- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölümde okuyorsun? Hangi bölüme geçmek istiyorsun? Kararsızlık sebebin ne?
Lise hemşirelik mezunuyum atanamadigim içinde bu sene 2yillik bir sağlık bölümü okuyarak 4yillik hemsirelige geçmeyi düşünüyorum ama ya gecemezsem diye çok korkuyorum ailemin baskısı inanılmaz üzerimde
Aman hangi birini anlatayım mesela şöyle deyim ben lise den mezun olduktan sonra fizyoterapi kazandım atanirim diye gitmedim ikinci yıl ilahiyat kazandım atanirim diye gitmedimBende geçiş yaptım dgs ile ama bölümümüz alakasızmış.
Neden baskı var ki
Tabi ki de okuyacaksın. Okuyabildiğin en yüksek yere kadar. Bunun kararsızlığı mı olur?Lise hemşirelik mezunuyum atanamadigim içinde bu sene 2yillik bir sağlık bölümü okuyarak 4yillik hemsirelige geçmeyi düşünüyorum ama ya gecemezsem diye çok korkuyorum ailemin baskısı inanılmaz üzerimde
Bende DGS ye gircem bu yıl nasipse .bir yandan da Ygs çalılıyorum evliyim ve bir tane de çocuğum var.o yüzden ne yapsamki diye düşünüp karalar bağlama,sorumlulukları azken otur güzelce kitap oku ve test çöz.hafta sonları da kendine deneme yap..Bu şekilde düzenli çalılırsan kazanırsın inşallah.
Tabi ki de okuyacaksın. Okuyabildiğin en yüksek yere kadar. Bunun kararsızlığı mı olur?
Ben yapmadım ama bir çok arkadaşım var. Bir sene zorluğu var, gerisi kolay.
Bende geçiş yaptım dgs ile ama bölümümüz alakasızmış.
Neden baskı var ki
ben değil ama kuzenim adaletten hukuğa geçmek için uğraşıyor. 5 gün çalışıyor 2 gün de dershaneye gidiyor... zavallıcık.kızlar yakın zamanda DGS ile 4 yıllık lisans tamamlayanlar var mı aranızda ben ne yapacağımı şaşırdım yardımını isteyecegim karar veremiyorum kendimle dovusmekten bıktım
![]()
Matematiğim yok benim Türkçem iyi. Tamamını yaptım diyebilirim Türkçenin. Ama 4 sene oldu ben gireli şimdi nasıldır bilemiyorum. Çok çalışmamıştım. Iki ay kadar ancak çalışmıştım. Çıkmış sorulara bakabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.Siz hangi bölüme gecmistini bir de ne zaman sınav soruları çok zor muydu
Matematiğim yok benim Türkçem iyi. Tamamını yaptım diyebilirim Türkçenin. Ama 4 sene oldu ben gireli şimdi nasıldır bilemiyorum. Çok çalışmamıştım. Iki ay kadar ancak çalışmıştım. Çıkmış sorulara bakabilirsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Kulaklarını tıka ne yapmak istiyosan ona odaklan :)
Iktisattı bölümüm
Bankacılıktan iktisata.
Inşallah. Yaparsınız inşallah.Teşekkür ederim inşallah geçebilirim de yine emeklerim bosa gitmez
İyi de burda kararsız kalma söz konusu değil ki!Lise hemşirelik mezunuyum atanamadigim içinde bu sene 2yillik bir sağlık bölümü okuyarak 4yillik hemsirelige geçmeyi düşünüyorum ama ya gecemezsem diye çok korkuyorum ailemin baskısı inanılmaz üzerimde
İyi de burda kararsız kalma söz konusu değil ki!
Sadece başarısızlık korkusu var. O da dünyanın sonu degil