayayım.böyle tepki vermiş olayım.nasıl olur sizce.

Hep böyle yapıyorsa kaldırın bilgisayarı ama ilk defa olduysa derdinizi konuşarak çözüme kavuşturun derim.

Baskalarinin yaninda uyarilara ragmen öküzlugunu devam ettiriyorsa, normalde de evde cok sorunlu olmali iliskiniz. Yoksa insan baskalarindan utandigindan olsa yine gelir yardim ederdi. Ben olsam ben de aynisini yapardim. Toplum icinde onu cok fena bozardim. Sonra da nasil oluyormus diye sorardim.

Kendileri oyun bağımlısı malesef.evdeyken kalkıp yapıyor aslında birşey diyince .ama dün tam bir öküzdü haklısınız.akşamda kavga cıkacak eminim:bicak:

Baskalarinin yaninda uyarilara ragmen öküzlugunu devam ettiriyorsa, normalde de evde cok sorunlu olmali iliskiniz. Yoksa insan baskalarindan utandigindan olsa yine gelir yardim ederdi. Ben olsam ben de aynisini yapardim. Toplum icinde onu cok fena bozardim. Sonra da nasil oluyormus diye sorardim.
superegosu hiç yok eşimin.elalem ne der kalıbını her konuda yırtmış bir adam

Kazik kadar adamlar oyun oynuyorlar ya sinir oluyorum. Al bi kitap oku desen okumaz öküzler. :tokat:
Hicbir isini gorme, onune yemek koyma. Kendi basinin caresine baksin.

Benim esimin elinde sürekli telefon aptal bir oyuna dayandı kaç senedir.ben modemi kapattım telini alıp yere kaç kere yapıştırdim kustum hiç biri fayda etmedi uğraşma bu bi hastalık bence.

Eşin konuşunca anlayacak birisi olsaydı konuş diyebilirdim ama başkasının yanında utanmayıp oynamaya devam ettiyse muhtemelen evde de suçunu bastıracaktır. Bence bilgisayarı saklamak çözüm değil gibi çıkarmanız konusunda ya daha kırıcı olursa? Şu hamile halinizle üzüldüğünüzle kalmayın

Eşin konuşunca anlayacak birisi olsaydı konuş diyebilirdim ama başkasının yanında utanmayıp oynamaya devam ettiyse muhtemelen evde de suçunu bastıracaktır. Bence bilgisayarı saklamak çözüm değil gibi çıkarmanız konusunda ya daha kırıcı olursa? Şu hamile halinizle üzüldüğünüzle kalmayın
kana kan dişe diş.hiç sevmem kavga dövüşü ama bu sefer çok üzüldüm.bu sefer cezasını cekecek.arasa da bulamaz.yenisini alacak parası da yok.çok çok bana küser.fazlasını yapamaz.yani umarım :KK11:

Benim esim hic tlf oyun oynamayan biriydi kardesi bir hafta önce bize gelip bunun tlf nuna oyun yükledi.esim isten gelince tlf nun icine girmeye basladi hatta evde oldugumu bile unutur halle geldi.ben yemegi masaya indiriyordum ki baktim Adam kapsama alani disinda. Bende corba tabagina su doldurup önüne koydum.oda tlf ndan gözünü ayirmadan kasigi suya daldirip agzina almazmi bune deyip bana dönünce dua et ki bulasik suyunu önüne koymadim deyip aglar gibi yaptim. Sen bu oyun yüzünden varligimi bile unutun diye.adam o gün tlf oyunu sildi sükür gene eskisi gibi iyiyiz:)

Benim esim hic tlf oyun oynamayan biriydi kardesi bir hafta önce bize gelip bunun tlf nuna oyun yükledi.esim isten gelince tlf nun icine girmeye basladi hatta evde oldugumu bile unutur halle geldi.ben yemegi masaya indiriyordum ki baktim Adam kapsama alani disinda. Bende corba tabagina su doldurup önüne koydum.oda tlf ndan gözünü ayirmadan kasigi suya daldirip agzina almazmi bune deyip bana dönünce dua et ki bulasik suyunu önüne koymadim deyip aglar gibi yaptim. Sen bu oyun yüzünden varligimi bile unutun diye.adam o gün tlf oyunu sildi sükür gene eskisi gibi iyiyiz:)
:halay:haha cok iyi ya.bizimki de bir ara bırakmıştı oğlumuzda çok oynamaya başlamıştı çünkü öğretmeni uyardı.o bahaneyle beyefendi de bırakmıştı.izin alıp evde boş kalınca tekrar başladı.

Hangi oyun merak ettim.

Back
X