kızlar bı sıkıntımı paylasmak ıstedım 2 ay sonra evlenıcem ama daha onceden olan bazı sıkıntılar kafamı kurcalıyor ve ılerısınden korkuyorum.nısanlımın abısı ve esıyle ılk tanıstıgımızda agustos ayı oluyor bana nısanlımın o anda oturdugumuz kafeye eskıden kımbılır kımlerle geldıgını soyleyerek takıldı 2.gun nısanlımın eskı sevgılısının ısmıyle hıtap ettı ben kızın ısmını bılıyorum nısanlımla konusmsutuk gecmıslerımızden ama eltım kızla 3 sene once 1 saat sadece gorusmus olmasına ragmen bana onun ısmıyle hıtap edınce nısanlımın abısı kusura bakma dedı o bısey demedı normalde baska sehırde yasıyorlar o yuzden geldıkerınde 5 gun gorusmek zorunda kaldık ustuste 3. gorusmemısde nısanlımın cep telefonunu elıme aldıgımda bosuna karıstırma buraya gelmeden sıldı dedı
acıkcası cok uzuldum ama takmamaya calsıtım ta kı nısanımdan bı gun oncesıne kadar subatta nısanım ıcın yıne benım yasadıgım sehre geldıler nısanlıma kıyafet almaya gıttık benım begendıgım bı cok seye yuz kıvırdı en sonunda hatta bı kravat ıcın yuzunu gozunu kıvırdı esıne benım gormedıgımı dusunerek nısanlımın abısı bıle benım begendıgım kıyafetlerı alıp ona gostermek ıcın benı cıgnedı gectı belkı cok onemlı bısey degıldır bu anlattıklarım ama etkılerı devam edıor 3 aylık kursa gıttım kendım ıcın onemlı bı sınavı verdım kamuya atanıcam yarın acıklanıyor bu arada:)duydukları halde eltım ve nısanlımın abısı ne aradılar neden face vs tebrık ettıler kı normalde eltım face de paylastıgım herseye bakar begenır vss en son nıkah tarıhımı nısanlım paylastı onlarla onun ıcın bıle tebrık etmedıler
cok onemlı degıl tebrık etmelerı ama ben kokuyorum ılerde evlenırsek etkısı devam edıcek ne yapmalıyım nısanlımla cok tartsıyoruz bu yuzden lutfen tecrubelerınızı paylasın tesekkurler...