Ne yapsam ki

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
:KK64: kızlar yakın zamanda DGS ile 4 yıllık lisans tamamlayanlar var mı aranızda ben ne yapacağımı şaşırdım yardımını isteyecegim karar veremiyorum kendimle dovusmekten bıktım :(

Hangi bölümde okuyorsun? Hangi bölüme geçmek istiyorsun? Kararsızlık sebebin ne?

Hangi bölümde okuyorsun? Hangi bölüme geçmek istiyorsun? Kararsızlık sebebin ne?

Lise hemşirelik mezunuyum atanamadigim içinde bu sene 2yillik bir sağlık bölümü okuyarak 4yillik hemsirelige geçmeyi düşünüyorum ama ya gecemezsem diye çok korkuyorum ailemin baskısı inanılmaz üzerimde

Lise hemşirelik mezunuyum atanamadigim içinde bu sene 2yillik bir sağlık bölümü okuyarak 4yillik hemsirelige geçmeyi düşünüyorum ama ya gecemezsem diye çok korkuyorum ailemin baskısı inanılmaz üzerimde

Bende geçiş yaptım dgs ile ama bölümümüz alakasızmış.
Neden baskı var ki

Bende DGS ye gircem bu yıl nasipse .bir yandan da Ygs çalılıyorum evliyim ve bir tane de çocuğum var.o yüzden ne yapsamki diye düşünüp karalar bağlama,sorumlulukları azken otur güzelce kitap oku ve test çöz.hafta sonları da kendine deneme yap..Bu şekilde düzenli çalılırsan kazanırsın inşallah.

Aman
Bende geçiş yaptım dgs ile ama bölümümüz alakasızmış.
Neden baskı var ki
Aman hangi birini anlatayım mesela şöyle deyim ben lise den mezun olduktan sonra fizyoterapi kazandım atanirim diye gitmedim ikinci yıl ilahiyat kazandım atanirim diye gitmedim
Gittim işe girdim geri çıktım ordan şimdi de hem paraya ihtiyacım var hem okumaya valla ne yaoacagimi şaşırdım bir hedefim yok bu sefer DGS ile geçeceğim bölüm seceyim dedim onda da kötü bölüm olursa annemler laf ederler aman ne bileyim valla böyle basit bir konuda öyle yiprandimki

Tabi ki de okuyacaksın. Okuyabildiğin en yüksek yere kadar. Bunun kararsızlığı mı olur?

Ben yapmadım ama bir çok arkadaşım var. Bir sene zorluğu var, gerisi kolay.

Bende DGS ye gircem bu yıl nasipse .bir yandan da Ygs çalılıyorum evliyim ve bir tane de çocuğum var.o yüzden ne yapsamki diye düşünüp karalar bağlama,sorumlulukları azken otur güzelce kitap oku ve test çöz.hafta sonları da kendine deneme yap..Bu şekilde düzenli çalılırsan kazanırsın inşallah.

Çok güzel söylediniz ben bu sene artık 4 yıllık kazanamam çalışmadım atanirim diye ama atanamayacagim belli belli oldu sanki... :( :( Onun için bu yıl en azından iki yıllık bari tutturursam iki yıl sonra DGS ile geçerim dedim annem de otur bir sene daha ders çalış git dört yıllık hemşirelik oku diyor ya ben bıktım bıktım artık bu ucncuü yilim ucuncu defa üniversite sınavına gireceğim hem kazanıyorum hem göndermiyorlar ben ne yapayım

Tabi ki de okuyacaksın. Okuyabildiğin en yüksek yere kadar. Bunun kararsızlığı mı olur?

Ben yapmadım ama bir çok arkadaşım var. Bir sene zorluğu var, gerisi kolay.

Yani geçer miyim kazanır miyim DGS yı ve mantıklı mı yani bu söylediğim iki yıl okuyup 4 yıllığa geçmek mi yoksa 1 sene ders çalışıp 4 yıllığı kazanmaya çalışmak mı

:KK64: kızlar yakın zamanda DGS ile 4 yıllık lisans tamamlayanlar var mı aranızda ben ne yapacağımı şaşırdım yardımını isteyecegim karar veremiyorum kendimle dovusmekten bıktım :KK43:
ben değil ama kuzenim adaletten hukuğa geçmek için uğraşıyor. 5 gün çalışıyor 2 gün de dershaneye gidiyor... zavallıcık.

Siz hangi bölüme gecmistini bir de ne zaman sınav soruları çok zor muydu
Matematiğim yok benim Türkçem iyi. Tamamını yaptım diyebilirim Türkçenin. Ama 4 sene oldu ben gireli şimdi nasıldır bilemiyorum. Çok çalışmamıştım. Iki ay kadar ancak çalışmıştım. Çıkmış sorulara bakabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Kulaklarını tıka ne yapmak istiyosan ona odaklan :)
Iktisattı bölümüm
Bankacılıktan iktisata.

Matematiğim yok benim Türkçem iyi. Tamamını yaptım diyebilirim Türkçenin. Ama 4 sene oldu ben gireli şimdi nasıldır bilemiyorum. Çok çalışmamıştım. Iki ay kadar ancak çalışmıştım. Çıkmış sorulara bakabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Kulaklarını tıka ne yapmak istiyosan ona odaklan :)
Iktisattı bölümüm
Bankacılıktan iktisata.

Teşekkür ederim inşallah geçebilirim de yine emeklerim bosa gitmez

İyi de burda kararsız kalma söz konusu değil ki!
Sadece başarısızlık korkusu var. O da dünyanın sonu degil

Back
X